Bucurii de sept - oct 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

A, KATIA, pey sa vezi, ca de cand s-a nascut eu il pup intr-una. Acum , mai nou, daca il pup la coaste rade, la fel si daca il pup la gusulita. Si eu il pup si el rade si noi radem ca nebunii, l-am si filmat. II place sa-l iubesc, de altfel asa si vreau sa-l invat, pupacios si iubaret si afectos, sa-mi multumeasca nor-mea. soacra mea nu si-a pupat baietii deloc, si nici nu a lasat pe altii sa o faca, si sunt niste salbatici amandoi, cel putin cumnatul meu e de groaza.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

beatrix, sa-ti spun o faza super haioasa

cand am citit ce-ai scris tu, sa vezi ce am inteles eu

la faza
"avem mari probleme cu iesitul afara! Am citit un pic in ultimele pagini si am vazut ca bebei vostri ies afara si la cateva zile! Aici asistenta mi-a zis ca daca nu iese timp de 24 de ore sa-i pun supozitor pt copii"
eu am inteles ca iesitul afara = plimbare
si ma uitam ca ..ca nu intelegeam de ce tre' sa-i pui copilului supozitor pt.ca nu l-ai scos la plimbare

am murit de ras

fetelor, aveti tot timpul sa radeti de mine
sunt varza, ma duc sa ma culc

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

In sfarsit a reusit David sa faca kk, a facut varza toate hainele de pe el, 2 scutece si o paturica... dar s-a chinuit juma de ora saracul... acu doarme cu burta-n sus...

Aaaa, si a mancat f. bine la san...

inni i-am fentat pe cei de la totsites cu pozele.

katia ma insel sau tu erai la inceput cea cu sanii plini si curgatori??? nu-s sigura daca ma ajuta neuronu'.

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
Pozele mele si ale lui David, www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">saitu' lui David
si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Gripo, oare de asta oi fi eu asa de pupacioasa? Ca am avut pana la 7 ani jumate cand a aparut frati-meu 34 oameni mari in jurul meu care ma dadeau de la unul la altul in brate. Ca sa nu zic ca bunica-mea ma tinea in poala si imi dadea cu lingurita mancare pana prin clasa a 3-a
Lilina si eu am inteles acelasi lucru - plimbare, da' cand am ajuns la faza cu supozitorul am luat-o de la capat cu cititul postarii ca am zis ca sigur ceva nu e in regula
Copilul meu doarme si eu in loc sa trag un pui de somn inrosesc zapp-ul!

Silvia & minunea Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Multumim mult pt. aprecieri!

Pozele mele si ale lui David, www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">saitu' lui David
si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Nu Mirabela, n-am fost eu....eu sunt stresata ca nu-mi ajunge laptele inca din spital

Silvia & minunea Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katia

Nu Mirabela, n-am fost eu....eu sunt stresata ca nu-mi ajunge laptele inca din spital

Silvia & minunea Katia

Pozici cu noi

Scuze de confuzie, cred ca tasia era...

si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Mirabela, esti iertata!

Silvia & minunea Katia

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna burtici, a sorry, mamici
Noi suntem bine, am trecut de tot pe lapte praf si de atunci nu prea mai avem colici, mancam la 4-5 ore, cate 130-160 ml. Noaptea se trezeste o singura data, se culca pe la 11, mananca pe la 3-4 si se mai trezeste pe la 7. Papa si mai doarme pana pe la 10 Incep si eu sa imi revin si sa nu mai arat a zombie. Ziua doarme bine, la el in carut si nu in brate ce sa mai, numai vesti bune!
Cri, pup si eu
Eu de 2 zile am intrat la cura daca tot am terminat cu alaptatul, si mi-e dor de painica dar mai ales de duuuuuuuuuulceeeeeee
Dar cand vad ca deja a coborat cantarul cu 600 gr....rabd...
Pupici la toti bebicii!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gripo, stai linistita, cuscra ca am grija de Maria. Facem tot ce se poate ca s-o facem bine!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput