*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006 * (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Multumim de urari fetelor...

Anthony Nicholas - - Biuta
Marc Alexandru - - alinaalex
Thea Antonia - - Andreea Georgiana
Anda - - loranda

Sa fiti sanatosi, cuminti, dar nu foarte-foarte, sa papati tot din castronele si sa ascultati de mami si tati...

Mariuca mea scumpa....iti doresc la multi, multi ani, sa fii sanatoasa si cuminte, dar sa ramai la fel de energica si vesela asa cum esti acum si fie ca viota sa nu iti ofere motive de tristete...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Totusi bune sunt supozitoarele cu glicerina pt bebei, ii mai ajuta sa nu se chinuie cu constipatia. Nu stiu care e problema- de la ce se constipa a mea mai nou, de la cereale, mananca prea mult, prea multe solide? Voi cam cate lichide le dati pe zi?

pupam gasca toata

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Kim,al meu nu stiu ce are....ca de aproape-i luna nu mananca,bine ca are peste 9 kile si jumate,dar nu se atinge de cereale,chiar ieri i-am facut si.....offff,il mai pacalesc asa cu o gurita de morcov fiert in supa,dar el totusi manca...Lichide....sa traiasca apa,bea cantitati industriale,lapte doar seara,bea o sticla intreaga,cam 200-240ml,7-8ounce,dar in restul zilei,il fac degeaba ca il arunc tot,nu bea decat apa,si totusi are atata energie de ma intreb de undeparca ar fi deochiat de nu mai mananca.Mama zice ca poate-i de la giingile care-l cam dor caci si noaptea se trezeste mai nou de 2-3-4 ori,dar la fel,pentru apa,nu lapte.Oricum martea viitoare ajung la doctor cu el.Ce bine de a ta ca papa si nu trebuie sa o rogi!

Mari78,tare reusite pozele facute cu celularul,zau ca nu-mi venea a crede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Kim, Teodora bea cam 120-150ml de ceai si laptic de la tzitzi. Incearca sa-i dai cereale care nu contin orez. Dar cate zile nu face kk?

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

MARIUCAANTHONYANDAMARCMIHAITA!Sa fiti sanatosi si plini de noroc!

LA MULTI ANI,BUBURUZA-THEA-PINTULINA-ADORAS-SUFLETEL-PICATURICA!Sa ne fii mereu alaturi,la fel de dulce,delicata si zambitoare.Si mai ales,sanatoasa!

Azi dimineata,pt. prima data,am fost strigata.MAMA!!!!!!Sunt atat de fericita!!!!!!Pup sarbatoritii si nesarbatoritii si fug sa pap cu tati si ...sa ne sarbatorim Buburuza.Jos,in bucatarie,cu o portie de paste Carbonara si un pahar de vinut.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

TCELEN, da, pai i-am zis ca noi suntem “est europeni” obisnuiti cu greutatile

MARI, nu….proprietarul nu era de acord sa schimbam nimica. Din pacate. Hmmm, daca stau sa ma gandesc si eu la Timisoara am locuit 6 ani intr-un apartament care avea WC-ul pe hol… acuma fix acolo e sediul reprezentantei comerciale italiene. Hehehe

KIM, sa stii ca si de la cereale se poate constipa. Este la voi “lactose”? Poate o mai dregi cu aia. La Oana merge cu cateva linguritze de para din borcan – brici! Oana bea laptele de dimineata 200 ml, ala de seara, cam tot atata, si cam 50 ml de ceai/apa pe zi. Nu e asa mult, stiu…

ANDREEA, mai voiam sa-ti zic ceva….am uitat ce!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

in primul rand, multumesc fetelor care ne-au urat cu ocazia implinirii celor 8 lunisoare, wow, nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul, maine - poimaine mergem la gradi, scoala, ne-nsuram, etc.
Uram si noi pe:
MARIA, ANTHONY, THEEA, ANDA SI MIHAITA,

MULTA SANATATE, FERICIRE SI SA ADUCTI PARINTILOR NUMAI BUCURII!

SI NU IN ULTIMUL RAND, S-AL UREZ PE PUTZIBUS AL MEU, ALIAS MARC ALEXANDRU, LA MULTI ANI FERICITZI ALATURI DE MAMI SI TATI CARE TE IUBESC MUUULT DE TOT!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

LA MULTI ANI!!! scumpicilor din ziua asta!!!
Mariuca, Thea, Marc si Anda ..sa traiti..sa infloriti..sanatosi-pepenosi :) si sa va bucurati parintii cat incape.
Cat despre Anthony nost :), multumim de urari..si ii ureaza si mama, la puiucul cel mic, iubittttttttt si atata de dragut, sa rada tot asa de mult ca si pana acum, de se poate..sa adoarma mai usor...sanatate multa, si noroc. Te pupa mama cu toata dragostea si din toata inima.
ANDREEA draga..de fiecare data imi mai dai cate o idee super (paste carbonara).
ADA..tu ma omori cu prajiturile...eu vreau sa slabesc..tu dai retete de papanasi si negreda..bravaaaaaa :)
ALOREA..iti doresc multaaaaaaaaaaa sanatate la pui.
CATRINEL ..ii foarteee dulcica Oana :)
MARIANA mama draga..sper ca te simti bine..bebe e ok, nu mai ai mult..si vine afaruca..orice ai face..nu te panica..nu e bine pt bebe, deloc, sa ne spui musai ce ai in burtica..si nu ar strica ceva poze :)
NSHIRO draga...al meu pica ca si caramiduta..da..imaginandu-mi-o pe Maria..crede-ma ca imi vine sa o pup..toataaaaaa..cred ca e asa scumpa..Ce nasol ca pleaca mamicul tau asa iute..noroc la gradinitza..sper sa fie atente la copii...cred ca ai tu un pic inima cam stramta..noroc..oricum.
Roxivan..vazut bebeu..taaaaare frumusel.
Atatia copii frumosi avem la noi in trupa..nu mai stiu deja cum sa ii laud...credeti-ma..vad cate o superbitate...de ma lasa muta..mai ales fetitele..
Thea lui Andreea..in ultimele poze..ii fantastic de dulce, nu mai spun de Ana-Maria lui Tcelen..apoi..de Bia lui Diana..vazut si life, nu mai am cuvinte.
Sper sa nu se supere alte mamici..eu am zis numai de cine am apucat sa vad in ultimele zile..
Toti sunt dulci si deosebiti in sufletul nostru..asa ca ii pup pe toti..in doze egaleeeeeeeeee. :)
Si pe mamiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani cu santate celor sarbatoriti azi
Maria-Ruxandra - - Catrinutza
Anthony Nicholas - - Biuta
Marc Alexandru - - alinaalex
Thea Antonia - - Andreea Georgiana
Anda - - loranda
Mihaita - - amelutza

Mersi de raspunsuri fetelor.
Pai cu lichidele Alicia bea cam asa: putina apa sau ceai peste zi (vreo 50ml), iar la titzi nu stiu dar oricum tot mai putin decat inainte de diversificare. Intr-o singura zi n-a facut deloc, in rest face si de mai multe ori pe zi, cateodata f putin si o vad ca se chinuie sa faca, de-aia imi pun problema. TRebuie sa-i cresc portia de lichide, legume, fructe si sa-i prepar mancarurile mai apoase, nu?
Nu-i dau cereale cu orez, ci cu grau si fructe.

Felcitari AndreeaGeorgiana pentru sarbatorita si pentru cuvantul magic rostit intr-o zi frumoasa ca asta!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Kim, nu prea as crede ca se constipa de la cereale, Marc de ex. papa zilnic cereale si multa papa solida, acuma bineinteles ca depinde si ce cant. de lichide bea pe zi, ca el bea intr-o veselie ceai, ii mai fac si compot, 500ml din fiecare/zi = 1 l lichide/zi, fara tzitzi. Cum ii dai cerealele, cu lingurita sau cu biberonul? Incearca sa-i dai si fructe zilnic, eu ii fac compot de mere, pere, citrice, gutui sau amestec, ii dau zeama de la compot in biberon, sa vezi ce-i place, iar fructele din compot la borcanel, blendate. Marc face kk cam de 4, chiar 5 ori/zi.

Catrinel, stiu cum e in Germania, am neamuri acolo, socrul meu e stabilit de vreo 17 ani si tot cu chirie sta si acum, la fel bunica.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

varsta Marc

Mergi la inceput