PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Andreea
Roxy fii binevenita la piersicute!
Annemarie m-am bucurat mult cand am vazut ca ai postat in sfarsit pozele cu dulcica ta. Va pe obrajori!
Mada merci de informatii.
Muuh sunt indiscreta daca te intreb pentru ce ii faci tratament prelungit lui Alexandru?
Gagicoaselor, am impresia ca ii vor iesi dintisorii Clarei. De vreo doua zile e mult mai maraita decat de obicei si am observat ca are gingiile albicioase in anumite zone. Nu e prea devreme oare? Poate doar se pregatesc sa iasa si vor aparea peste o luna. Habar n-am. Inainte de a ma informa in sensul asta, am zis sa va intreb pe voi. Asa-s eu mai comoda. Sa aveti o seara placuta!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4565892984844/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

dana, eu am si bibe de la primii pasi, bibele imi place , papa foarte repede din el, sticluta este insa ingusta si vars laptele praf pe alaturi cand pun;plus ca nu este bine sigilat capacul si cand agiti, se varsa putin lapte, dar am patit-o si cu avent;daca vrei sa iei alt bine asigura-te ca are gatul mai larg;
fetele, vreau sa-i amprentez manitele si piciorusele ca amintire, dar nu stiu cu ce, sa nu fie toxic si sa se curete repede, aveti idee?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

am pus poze noi cu bebita mea, sa vedeti cat suntem de mari;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Anasia e o mare dulceatza buburuza ta! Uite pentru amandoua: !!!!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4565892984844/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Seara buna fetelor, am trecut in fuga pe aici. Maine avem musafiri asa ca azi am gatit, am facut paraji si alte cele, vai de dieta mea

Mada nu mai retin exact cantitatile folosite de mine dar uite ca am dat de ceva retete asemanatoare cu ceea ce am folosit eu:

Reteta 1:
Cantitatile indicate in reteta sunt pentru un par mediu. In cazul in care aveti parul mai lung sau mai scurt, adaugati sau reduceti din cantitati. Pentru parul mediu sunt necesare: 6 linguri ulei masline, 5 linguri ulei ricin, 3-4 linguri vitamina A uleioasa, 4 fiole vitamina C si un galbenus de ou. Toate acestea (cu exceptia uleiului de masline si oului) se gasesc in farmacii. Reteta este impotriva caderii parului, regenerandu-l si vitaminizand firul de par.

Reteta 2:
-2 galbenusuri de ou
-15 mil. ulei de ricin
-15 mil. ulei de masline
-2 fiole de vitamina A uleioasa

Cred ca cer si eu soacrei sa-mi aduca acum cand vine ulei de ricin si vitamina A, ca ulei de masline am din belsug si ma apuc si eu iar de tratament ca prea cade parul ingrozitor.

Pupicei si nopate buna.

Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Arcenciel, esti o scumpa, iti multumesc din tot sufletul ! Ce ma bucur ! Iti trimit adresa pe PM.

Martta, bine ai revenit, nu te mai vazusem demult. Si Vlad a avut probleme mari cu constipatia la un moment dat, facea cam la 5 zile, in zilele bune la 4. Numai o data i-am dat supozitor si mi s-a spus sa evit pe cat posibil, cel putin pana se fac 5 zile sa nu-i dau. Unul din remedii este sa bea apa minerala plata foarte bogata in magneziu, aici este una Hepar, poate in Romania este ceva similar. Ideal ii faci biberonul jumate apa din aceasta jumate apa obisnuita, dar din cate tin eu minte tu alaptezi, asa ca cel mai bine sa bei tu cat mai multa apa din asta daca gasesti si sa mananci fructe, legume cat mai diuretice. Atata timp cat kk are aspect normal, nu e constipare. Cum e la Alexia? Daca aspectul e normal, parerea mea e s-o lasi, chiar daca e mai greu ca o doare burtica, stiu ca am trecut si noi prin asta, si se pare ca iara incepem sa avem probleme. La Vlad se reglase bine, si din pacate in ultima vreme care a cam coincis cu oprirea Debridatului iara incep problemele digestive. Azi au trecut si la noi 3 zile, prima data dupa o lunga perioda, si eu mai astept, i-am dat iara DEbridat acuma seara sa-i mai treaca cramputele, si poate poate maine.

Diana si Vlad Gael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Anasia scumpica foc Alessia cu ochisorii ei ca doua margelute. Ce face pianul ala, canta cand apasa pe ceva acolo?
Tweety si Robert are gingia de jos putin albiciasa, transparenta si umflata, eu chiar credeam ca-i ies dintii in curand, dar cand am fost la dr ne-a zis ca mai dureaza. Asa ca nu stiu ce sa-ti zic, poate si la voi e la fel
Am intrebat si mai demult dar parca nu a raspuns nimeni: sta cineva in zona Diham-Titan? Eu stau pe la Diham si tare as vrea sa intalnesc cu mamici de bbei de aceeasi varsta cu Robert. Noi ne-am mutat de curand aici si chiar nu cunosc nici o mamica, intr-adevar nici nu iesim mereu in acelasi loc, noi de obicei ne plimbam in in fiecare zi dar in alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_oprea spune:

anasia este o scumpa fetita ta. Sa-ti traisca si sa-ti aduca numai bucurii.
In legatura cu bibe problema mare este tetina ca s-a obisnuit cu cea de la avent cu alte tetine pur si simplu nu poate suge.

Dana si bb Sebastian-30iunie 2006
Sa fii mic e lucru mare!
http://www.totsites.com/tot/sebastian_oprea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oona spune:

Dragele mele,
sper ca nu m-ati uitat..am avut ceva probleme cu calculatorul..si acum nu am somn si am recuperat tot din urma..s-a discutat despre multe chestii la care as adauga si eu cate ceva

Legat de marsupiu,nu va faceti probleme puteti sa va puneti bebeii fara grija in el,ganditi-va la africani cum isi tin copiii si ce constitutie atletica au!

Legat de constipatie,am aflat de un sirop lactuloza care ar fi pentru constipatie cronica,deci nu ptr bebelusi,,dar pediatra mea(si nu e singura la care am auzit),a zis ca e ok,sa ii dau dimineata in ceiut(fiind gretos de dulce se pune in ceai)2,5ml..in functie de rezultat se poate creste doza pana la 10 ml..Dar eu cred ca nu e cazul,i-am dat murmuricii mele,si s-a rezolvat,acum sper sa aiba efect indelungat,o mamica mi-a zis ca o luna nu a mai avut probleme cu fetita
aa.si e si ieftin,in jur de 50 miilei..Acum nu pot spune decat sa va intrebati si voi pediatrele daca e ok

Legat de somn...subscriu la metodele aplicate,au functionat cu brio la mine,murmurica mea doarme fara probleme ziua,inainte plangea pana adormea,acum cand o pun in patut adoarme foarte cuminte si linistita..In schimb seara avem mare mare problema,parca aranciel se mai plangea de asta,ne culcam foaaarte tarziu!am incercat sa ii fac baita devreme,tarziu..nici vorba de schimbat programul,dupa baita doarme cao o juma de ora dup[a care pana la 12 ,1 nici chip sa adoarma!dar..se trezeste tarziu,pe la 7 dim o tura,pe la 10 si pe la 12,1,deci 3 serii intrerupte doar de masa.poate deaia se culca tarziu,dar cum sa ii schimb programul? va rog mult dati-mi o idee..

SimonaU ai facut furori!sunt de-a dreptul fascinata,e de vis!!te felicit din toata inima,e o frumusete si pot recunoaste ca sunt un pic invidioasa..un pic,doar cat sa ma ambitionez sa imi doresc si eu o asa camaruta pentru murmurica mea..eh,glumesc,sa nu te superi,te admir foarte mult!si nu numai pentru designul interior.esti o mama minunata si ai niste copii superbi!

cred ca am scris o gramada,mi-era dor de voi si deh!..am recuperat si eu..va pup..

aa.si mie imi pica parul,va multumesc pentru ponturi,o sa le aplic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Anasia frumusica foc fetita. Si noi vrem una dar mai asteptam 1 an si incercam. Trebuie sa-i facem o surioara lui Alex.

La Multi Ani! Andreea25.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/f594re2

Mergi la inceput