Cea mai frumoasa amintire

Cea mai frumoasa amintire | Autor: serendipindity

Link direct la acest mesaj

Inainte sa devin mamica, m-am intrebat de mai multe ori: "care e cea mai frumoasa amintire a mea?"
Gandul asta venea de obicei atunci cand ma simteam mai singura ca nicioadata, atunci cand mi se parea ca viatza mea nu mai are sens si incercam sa ma imbarbatez singura, aducandu-mi in memorie momentele frumoase ale vietii. Dar nu reusem sa gasesc nici un raspuns.
Pana cand mi-am vazut puiul pentru prima oara si mi-am dat seama ca am descoperit sensul vietzii.

La voi cum a fost? Care e cea mai frumoasa amintire a voastra? Nasterea? Nunta? Sau exista ceva mai frumos?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Eu as zice ca nu atit nasterea in sine,ci ceea ce a urmat dupa ar fi una dintre cele mai frumoase amintiri.Nunta sigur, ramine ceva de neuitat dar parca cele mai dragi amintiri sint legate de sot, de perioada in care ne-am cunoscut si ne-am logodit, de familie si de prietenii cei mai buni.

Mariana 26+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

uffff!

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NIICOLLE spune:

quote:
Initial creeata de serendipindity

Inainte sa devin mamica, m-am intrebat de mai multe ori: "care e cea mai frumoasa amintire a mea?"
Gandul asta venea de obicei atunci cand ma simteam mai singura ca nicioadata, atunci cand mi se parea ca viatza mea nu mai are sens si incercam sa ma imbarbatez singura, aducandu-mi in memorie momentele frumoase ale vietii. Dar nu reusem sa gasesc nici un raspuns.
Pana cand mi-am vazut puiul pentru prima oara si mi-am dat seama ca am descoperit sensul vietzii.

La voi cum a fost? Care e cea mai frumoasa amintire a voastra? Nasterea? Nunta? Sau exista ceva mai frumos?

Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NIICOLLE spune:

Amintirea mea cea mai frumoasa va ramane pt totdeauna venirea pe lume a copilului meu.........nu se pot exprima emotiile si trairile cand il iei pt prima data in brate cand il atingi.......e deosebit. Copilul meu are 6 anisori si este viata mea.......au trecut 6 ani de cand l-am adus pe lume......dar cand ma gandesc la trairile pe care le-am avut cand l-am vazut pt prima data......ce pot sa mai spun un copil e o minune in viata noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

normal ca imaginea bb meu pt prima data este cea mai frumoasa, numai ca la mine ca sa fie fericirea mai mare m-au bagat in sperieti pt vreo 5 ore precum ca ar avea probleme...dar cand l-am vazut asa de mic, si frumos si perfect...inca numi vine sa cred ca exista ceva asa de minunat....si in sala de operatii, cand lam vazut ca a deschis ochisorii aceia mari si negri direct spre mine, si cand lam luat in brate pt prima data, si cand il tineam la piept si sugea....ceam mai mare realizare a vietti mele
..si cand era la adapost in burtica si era iarna si ii vorbeam despre toate si el dadea voios din picioruse....

acum e golan mare...si lesin cand vine sa faca nani cu capul pe umarul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

ce frumos... eu inca nu am nascut si nici nunta nu am avut, dar cea mai frumoasa amintire care imi vine in minte, este o noapte de august, cu cer senin, luna plina. stateam singura pe terasa pe sezlong (cu o panorama superba in fata mea), sorbeam dintr-un pahar de gin&tonic si ma gandeam ce norocoasa sunt ca l-am gasit pe EL, iubirea vietii mele, partenerul unic, barbatul perfect pentru mine... e ca o imagine taiata dintr-un film romantic... bine inteles pana la urma ne-am despartit, si acuma fiecare isi vede de viata lui, dar amintirea asta minunata a ramas (de fapt e o amintire legata de un sentiment, nu de o intamplare).

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Din copilarie....vacantele la bunici...
Din adolescenta ... primul sarut...
Mai tirziu...primul 'te iubesc' al iubitului meu, apoi primele minute dupa nasteri, cind m-am simtit stapana universului.

Fiecare virsta isi are amintirile ei, nu pot sa pun una inaintea alteia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Cea mai frumoasa amintire a mea...o seara de Craciun pe timpul lui ceasca in care s-a intrrupt lumina si tata ne-a luat pe mine si pe sora mea si ne-a scos la plimbare cu saniuta...ningea superb in seara aia , ne-am distrat , ne-am aruncat prin zapada a fost super, apoi alta seara cand l-am cunoscut pe Dan, sotul meu, apoi nunta noastra la care ne-am distrat, apio cand am aflet ca sunt insarcinata, apoi ziua in care l-am vazut la eco pe Andrei era asa dragut tin minte ca am si zis medicului ca e asa dragut ...apoi ziua in care l-am nascut pe Andrei iar ningea cu niste fulgi maari, momentul in care l-a pus asistenta pe mine , cat de micut si dragut era...

Anca si Andrei

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Eram mica si am primit de Craciun o papusa pe care mi-o doream.
Si cam toate amintirile din copilarie legate de Craciun si de bradul impodobit . Din acest motiv iubesc acesta perioada...
Apoi ... primul sarut... Era vara si cald si eram la bunica, pe un deal plin de vita de vie...
Apoi cand l-am cunoscut pe sotul meu si toata perioada aceea in care eram ffff indragostiti amndoi si eram f fericita...
Apoi nunta...pe care am avut-o anul acesta... Cred ca acum am fost mai fericita ca niciodata..A fost absolut superb.

Abia astept sa cunosc fericirea de a tine in bratze copilasul nostru, un mic sufletezel..jumatate eu si jumatate el...

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Persis spune:

Buna seara
Cea mai frumoasa amintire a mea??? Am multe amintiri frumoase, din copilarie, in special de sarbatori, vara, din vacante, dar pe care nu le mai tin minte in amanunt. Una din amintirile mele cele mai frumoase este din ziua nuntii. Niciodata nu m-am gandit ca ma voi casatori iarna! Dar asa a fost sa fie, in 7 ianuarie am facut nunta. In acea zi a nins, dar seara cand am mers la biserica, cand am plecat din casa parinteasca ningea ca in povesti!! Tot drumul pana la biserica a fost un vis, nu-mi venea sa-mi cred ochilor ce frumusete era afara!!!! Cel mai minunat decor gandit vreodata de cineva, dar din pacate nerealizabil omeneste!!! Era o minune!! Oricat ne-am straduit noi sa decoram casa, biserica, sala de nunta, nu am reusit sa facem ceva atat de frumos. Ningea ca in povesti, va spun si anul, poate cineva isi aminteste 1995, 7 ianuarie. Si desigur ca mai am si alte amintiri frumoase, serile petrecute cu sotul meu, inainte de a avea copii, nasterea copiilor, precum si altele mai marunte.
Cu bine si fiti fericite, Persis

Mergi la inceput