Cirese de Mai-Iunie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Andreea, ultimele 3 poze nu le vazusem, pe celelalte le-am vazut deja, dulceata de Petra, cum poti s-o tii ascunsa?

Luana, chiar asa, fa-le publice!

Diana, dulceata si jumatate papusa ta!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

acum se vad?

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

miti super paturica muzicala si cum se joaca samburelu in ea

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Miti, la intrebarea asta te refereai?Intrebare: se pune si laptele din cereale sau numai cel din biberon la socoteala aceea ca trebuie sa bea minim 500 ml lapte/zi + mancare solida ?
Habar n-am... cred ca da...

Luana, acu ma uit pe poze... Pana acum i-am mai identificat si pe Andreea cu Petra... Sa mai vedem cine se mai joaca cu Horicica floricica...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor va multumesc pt aprecieri la adresa lui Nicole si cu privire la cetatenie.

Luana chiar crezi ca seamana cu mine fi-mea?? Am vazut pozele cu Hora. Ce de prietene cu copilasi mici ai te invidiez vreau si eu. Pupicei printese e scumpa foc si s-a facut mare.

O sa pun o poza si cu tati sa-mi spui daca crezi ca seamana tot cu mine. Eu asa zic...dar familia lui zice ca seamana cu el.

Miti a durat fix 5 luni de cand am aplicat am fost super norocoasa.

As avea si eu o intrebare vineri am un mini party. Si nu stiu ce sa gatesc repede si bun. Am luat niste pateuri micute cu diverse umpluturi, mai iau niste mici. Si am luat si mini trte pe car vreau sa le umplu cu vanilie si pe deasupra fructe si altele cu ciocolata si migdale. Sunt yammmi. O sa iau si un tiramisu e de-ajuns??? La 9 persoane inclusiv noi.

La multi ani Anda Alexandra. Sa te faci cat mai repede bine.

Pupici.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

'SEARA, CIRESHICI!
Astazi a mancat puiul meu o para intreaga cu lingurita. Si a baut la pranz 150 ml supa-crema. Mare victorie, dupa umila mea parere..la cat e de sclifosit!
Am facut "curat" prin lucrusoare si am constatat ca trebuie reinoita garderoba. Asa ca, am dat o fuga la "Lumea Copiilor" si la alte cateva magazine cu specific. Am fost dezamagita rau de ceea ce am gasit la magazinul Z. N-am luat nik de acolo. Am gasit insa in Dr.Taberei un magazin cu lucrusoare dragute si preturi mai putin nesimtite. Pai la Unirea orice amarat de body era cam 50 lei
Laptele din cereale nu-l iau in calcul... e mancare solida. Calculez cat lapte,supa sau suc binevoieste sa bea; acea cantitate trebuie sa fie de minim 500ml pe zi. Asa am interpretat eu, nu inseamna ca asa este corect. La supa iau in calcul zeama. II dau cam 100-120 ml, la care adaug piureul, rezultand 150-180 ml supa-crema. Oricum, pentru ca mai suge si de la san, calculul este aproximativ.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

amiss_zipp si eu ma uitam la pozele tale chiar acum...nici eu nu le vazusem pe ultimele 3...cand ma intorc din tara o sa-i cumpar si eu tzarc. Da esti sigura ca la pozele mele te uitai ? ca paturica mea nu e muzicala, are doar jucarii atarnate.

DianaR da, la intrebarea cu cantitatea de lapte ma refeream...eu ii pun cerealele cu lapte praf, desi scrie ca se adauga doar apa. Dar fiindca nu prea ii mai bea asa mult lapte, m-am gandit ca trebuie macar sa bea asa combinat ca sa-si ia vitaminele din laptele praf...ca doar cu cereale, suc si legume nu se poate...

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

pentru cine intreba de ce nu ii da ramona carne lui kailan pana la un an, uitati un mesaj mai vechi de-al ei:
"MITI, Kailan mananca de pe la 4 luni 4 mese pe zi. Adica intre 180-210 ml lapte amstecati ci 3 linguri de faina de cereale. Are zile cand mananca bine numai la 2 mese. Eu ii dau la 6 dimineata , apoi intre 11-12, apoi la 6 si la 11 e ultima masa. Cu cat il ti mai mult intre mese cu atat iti manaca mai bine. Si creste doar bine? Deci nu te stresa ca nu are rost.

Aveti grija cu hormonii din CARNE!!!! In occident toata carnea este prelucrata cu hormoni sau cel putin mancarea animalelor. De aceea generatile tinere cresc prea mari si grasi. Eu am primit sfatul sa astept cu carnea pana la 1 an. Si sa-i dau numai carne biologica, adica crescuta in ferme biologice unde animalele se cresc natural.
De altfel cam peste tot se baga hormoni. De aceea fiti precaute cu ce cumparati, pana si legume. As vrea sa traiesc in Romania numai pt legumele fara hormoni si alte chestii toxice, ca aici e jale. Toate legumele din magazin arata superb dar sunt false majoritatea.Am vazut ca au fost introduse si in Romania, din pacate. Mai bine cumparati de la tarani daca se poate.
Eu una ma bucur ca inca nu trebuie sa-i dau altceva decat lapte si cereale.

(poze Kailan)

(nunta si botez 2006)"
nu ca as avea eu memorie buna, no way, da ma tot chinui sa citesc din spate, sunt cu doua capitole in urma si citesc cu constinciozitate!

diana, dada, eu vad o maare asemanare. nicole e o frumusete asa ca mai multe poze sunt binevenite.

lacra, mama draga, daca aduni cat timp ai pierdut prin toate magazinele astea cu fitze, nu mai bine ma vedeai si pe mine, mergeai si in dragon si luai si un teanc de haine la preturi mai mult decat prietenoase?! ia mai gandeste-te, te insotesc cu placere (si fara card, il las acasa!!)

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Lacri multumesc pt raspuns. Si eu vreau sa-i cumpar din tara lucrusoare, mai ales pantalonasi cu soseta cu tot, adica nu mai trebuie sa-i pun sosete. Sunt subtirei si numai buni noaptea cu un body fara picioare cu maneca lunga. Sosetele il cam strang, desi i-am cumparat cele mai largi pe care le-am gasit si mai mari ca masura, are picioarele mai grosute. Si mai trebuie sa cumpar caciulite cu siret, din alea cum aveam noi cand eram mici, ca astea fara siret i se invart si ajung pe motul capului, ca tot freaca capul, nu suporta caciulile. Aici am gasit, dar cam groase. Si mai trebuie sa iau tifon pt branzica...si mai vad eu...poate un premergator, ca aici sunt fixe, adica nu au roti ....pt ca cica le cad copii de la etaj pe scari ( cine are casa la curte )...nu inteleg de ce nu il pun in premergator jos in sufragerie si nu ar mai cadea...raspunsul cred ca e simplu: pt ca sunt

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Luana, pentru mine "Dragonul" este la "capatul" lumii. Si nu suport Colentina, nu-mi place nici sa trec pe acolo. Stiu ca au lucruri ieftine... nu mai cumpar de la Mothercare, Orchestra sau Miniblu dar nici nu merg tocmai in "Dragon".Multumesc pentru invitatie
Si pentru ca ne-ai prelucrat pozele, pe care n-am apucat sa le descarc.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput