Bebelushi din ianuarie-februarie 2003

Bebelushi din ianuarie-februarie 2003 | Autor: tincutza

Link direct la acest mesaj

Am vazut ca se vorbeste mult despre bebelushii nascuti (sau asteptati) in diferite perioada ale anului.
Despre bebeii din februarie 2003 nu am gasit inca nimic. Mamicutze si bebelushi varsatori din ianuarie-februarie , pe unde sunteti?
Va salutam,
Miki si bebe Ella

http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Hei............ Hei .....UITE-NE AICI....noi suntem nascuti in 17Feb 2003 Dar voi?

Mergi la inceput

OOOOOOOOO tot noi suntem .....sa ne spui mai nulte despre Ella.DELIA SI BB-UL SEBASTIAN....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Suntem nascute pe 18 februarie (brr..) la Mangalia. Bebe Ella s-a grabit un pic, pentru ca era "programata" sa fie "pestishor", daca ar mai fi asteptat cateva ore...
A avut aproape 4 kg si 54 de cm, iar acum are un pic peste 7 kg. Ne-a speriat la inceput ca e prea grasunica, dar ne-a trecut. Am trecut deja prin fazele celor trei luni de viatza: maraieli, plansete de colici , zambete (si acu' o luna i-am auzit si hohotele de ras). Singura ei "problema" o constituie APA. Cum suntem si eu si sotul meu crescuti la mare, uite ca si Ella e innebunita dupa apa. S-a distrat de minune de la prima ei baitza, dar cand e vorba sa o scoatem din caditza, tin-te urlete, de a speriat toti vecinii. Inca nu s-a dat pe brazda nici acum. Abia asteptam sa o ducem (probabil la anul) la mare si pe ea... sa se sature de apa...
In rest, toate bune si frumoase, hmmm, aproape... Pentru ca de vreo doua saptamani, saracutza, are parte mai mult de laptic formula, pentru ca mamica a cam..."secat".

Va salutam inca o data,
Miki si bebelushul Ella (care va fi botezata sambata, si care se va distra mai mult ca sigur, in cristelnitza...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dialu spune:

Am postat si eu, cu mult timp in urma un mesaj asemanator, dar dupa putin timp nu prea a mai interesat pe nimeni si nu am mai insistat.

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2948

Diana siPatric

Mergi la inceput

quote:
Dragi mamici cu bebici de ianuarie -februarie, ce faceti voi si ce va fac bebeii? A trecut ceva vreme de cand am nascut cu toatele... asa ca putem povesti putin despre noi si bebeii nostrii.
Cum va descurcati cu noul statut de mamica? De depresii a-ti trecut? Cum mananca si cat mananca bebeii? Si alte chestii de astea.
Bebilicul meu Patric - Maximilian s-a nascut cu 2 zile mai devreme decat data calculata, pe 10 februarie cu 3380 gr. Acum la 2 luni si un pic avem bine peste 5 kile, mancam cam 1 l lapte pe zi (jumate de la san si jumate formula), incepem cateva gangureli, zambim cu toata fata si cu gurita pana la urechi, dormim noaptea foarte bine, de la 7 seara la 7 dimineata ( in acest interval mancam de doua ori si ne culcam la loc). Chiar asta noapte s-a trezit prima oara la 4, ceea ce inseamna ca a dormit 9 ore neintrerupt. E prima oara cand se intampla, sa speram ca nu si ultima.
In rest eu incerc sa ma obisnuiesc ca nu mai am timpul meu asa cum il aveam inainte, nu mai am timp de goblen, sau de tinut casa luna si bec, de calcat si alte astea. Dar asa de drag mi-e Patric ca in final nici nu mai conteaza, mi-e dor de el si cand doarme.
In general suntem cumintel dar de 3 zile este foarte marait, nu-i place mai nimic, nici in brate, nici in patut, nicicum. Chiar si la plimbare, cand dormea intins vreo 3 ore, nu prea mai doarme si plange. Am vazut ca-si tot baga manutele in gurita. E posibil sa fie dintisorii? Asa devreme?
Sper ca nu v-am plictisit cu cele despre noi si asteptam cu nerabdare sa citim si despre voi.
Diana siPatric

Draga Diana si Patric iti raspund eu daca celelalte mamici din ian-februarie nu vor ....
Uite si noi avem 3 luni ne-am nascut in 17 feb si Sebastian,Patrick (mie mi-a placut mult Patrick iar sotul meu a vrut Sebastian)noi ii spunem Seby acum la 3 luni si o sapt are 8 kg este un cumintel si un frumos in horoscopul chinezesc sunt mielusei....deci avem niste mieluti a inceput sa gangureasca sa se uite prin jur sa rada cu hohot si cred ca acum ei inregistreaza o gramada de inf.Am sa pun cateva poze cu el am incercat de cateva ori dar au fost ceva probleme.Sebastian trebuia sa se nasca DATA CAND TREBUIA SA NASC A FOST IN GERMANIA 10 MARTIE,IN ROMANIA, 7 MARTIE IAR IN U.S.A 4 MARTIE CALCULATA DATA DUPA CERCURI SPECIFICE FIECAREI TARI, DAR EL A VENIT MAI REPEDE CAND EU NICI NU MA ASTEPTAM SI SUNTEM FERICITI CA ESTE SANATOS SI MAI ALES CA SEAMANA CU MAMICA LUI este saten ,deschis spre blond si inca are ochii albastrii nu stiu daca o sa se schimbe sau nu.... inca papa lapte de mama si cred ca o sa incepem sa papam la 5 luni asa este recomandat aici copii care papa lapte de la piept de la 5 luni se incepe cu papica o iar ceilalti bb-i pot sa inceapa sa pape de la 4 luni ....

Mergi la inceput

Draga Delia, pentru ca esti singura care ai raspuns totusi, revin si eu cu niste detalii despre noi (lucru pe care initial m-am gandit sa nu-l mai fac, constatand ca nu intereseaza pe nimeni). Avem 3 luni jumate, 7 kilograme, 62 inaltime, suntem foarte activi, mancaciosi, tot asa jumate laptic de la mine, jumate formula (la 4 luni ma gandesc sa renunt la muls ca de 3 luni mi-a ajuns nu mai rezist), si am inceput cu 1-2 lingurite de suc de morcov sau mar, dar ne strambam f.f.f. tare si nu ne prea place, numai ce-i laptic e bun, dar eu voi continua asa cu f. putin suculet, poate ne obisnuim si de la 4-4,5 luni sa incepem incetut sa mancam mai divers, asa m-am gandit eu, nu stiu daca, reusim. Daca nu-i plac gusturile noi, ramanem pe laptic mai multa vreme.
In rest dormim noaptea f. bine, de la 7 seara la 6-6:30 dimineata, gangurim, am inceput sa hohotim, vrem numai ridicati sa vedem in jur. Suntem cumintei, dar mai si plangem asa ca...cam atat despre noi. Mai asteptam sa vedem ce fac si alti bebei ca noi.

Diana siPatric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Draga Diana,
Am vazut ca si tu, la fel ca si mine, esti pe cale sa renunti la lapticul de la san. Si eu m-am descurcat destul de greu cu mulsul (bebelushul meu face deja muuulte mofturi cand e vorba sa pape de la san, s-a obisnuit cu biberonul...).
Formula ii dau Milumil 1 si ne pregatim sa trecem pe Milumil 2 (avem aproape 14 saptamani).
Ce crezi, vei trece in curand pe diversificare si cam care ar fi considerata formula ideala, acolo, pe la voi? Este chiar un capat de tara ca bebe nu va mai avea lapte de la san? (eu chiar nu mai am aproape deloc ...)
Miki si bebe Ella

http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/

Mergi la inceput

Draga Tincutza, toata lumea spune ca este mult mai bine sa-i dai laptic de la san decat formula si cred ca este adevarat. Dar daca tu nu mai ai ce sa-i dai de la san nu-ti fa probleme, i-ai dat pana acum si bebele e foarte bine, bebica a crescut si e sanatoasa, totul e sa nu-ti faci probleme si sa fii bucuroasa alaturi de ea. Sunt multi copii crescuti cu fomula si sunt mari si sanatosi. Eu ce sa-ti spun, pe de o parte vreau sa termin cu mulsul (ca nici al meu nu a mai vrut sa bea la san dupa ce intr-un atac de panica ca nu mai am destul laptic pentru el i-am dat biberonul), caci sunt 3 luni decand fac asta si mi s-a acrit, dar pe de alta parte, chiar daca nu suge la san, ma simt mai legata de el dandu-i laptic de la mine, dar asta e! Aici in Olanda spun ca daca alaptazi 100% div. se incepe la 6 luni, iar daca este mixta cam la 5 luni. Dupa cum am spus am incercat sa-i dau cate o lingurita doua de suc de morcov si de mar dar nu-i place. Prima lingurita o ia ca nu stie ce e, se stramba, iar la a doua incepe sa zbiere si mi-o scuipa afara, la fel daca incerc sa-i dau si altele. Voi mai incerca cateva zile si daca nu vrea il mai las vreo doua saptamini dupa care incerc iar. Poti sa incerci si tu diversificarea cu putin suculet intre mese, poate reusesti. Despre div. s-a discutat pe forum si daca ii dai o cautare vei gasi mai multe.

Diana siPatric

Mergi la inceput

Draga Diana si Miki va scriu la amandoua si ma bucur ca sunteti aici pe forum cu Ella si Patric acum 3 zile am crezut ca nu o sa mai am laptic la Sebisor si am intrat putin in panica dar vad ca acum,totul a intrat in normal si am destul laptic,eu vreau daca pot sa-i dau cat de mult laptic de la mine si cred ca ca am sa reusesc ...imi este foarte greu mai ales ca daca iesim undeva trebuie sa fug in masina si sa il alaptez sau sa vin in casa si cand mergem in vizita la cineva trebuie sa merg intr-o alta camera ca sa pot sa-l alaptez in liniste pe bb-ul meu ....nu suport cand il alaptez sa se holbeze cineva la mine ....MIKI am citit mesajul dar sti cum este cu copii niciodata nu mai ai timp si ptr tine am vazut poza lui Ella si este o papusa ...poate candva o sa o curteze Sebi si sau cine stie ....eu i-am facut deja 6 vaccinuriiar acum la 4 luni mai primeste 4 ...voi cum stati cu vaccinurile si cum s-au comportat bb-ii...Al meu a plans numai 4 ore si a vrut doar la mine in brate ...nu a facut febra si nici o reactie...dar sa nu va spun ce am simtit eu cand am vazut ca-l inteapa de 4 ori mi-au dat lacrimile ...mai bine ma intepa pe mine de 10 ori....Diversificarea o sa o incep la 5 luni asa spun astia aici daca alaptezi iar daca nu la 4 luni se poate incepe cu morcovel 5 zile fiecare mancare ca sa poata -ii sa ii prinda gustul .Voi ce parere aveti de borcanase ?...eu personal o sa ii dau si borcanase ca sa se obijnuiasca cu ele....cand iesim iau borcanasul cu mine si o sa-mi fie mai usor dar acasa o sa-i fac totul proaspat .Acum Sebastian are 8Kg si 200gr. si 65 cm aproxim este un grasan si a inceput de 3 zile sa sa se intoarca de pe spate pe burtica si cand sta pe o perna se apleaca singur in fata ...ai vostrii fac asa?DIMINEATA DAM CONCERTE iar eu asa somnoroasa il sustin cu o voce ragusita de cateodata se sperie de ea....gangureste dar nu asa mult....Va pup si astept cu nerabdare vesti de la -ulPatric si-ita Ella. Delia si bb-ul Sebastian care doarme si astazi a facut baita cu sotul meu in vana ce-a mare dupe ce l-am pus pe sotul meu sa se spele de 4 ori...asa fericit a fost Sebiastianul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Buna fetelor,
BB Andy este nascut in 20 februarie,a venit cam tarziu(42 saptamani)...Acum are aproape 3 luni si jumatate,este foarte zambaret,doarme bine noaptea pt ca doarme langa mine,,,nu stiu ce as face daca l-as pune in patut.... La inceput in prima saptamana l-am pus in patutul lui dar nu dormea mai mult de o ora.BB-ii vostrii dorm in patutul lor?Inca il alaptez,i-am mai dat din cand in cand lapte praf (cand trebuia sa plec de acasa)dar nu-i prea place. Vomeaza foarte mult,atat de la laptele meu cat si de la cel praf,si de la suculet de portocale si de la cel de morcovi.BB-ii vostrii vomeaza mult?In apa ii place foarte mult insa cand iese din vanitza....e scandal mare. Afara nu-i mai place in carucior deoarece e mai bine in marsupiu....dar nu stiu pana cand....pentru ca deja are 7 kg si e f greu.
Va pupam dulce si asteptam mai multe vesti de la voi
Dana si Andy

Dana

Mergi la inceput