PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
Tweety7 spune:
SimonaU e de revista camera. Klumea!
Lakioana pot fi colici sau poate fi otita. A doua varianta o verifici foarte usor. Apesi la intersectia dintre maxilar si ureche intr-un moment in care-i linistita. Daca tresare e semn ca are otita. Daca nu, ramai cu varianta colicilor. Pupici si va tinem pumnii sa nu fie otita.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si
Clara
SimonaU spune:
Multumesc tuturor de aprecieri! Designul interior e hobby-ul meu! As face asta toata ziua si mai ales pt camere de copii.
Anasia, mobila e cumparata, din lemn de brad. A lui Rares e set iar a Marei e luata pe bucatele. Erau piese aruncate prin depozitul unei fabrici si eu le-am cerut sa le revopseasca si le-am luat foarte ieftin.
oncicu spune:
Multumesc pt urari Tweety, Anasia, She_Wolf
Dariana l-am sunat pe sot sa ia el cand vine de la serv, de la o farm Dona de langa el, am vazut ca au acolo. Merci mult si o sa va spun cum merge
Noi iesim putin afara la aer ca altfel nu ma inteleg cu Robert, sper sa nu mai inceapa ploaia.
V-am pupat
Tweety7 spune:
SimonaU rectific. Camerele sunt superbe, nu camera e superba. Eu nu vazusem decat camera lui Rares. Acum le-am vazut pe amandoua. Inca o data: superbe.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si
Clara
anasia spune:
dariana, eu mi-am facut stoc de caciulite si babetele din cauza asta; n-am ce-i face, acum cand ii dau san si bibe, mai intrerup ca suge lacom, o pun sa ragaie des, e o perioada, sper cand vom incepe diversificarea sa scapam;ieri, dupa baita i-am schimbat 3 caciulite, tot a vomat pe ele;
simonau,
!
consi, ii dau ceai, dar e atat de nervoasa ca nu vrea sa primeasca;incerc alt tip de ceai; am observat ca mesteca biberonul in gol, oare de la dintisori? nu are nimic suspect in gurita;o mananca gingiile asa devreme?
anasia +
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
anasia spune:
am uitat sa va spun ca am vazut ieri la tv, reality, familii de cu 4-5 gemeni,(obtinuti cu tratamente de fertilitate) erau super bebelusii, dar si cata munca, spuneau ca le vin voluntari pt hranit, spalat, pacat ca am nimerit la sfarsit;
anasia +
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
dana_oprea spune:
buna, mamici de piesicutze!
As vrea sa ne permiteti si noua sa intram in livada voastra! Sunt mamica unui baietel, Sebastian Stefan nascut pe 30 iunie 2006 (prematur) insa dorim sa postam aici deoarece el trebuia sa vina pe lume pe 6 august, asa ca si noi ne consideram piersicutze.
Pana acum am postat la prematuri-esente tari dar cred ca am depasit aceasta faza pentru ca am evoluat foarte bine, suntem acum mari si sanatosi.
Eu va citesc de cand am venit cu Sebi acasa si acum am considerat ca este momentul potrivit sa ne integram si noi in discutii.
Va multumim!
Dana si bb Sebastian-30iunie 2006
Sa fii mic e lucru mare!
http://www.totsites.com/tot/sebastian_oprea
anasia spune:
dana oprea si sebastian, bine ati venit la piersicute! si noi am avut dpn-ul pe 6 august, dar ne-am hotarat sa venim mai tarziu;
anasia +
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
dana_oprea spune:
anasia multumim de primire!
Sebi a venit mai devreme deoarece eu am avut hipertensiune arteriala indusa de sarcina care ii dauna foarte mult si de aceea doctora mea a hotarat sa-mi fac cezeriana si sa-l scoata pe bb pentru ca in burtica nu mai era deloc bine pentru el.
La inceput au fost mici probleme, dar asa cum am mai spus acum suntem foarte bine!
A.. va rog mult daca vreti sa-mi dati si mie parola pentru mail-ul comun ca sa ma mai informez si eu cu privire la diversificare pentru ca noi abia acum incepem. Va pupam pe toate mamicile de piersicutze si pe toti bb-ei.
Dana si bb Sebastian-30iunie 2006
Sa fii mic e lucru mare!
http://www.totsites.com/tot/sebastian_oprea
she_wolf spune:
dana_oprea, bun venit!
Am avut si eu aceeasi problema in prima sarcina, din cauza asta am si facut cezariana, dar chiar atunci cand a venit bb de bunavoie, insa mai devreme cu 11 zile decat DPN-ul (era 27 decembrie). Ne-a luat putin prin surprindere. ![]()
Claudia
, Cristi
(16.12.2002) si Radu
(5.08.2006)