Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

anis: imi pare rau ca experimentezi contractii! nu s-au mai atenuat de la medicamente? Nu stiam ca gynipral se ia si in caz de contractii.No-Spa sau Scobutil nu iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Anis imi pare rau ca ai starea asta. oare ce o fi cu fetele nostre, ca si eu am contractii de 2 zile.

Marina 31+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

Am citit.. am tooot citit... si am ajuns la zi! Mult ati mai scris.
Acum desigur ca am uitat ce vroaiam sa spun si cui.
Cred ca data viitoare o sa procedez ca Aelita si o sa scriu sistematic.

Fetelor - sinteti grozave! V-am vazut in poze si aratati super. Ieri la ora 2 ma uitam la ceas - la servici fiind - si ma gindeam la voi. Ce as mai fi vrut sa vin si eu...

Oana - si eu sint in mutare - si mi-a venit mobila de bucatarie - ei bine... SURPRIZA! Cuptorul nu intra. E d'ala incastrabil, standard de altfel - deci nici o filozofie. Dar cum am ales sa facem un L si cuptorul e in mijlocul bucatariei...
Dar partea cu bucataria e cea mai frumoasa - la dormitor mi-am facut nervi cu carul - nici nu are sens sa mai spun.

Aelita - n-am mai intilnit asa ceva - te pricepi nu gluma! UIte ma gindeam ca atunci cind o sa stau acasa poate o sa impletesc si eu un fular - ca acolo toate sint drepte - nu scad, nu adun!

Aventura - bine ca e totul ok! Oricum sint orientative si rezultatele astea de la eco.

Si eu am fost ieri la dr si totul pare ok. Bebe are 1 kg implinit si e maricica - din pacate nu mi-a dat si lungimea - am doar marimea femurului.

Si eu sint umflata si retin multa apa. Mi-a luat tensiunea si mi-a spus ca e bine - dar sa tin regim de sare sa ma dau cu lioton gel si sa beau 2-3 ceaiuri diuretice (doar cozi de cirese sau matase de porumb). Sa nu mai maninc dulciuri deloc si daca simt totusi nevoia sa maninc fructe mai dulci.

Dada 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadap spune:

Aaa... si bebe e orientata bine - dar dupa cum aud de la voi treaba asta se mai poate schimba...

Si mi-am schimbat si saptamina. Hi hi..

Dada 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Fetele am dat de un eveniment de iarna interesant pentru noi...cele mai lenese intr'ale cumparaturilor..si un bun motiv de alta intalneala..... Hih - mi-a placut!!!

http://www.kidex.ro/winter-edition/index.php

Anis, Salina ganditi pozitiv, mult curaj!

Alinuk 29+ Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

mama mia, ce fete mumoaseee!!!
anis acum esti ok? poate vor mai fi intalniri pana la momentul 0...si poate vom putea sa mergem mai multe, de exemplu si eu as vrea sa pot.
gabriela_s a plecat discopatia de la tine? daca nu, o fugaresc eu
Aventura bravo pt bb maricel!
ylilimic nu merge toyz.ro

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Anis,eu am mai spus ca saptamana 31 e mai critica si se pare ca si la tine se verifica.
Stai cumintica in pat si trece.Termini 7 luni si atunci organismul se comporta ciudat...de aici si nasterile la 7 luni care sunt mai frecvente.
Ai grija de tine si va fi bine!

Hainute bb ,caruciorul

Dana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

helenutza- incearca prin google. Toyz.ro e un site gazda pentru multe firme specializate in produse pt copii si ai ce vedea.

Fetelor cu contractii - poate un pic de repaus nu ar strica, incercati sa gasiti pozitia in care va mai lasa si ... sa ne dati vesti bune!

Descarca careva povestile, ca nu zice nimeni nimic! Oare eu muncesc degeaba?! Inca o data site-ul este www.drivehq.com, user este sraluca, si parola este cea de la contul comun de mail.

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Eu downloadez! Mercic, ylilimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

V-am vazut pozele de la intalnire...frumoase mai sunteti! Inca ma gandesc la clatite, papanasi...hmmm

ylilimic, vreau si eu sa fiu ca tine...hehehe, mai rar asa burtica pt a doua oara!

Anis, stai cumintica! Si eu am burta pietroi mai tot timpul. Culmea e ca si cand stau in pat se intareste beton. Contractii asa dureroase si cu "portocale" in burta am avut multe cat mergeam la munca si cred ca atunci mi s-a scurtat rau colul caci stateam numai pe scaun, nu aveam unde sa ma intind. Deci, stai cat mai mult in pat si trebuie sa treaca!

cristia, mai are timp bb sa se intoarca...deci poti sa-l mai rogi frumos...poate-poate

dianarus, ce surpriza sa te vad aici cu bb2! Felicitari si sarcina usoara in continuare!

Eu fetele stau acasa, cat pot de mult in pat cu burta pietroi. Marti am fost sa fac si eu analizele de sange si astept sa fie gata sambata sau luni.
Burta mea s-a cam lasat in ultima vreme si m-a cuprins putin paranoia asa ca ma bucur pt fiecare zi ce trece.

Pupici!

Mihaela (29+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput