Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

ylilimic, cand nu puteam dormi azi noapte am dat un download, urmeaza azi continuarea. Nu am apucat sa ascult nimic.

daconst, dupa ce termin de renovat casa iti calc si tie. Mie imi place dar nu am timp. Chiar ma gandeam azi ca daca ma apuca nascutul la 7 luni nu am nimic spalat si calcat, degeaba mi-am facut atatea aprovizionari. Ba mai mult nici masina de spalat nu o pot folosi deocamdata, i-am mutat locul. Asa ca poate ma imprumuti tu cu vreo doua daca se intampla doamne fereste ceva!!

Azi in sfarsit m-am apucat sa-mi gatesc si eu ceva (fiind singura acasa de o saptamana mi-am luat vacanta de la bucatarie) - efectiv ma simt rau de la mancat numai prostii. Abia acum mi-am dat seama ca puteam manca si in oras daca tot muream de foame si nu aveam chef de gatit. Asta e! Imi vin ideile cu intarziere- e drept ca nu am mai iesit sa mananc singura, dar se vede ca nici sa gandesc nu pot cand sunt singura. Ma mai bazam pe bebitza, dar el e cu gandul la joaca mai mult.

Anis, imi pare rau ca nu ai mai putut ajunge la intalnire. Data viitoare sa iei ceva inainte de a pleca.
Si eu experimentez contractii, frecvent ma apuca la condus, nu-mi explic cauza. dar cand stiu ca am o misiune de dus la indeplinire, in genunchi de m-as tarai si tot as duce-o. Chiar ma enerveaza, de indata ce ies undeva incepe sa mi se intareasca burtica. Reduc pasii, imi tin burtica cu mainile si-mi continui activitatea. Iar in gand ma rog sa nu mi se intample nimic, promit ca de indata ce termin treaba stau cumintica numai in pat si nu mai exagerez cu efortul.

pupici, aveti grija de burtici

criss 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Daconst eu nu calc nimic. Nici sa ma bati! Am noroc ca barbatu meu poarta tricouri si pulovere...Altfel si-ar calca singur camasile...

Cleopiciu stai linistita cu bubitele, nu e nimic probabil. Papa niste branza de vaci sau alte lactate, ceva care contine calciu, ca ajuta.

Pentru fetele care sunt ingrijorate ca bebeii lor nu misca suficient. Puteti face un test simplu acasa: uitati-va la ceas si notati ora. Incepeti sa numarati miscarile bebelusului,chiar si cele mai nesemnificative. Cand ajungeti la 10, opriti-va si notati ora. Cateodata o sa dureze 10 minute, alta data o ora sa simtiti 10 miscari. Daca a trecut o ora si nu ati ajuns la 10, beti niste lapte sau mancati ceva, apoi intindeti-va, relaxati-va si continuati numaratoarea. Daca nu ati ajuns la 10 in 2 ore, sunati doctorul. Desi s-ar putea sa nu fie nici o problema, ar putea insemna ca bebelusul are probleme.

Se recomanda sa faceti testul acesta de 2 ori pe zi dupa saptamana 28. (tot din cartea cu pricina...)

Va pup, Ivona 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Buna dimineata la fete, a doua oara

Am dormit bustean, am visat nu stiu ce si am revenit.

Am pierdut conferinta de dimineata dar ercuperez maine. Intre timp calculatorul meu s-a jucat pe net si a deschis messengerul si m-a dat online la toata lumea asa ca aveam ecranul plin de mesaje din toate partile. Or sa ma critice ca nu le-am raspuns dar asta e.

Asa ca eu sunt acum fresh si apta de forum. Voi obosite.

VA pup

sraluca33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Aelita, multumesc pentru aprecierea bascutelor. Oricum ramai expertul grupului. Poate ne spui cum se tricoteaza ciorapeii cu 5 andrele!

Ylilimic, multumim pt povestioare. Le-am descarcat si eu.

Messa, de unde ai Familia Chitz-Chitz ca eu nu am gasit-o in povestile de la Lili?

Alina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

quote:
Originally posted by aventura

Hai ca am reusit sa fac poza!!!

Ia uitati-l pe pui mic si drag in burtik cascand!
Aventura 28+ cu

Super poza.

Si eu am sa merg la eco 4d in 9 decembrie sa vedem mai bine copilul. D-abia astept, mai ales cand ii vad pe ai vostri ce draguti sunt acum, mai mari!

Alina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna

ce ziceti...e tarziu sa-mi schimb doctorul ginecolog acum in 7 luni??

nu sunt deloc multumita de dr....mi se pare superficiala...nici nu stiu ce sa fac...

am intrebat-o daca pot sa nasc cu ea si mi-a zis ca da, numai sa fie de garda.:(((

Aventura, ...tare draguta pozica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna burtici, foarte frumoase toate de la intalneala, David un scumpic si parca zicea Messa de o tipa de 100 kg, eu nu am identificat-o [:d].

Aventura, bravo pt bebe si frumusel foc cu gurita cascata ,
...si asa am reusit din invataturile Aelitei cum sa scriu poze si sa ma duca la link "dai un copy la adresa de sus,cand deschizi pozele,si aici cand raspunzi la mesaj,e un buton ca un plic alb cu sageti albastre.clic pe el,in fereastra care se deschide scrii "poze" sau ce vrei tu,dai ok,in urmatoarea care se deschide dai PASTE si lipesti ceea ce copiasei de la yahoo photos,adresa .si ok."
sper sa intelegi.

va pup

nadiutapm 27+
http://new.photos.yahoo.com/petcov_nadia/album/576460762331226805

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele eu stau in pat, e tot tare burtica..sper sa fie ok.

Puneti-ma si pe mine in lista voastra la yahoo sa vorbarim.anis_girl26 e userul meu

AniS 31+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

m-a luat somnul - am stat in pat dar nu se lipeste!
mai incerc odata - poate poate.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 31 sapt 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Ylilimic, as dori sa descarc si eu povestile, dar nu stiu parola de la mailul comun.
Cine poate sa ma ajute cu parola pe pm??

multumesc mult fetelor,

Laura

Mergi la inceput