Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 27
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Moni, dai un miel?
Ea maraie de regula cand ajunge la un obiect cu greu (ceva ce nu prea vreau sa-i dau, dar cedez in final) si e un pic suparata....
Denisa, se aude din gat, dar nu face asta tot timpul, suficient ca sa mi se para haios.. Bine ca e ok cu medicamentele in sarcina, deci ai 7 sapt? Abia astept sa ne pui poze de la eco
.
La noi e o ceatza...dispare ea mai incolo, dar dimineatza nu prea vedeai multe. Am culcat fetitza, ma duc si eu langa ea.
Ingrid S si
Diana
monica70 spune:
INGRID dau mai si o oaie
Vad ca am inceput sa vad in cruci
Somn usor.Eu am de lucru 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
andiaroro spune:
bumbitza- tie iti tr "lansinoh". e singura chestie cu adevarat eficienta pentru sani iritati si sensibili. imi pare rau ca nu esti mai aproape ca aveam tubul cu unguent aproape nefolosit( a fost util in primele zile)........poti sa te dai cu el de cate ori ai chef si bebe suge fara pb dupa ce te-ai da cu unguentul. daca nu gasesti la farmacai at obisnuita, am luat de pe site-ul lor adresa firmei ptrin care distribuie ei in rom si poti sa-i suni sa-i in trebi la ce farmacie in craiova gasesti........e cam scump insa, dar te dai cu f putzin
Company: S&D Group Ltd
Address: Intrarea Verde No 2 Bucharest, Romania
Telephone: 40 21 223 4887
Fax: 40 21 222 6953
nu e rea nici ideea cu mierea
mulsul cu pompa, atat timp cat e facut dupa orarul la care sugea bebe nu face decat sa mentina o lactatie ca cea dinainte.........daca te mulgi de mai multe ori decat deobicei creste prod, ceea ce s-ar intampla si daca l-ai pune din nou la san pe bebe toata ziua.........curaj!
contabilele-mana la chipiu, va rog!singurele materii la care am avut numai 10 la fac au fost contabilitatile.........mie mi s-a parut interesanta ca stiinta, dar nu mi-a placut sa "practic", asa ca am lucrat decat vreo 9 luni in dom(sa-mi proberz ca-s in stare), am infiintat o gradinitza si o fabrica de ceramica(in acte) si m-am carat catre alte domenii........mai
albastre.
iar voi intarzia........va pupicesc si apar mai tarziu
ana si alexandre (17.02.2006)
dana_ene spune:
Buna fetelor !
Am completat site-ul.
Bianca, am schimbat poza lui Dani.
Giova, am pus poza de la 10 luni. Am ales-o din linkurile trimise. Cea primita pe mail era putin mai neclara.
Bumbita, am adaugat povestea nasterii
. Te rog sa-mi spui ce poze sa mai adaug. Indica-mi tu si le pot lua eu sa le prelucrez. Sau trimite-mi pe mailul meu (daniela.ene@gmail.com)
Am adaugat si poze + povestea nasterii MAYEI ALEXANDRA, fetita Adrianei_I. O mai tineti minte de la gravidute? Are o fetitza superba. E nascuta pe 28 februarie, deci pe pagina de inceput poza ei este ultima, dupa poza lui Bruno.
--------
Am 2 fete mucoase rau !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
monica70 spune:
Si Diana e mai mucoasa decat inainte,ca vreo saptamana n-a mai fost deloc.Acum cred ca de la antibiotice, se curatza la laringe si urca in sus spre nas 
ANDIARORO eu n-am avut 10 si nici nu mi-a placut niciodata contabilitatea
,a devenit interesanta doar lucrand si mai ales la chestiile complexe ,inchiderile de luna ,balantzele ,bilantzuri etc. Mie mi-a placut matematica,mai putin cea din facultate
Si in rest mi-au placut geografia,desenul... mai multe,numai muzica nuuuuuuuu 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Giova spune:
Neatza!!!
Crisu
, nu am vazut ca si tu erai sarbatorita ieri.
multa fericire alaturi de familie!!!
Ne-a trezit tati ca a venit cu masina si a dus patutul si dulapul lui Marco. In seara asta e musai sa dormim la ap.
Dana mersi mult, ma gandeam eu ca poza aia o alegi.
Cum sa nu ne-o amintim pe adriana din Germania. Pacat ca nu mai scrie, dar ma bucur ca am vazut poze cu maya.
Ingrid bine ca a scapat Diana.
Denisa asta o fi baiat daca nu ai greturi. si sa stii ca nu e obligatoriu sa ai greturi. stiu multe
, care au copii sanatosi si nu au varsat deloc.
sa-ti trimit linkul sau filmul atasat? in ce adresa?
merg sa-mi hranesc minunea, revin sa ma uit la filmuletul cu Dia de Moni.
Ne-au ajuns bagajele din Italia, de azi are marco masinuta
. ce ma bucur!!!! si toate cadourile pt. prieteni si familie
.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor!!
Noi ne-am trezit cinform programului pe la 9 iara cum imediat il pun din nou la culcarica.
Bumbita, sa nu uit, intr-adevar Garmastanul e tare bun, eu l-am folosit si am fost f multumita de el. Costa vreo 250.000 dar te tine f mult, merita sa incerci.
Ingrid
ma bucur ca este mai bine Diana.Ai perfecta dreptate, eu sunt f multumita ca papa laptic de aceea ii si dau sa pape de4 ori /zi, vreau insa sa verific sa nu fie vorba de ceva intoleranta la mancare si sa stau eu ca fraiera linistita ca imi mananca copilul lapte....ca e ciudat ca refuza si papa si fructe, orice ii dau. Daca vor iesii analizele bine si e vb numai de prapadeala lui, il las in pace pana ii trece
papam zilnic cate trei lingurite si gata![]()
Bee, palma lor ca si a noastra cat si interiorul pavilionului urechii trebuie sa fie roz, cu cat e mai colorat e mai ok cu hemoglobina.La mine de ex se vede clar ca m-a scazut acum ca am tinut-o tot in diete si iau fier, daca e palida spre galben e sigur anemica, fa-i rapid o hemograma, pupici.
Moni am vazut filmuletele![]()
Ingrid mai vroiam sa iti zic ceva, nu retin dar parca am mai postat asta.Daca nua simileaza si papa bine trebuie verificata si flora intestinala, s-ar putea sa fie la acel nivel probleme de absortie, asta i-a descoperit fetitei unei prietene si ia dar un regim alimentar special si parca si ceva tratament.Eu ii voi face lui Alain un ex coproparatitologiz si o coprocultura, sa vedem cum sta.daca nu i le-ai facut recent poate ar fi bine sa le i le faci sa vezi cum sta.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Ana de France, felicitari pentru promovarea sotului, cat mai multe
de sarbatorire
.
Giova, spor la treaba, bucura-te ca o sa fiti in casuta noua de sarbatori....
Deea, Bianca si restul fetelor, pupici.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
dana_ene spune:
Ingrid, asa este. Si eu vroiam sa-ti amintesc de coprocultura.
Sa stii ca si Oana mea mananca foarte bine, dar nu asimileaza. Asa este metabolismul ei, insa. Seamana cu socrul meu.
Ma bucur ca sunteti bine
.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Biancas spune:
Neatza fete...
Eu sunt chiauna de somn
, aseara m-am bucurat ca Dani a baut 270 ml lapte si nu a mai papat nimic dupa, si azi dimineata de la 5 la 7 a fost treaz, tot adormea 10 minute, mai plangea una, ma ridicam ii bagam biberonul in gura iar adormea si tot asha. Cred ca i-a fost foame, asemenea experimente eu nu mai fac cu el
Pe la 7 i-am dat sa manance ca am zis ca poate ii e foame.
Atata treaba am de nu imi vad capul, trebuie sa spal, sa fac mancare ca la ora 13 vin musafirii.
Poate mai intru deseara, daca nu va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa si un weekend frumos.
Dana multumesc.
dar nu vad nimic schimbat...
Am
de aici

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme