Buna seara > Am si eu o mica problema .
"Ma numesc Carmen am 18 ani si cam de o saptamana am urinari cu usturimi ,la inceput nu erau atat de dureroase dar mai tarziu foarte parca ar fi niste arsuri . Miam luat niste medicamente 'Urinal' dar nu stiu daca foloseste la ceva si am facut spalaturi si cu Cloramina B (desinfectant)prima oara ma ajutat acu inca nu si mam spalat aztazi si cu ceai de musetel am auzit ca e bun .
In fine vreau sa stiu si eu ce am si cum se trateaza sper sa nu fie grav .... inafara de aceste sintome am avut si dureri menstruale destul de mari (sunt pe perioada menstruatoei) alte sitome nu am avut >
Va Multumesc pt ajutor !!!
pare a fi o infectie urinara.
trebuie sa faci o urocultura, ti se va face o antibiograma si probabil ti se va prescrie antibiotic.
Buna!
Poate fi o infectie urinara, dar si una vaginala, care da simptome din acestea. Si eu am avut tot asa niste usturimi ingrozitoare la urinat...si la mine s-a dovedit a fi infectie vaginala cu streptococ.
Asa ca eu ti-as recomanda mai intai o urocultura si apoi analiza secretiei vaginale, daca mai e cazul.
singurul lucru pe care ti-l recomand este sa vizitezi cat mai repede un medic si sa nu mai faci cine stie ce spalaturi si sa iei medicamente fara sa stii ce ai. nu stiu cum ai stat o saptamana cu usturimi fara sa consulti un dr......
Fugi repede la medic...nu poate fi ceva f grav ...dar cu cat tratezi mai din timp cu atat e mai bine.