PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
avmaria spune:
Crissa, si eu l-am pus prima data pe Vlad in port bebe la vreo 2 luni. Parerea mea e ca daca astepti prea mult va fi prea greu si-ti va rupe spatele. Pe mine deja ma doare spatele de numa, in general, asa ca-l duc in port bebe cand trebuie sa iau metroul, daca ies in zona sau cu autobuzul, iau caruciorul ca mi-e mai comod.
MamaluiDavid, multumim de cutia muzicala. Si ca veni vorba de cutiuta muzicala, sa va zic io una romaneasca. Cerusem si eu la mama sa-mi cumpere, cand a venit fratello saptamana trecuta si am deschis CDul, sigilat bineinteles, era GOL spre stupoarea mea. Nu m-am putut abtine sa nu comentez ca asa ceva numai la noi se intampla. Pe bune
Si ca tot veni vorba de problemele de somn, Vlad nu poate sa doarma peste zi in pat. Nu poate si pace. De cate ori adoarme se scoala dupa 15 min max. Asa ca somnul il face afara in carut, cateodata chiar si 3-4 ore legate (continua sa doarma in carucior cand ajungem acasa, las geamul de la balcon deschis si el langa ca mi-e mila sa-l trezesc). Io ma gandesc cu groaza ce ne-om face mai tarziu, cand va sta in carucior normal si nu in landou. Ca doar n-o sa se decida sa nu mai doarma peste zi !?
Diana si Vlad Gael
codritu spune:
lakioana, Petra mea s-a frichilit asa la san pana pe la 4 luni, cu plans, dat din maini si din picioare, am ajuns sa o alaptez mai mult cand dormea, o urmaream cand incepea sa se trezeasca si ii bagam tzitzi in gura si asa sugea mai linistita. Am mers cu ea si la medic si nu a stiut ce sa imi spuna, toata chestia e sa te tine nervii. Nici acum nu se linisteste la san tot agitata suge, dar macar suge si nu plange.
Amiss-aip, daca o bagi sub geaca nu ii ies picioarele afara sa ii fie frig, eu tot caut solutii de scos afara cand va fi zapada si wrapul a fost o idee, dar nu stiu cum as pute-o baga imbracata f gros. Eu am ceva de genul asta dar imbracata gros o pun foarte greu.http://www.heart2heart.ca/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=50
Legat de marsupiu eu am pus-o de cand s-a nascut, la ce colici a avut am incercat orice, inclusiv plimbatul in port bebe.
Comorile lui mami
ccc77 spune:
LAKIOANA-si cu Alessia patesc la fel.Acum are 3 luni si o saptamana,dar de vreo 3 saptamani a inceput tot asa sa se agite la san dupa vreo 5-7 min de supt.Bineanteles ca nu sugea destul(vreo60-100ml la o masa)si nu a luat suficient in greutate .Acum are doar 5100g.Asa ca eu speriata am inceputla recomandarea pediatrei sa ii introduc la masa de seara Nan de cateva zile,cu toate ca imi este frica ca o sa renunte in curand la san.Stiu ca laptele de mama este cel mai bun si chiar mi-ar parea rau.A..asociat mai beau si eu Galactogil si multe lichide(m-am gandit ca nu am suficient lapte).Oricum daca bb tau este linistit si ea in greutate eu zic sa mai insisti.
SAVE multumesc de urari. Andra si bb Alessia
Pupici la mamici si piersicute. Andra si bb Alessia
oncicu spune:
Are cineva batista bebelusului , este multumita de ea? Robert are ff multi muci si nu pot deloc sa-i scot cu pompita, se chinuie saracutul sa respire... Se gasesc si in farmacii, ca m-as duce acum sa iau.
alina2006 spune:
buna mamicilor dragutzelor... nu stiu daca va mai amintiti de mine, n-am mai scris de foarte multa vreme dar am avut ce recupera la citit...fata mea tot cand are ea chef mananca ( adica mai mult nu...) am inceput sa-i dau supliment de fier, fructe...de vreo 3 dimineti mananca doar 50 ml si aia cu greu...a invatat sa scuipe si mananca ce mananca si apoi scuipa!!! i-am facut vaccinul-PENTAXIM-a fost ok!!
batista bebelusului dupa parerea mea e super!!!
va pup cu drag pe toate!!!
muuh in listuta se mai poate? iana-daria, 17 iul, giulesti, cezariana, 2kg 800, 51 cm.
multumiri!!1
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/album?.dir=6492re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Alina si
Iana 17 iulie 2006
crissa71 spune:
Oncicu:eu am..sunt f.multumita chiar daca la inceput am avut reticenta fata de ea!E super buna..scoate tot!Nu stiu daca se gaseste in farmacii...Aici nu..poate-n Bucuresti!Pupici.Spor la scos mucisori.
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
MADYN spune:
oncicu batista bebelusului se gaseste la farmaciile Dona si nu numai. Asa se lauda ei pe site, intra si tu si vezi ca e o lista mare cu farmaciile unde o poti gasi.
si Mihai Nicolae
- my little treasure (1 august 2006)
oncicu spune:
Crissa, Madyn multumesc
Am vazut ca au la Dona si ca este 43 ron, nu era 30? Oricum ma duc sa iau acum, sper sa stiu sa o folosesc.
Pupici
dariana spune:
Oncicu, e 40, dar ia-o cu incredere ca merita banii; te sfatuiesc sa iei si un spray nazal cu apa marina.
codritu, am si eu ceva in genul ala pt purtat bb, ca o gentuta asa, insa Darius atarna prea greu, ajunge prea jos, e aiurea si imi pare rau ca nu l-am pus niciodata; tu cum o folosesti?
poate nu ma pricep eu...
offf, aseara iar am dat gres, n-a vrut in patut sub nici o forma si prea urla, ce sa-l mangai sa se linisteasca ca mai rau incepea, asa ca l-am luat in pat la mine si a dormit binisor, adica s-a trezit sa pape la 4, la 6, la 7 si de la 8 e treaz; cred ca e rezonabil, nu?
a inceput deja sa mi se para rezonabil!
fetele, voi de unde faceti cumparaturi pt bb?
Dariana si Darius (30.07.2006)
SimonaU spune:
oona, parca tu m-ai intrebat de camera lui Rares. Aici poti vedea: http://pg.photos.yahoo.com/ph/simoungu/my_photos