Bucurii de sept - oct 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA!

SANDRAAAAA, ma bucur ca ai dat un semn de viata! iar bebelina e frumoasa rau de tot! felicitari! si deja stie sa socoteasca pe degete?

CRI, am cantar, i-l imprumutasem pe-al meu KATIEI, dar esti o draguta, ca de obicei, si o mamica dulce si un bebe la fel. Poate ne intalnim la o plimbareala, intr-o zi cu soare, macar sa stam la soare in fata blocului si la o barfa mica, ce zici?

ILEANA, a mancat ILINCA?

MAMILILI, superb! emotionant! asa e! vin micutzii astia si schimba totul in viata ta, dar ce frumos e! sotul tau ce mai face?

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ELIIIIIIIIIIIIIIIII, WELCOME BACK! frumos foc baiatul tau! m-am uitat cu atentie. cum l-a primit Shion? sper sa intri mai des acum.

fetelor, eu nu am nicio problema cu somnul cu asta micu', noaptea. Dupa baita il mai las putin, mananca, mai sta vreo juma de ora maxim, infasat si somn pana pe la 5 dimineata, mancat, si iar somn pana la 8. Baia se face cam in jur de 8 seara, eu zic ca stam bine. Si dimineata, pana nu-i aprind lumina nu comenteaza, cred ca s-a prins ca noaptea e noapte.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Doarmeeee Inni ca i-am facut baita si masaj si a picat franta. Ptiu sa nu o deochi. Azi a dormit si a mancat a avut reprize de veghe doar de cate o jumatate de ora sau deloc. Ma intrebam ce o fi cu ea. Insa a mancat si la 2 ore si la o ora jumate....de bine ce ziceam ca s-a reglat la 3 ore...

Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Of, si a mea s+a trezit noaptea asta tot la 2 ore, chiar la o oara jumate si i+am dat titi, ce era sa fac....Acum dimineata am vrut sa ii dau din nou ca era nelinistita - cred ca era treaza de ceva vreme, iar eu nu o auzeam (era in scoica langa patul meu, dar eu mama denaturat dormeam... - spre dimineata cateodata da atat de tare din picioare, fie ele si infasate, ca doar in scoica se linisteste si mai prindem o ora, doua de somn) - si mai mai sa imi verse, a supt 30 ml (ca am cantarit-o, ce credeti) si apoi a scos sanul cu scarba. Bine, asta imi esti, lasa ca te lasa mami la 3 ore sa veyi cum e sa iti fie foame

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Parca-s dupa nunta, nu alta. Fi-mea a dormit, dar, in continuare, nu-si revine cu macarea. Baga cate 40-50 ml la o masa si gata. Acuma nu ma panichez, ca am descoperit motivul. Are si o usoara enterocolita de la mucisorii care i s-au dus in stomac din gat. Dam cu Smecta, ceai de menta si asteptam sa treaca. Am patit asta si cu Luca. I'been there, done that, ca sa zic asa. E mai usor sa fii mama a doua oara. Sper sa termine azi de scos mucii pe toate partile si sa inceapa sa-si revina, ca mi-e ca-i scad falcutzele. Nu e pericol de deshidratare, ca nu are multe scaune moi, doar vreo 4 a facut in 24 de ore. Macar bea ceai si se hidrateaza. Of, of.

Inni, ti-a facut fi-ta figura azi noapte.

Eli, Sandra, bine ati revenit! Si fi-mea si-a descoperit ieri degetele, numa ca se chinuia mai intai sa se uite la mana cu branula care e infasurata toata si nu avea o priveliste prea frumoasa. Apoi a trecut la mana ailalta si sa vezi incantare pe ea.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Marina, inca are colici? Ca alta explicatie pentru foielile pe care le descrii tu n-am...
Fi-mea parca-i jurata, cu toate ca papa doar 50 ml la o masa mai cere peste 3 ore, dupa programul ei... Nu papa mai des deloc.

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Marina, inca are colici? Ca alta explicatie pentru foielile pe care le descrii tu n-am...

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Habar nu am cu colicii sau colicele astea. Ea nu plange, doar da din picioare si gafaie, dar cu ochii inchisi, pare ca doarme zbuciumat. A si partaie din cand in cand. Asta o apuca din cand in cand cam in a doua jumatate a noptii si nu-i mai trece decat dimineata cand se scoala de-a binelea. Acu sta si gangureste ca o dulceata!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Pai o chinuie burtica, d-aia face asa.

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

quote:
Originally posted by inni

Alessia...Sumamed iei ? Eu nu inteleg de ce ti se impietresc sanii acum..ca doar Armand suge la intervale regulate. Mai intelegeam la inceput cand nu se reglase..dar acum ? Cum ai reusit ?

[center]Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

[b]BINGO! Nici eu nu stiu cum am reusit de 2 X in 2luni1/2.

Fetelor, nu mi se intareste nimic! Zona e rosie si am o vena inflamata! Nu am noduli. Am doar niste dureri infioratoare!

Mai iau si de data asta antib si daca mi se mai intampla o data, gata, la lapte praf!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND

uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

quote:
Originally posted by katia

Alessia si eu vreau sa ne intalnim.....eu stiu sigur cand - vreau o pereche de pantofi pentru botez (care o sa-l facem probabil in ianuarie) facuti stii tu unde. Acum sunt in negocieri cu tati sa vad cat alocam acestor pantofi

Silvia & minunea Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

DEAL! din ian sunt a ta Sunt si eu nasa in mai si tre' sa ma pregatesc temeinic

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND

uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

katia multumesc mult mult mult.exact ce ma interesa. multi pt tine si bb

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput