Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 23
anasebe spune:
Ingrid Ma bucur din tot sufletul ca e Diana mai bine. Multi pupici si la fata si la mama.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2)
tiberica fara frica
T_Ioana spune:
Maraki, am mintit
, acum l-am intrebat pe Cristi si se pare ca a fost 7 euro sticla si 9 euro bocanceii (el a platit). Scuze, le-am incurcat.........oricum, in magazin la noi am vazut aceeasi sticla (cu alte desene pe ea) la 22-23 lei, deci tot pe acolo sau chiar mai ieftina.
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
anasebe spune:
OOOps si eu am spalat azi. Ce sarbatoare a fost?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2)
tiberica fara frica
anasebe spune:
Cristinooooooooo Zi-mi si mie bre cum e cu Actimelul ala! Pleeeeeeaaaase.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
tiberica fara frica
monica70 spune:
Gata,Diana e la orizontala.De cand am venit acasa a papat doar vreo trei branze topite,150 ml de suc de fructe,2 iaurturi si acum 150 ml de lapte.Dar sa nu uitam pufuletii
Insa sa stiti ca mie mi se pare mai grea si parca mai bondoaca,abia astept sa o cantaresc,daca nici la 11 luni n-are 8 kile, nu ma mai joc!
ASTERY habar n-aveam ca e sarbatoare azi si oricum nu aveam cine stie ce mustrari de constiintza
Mai important e ca Diana nu mai are bodyuri curate,ca n-am spalat de-o saptamana 
![]()
IOANO lasa euroii si mai zi-ne de Razvanel! Cand ne mai pui filme cu el? Descarca si tu de pe net programul de vazut / pus filme,daca n-ai,ca parca asa ziceai.
MIRELA ce sa mai zic si de tine 

Acu taman de sarbatori ? NU te pot opera si cretinii aia mai devreme? Iar m-am enervat!
INGRID ai zis ca revi! Cu vesti la fel de bune sper!
No,acum ma pun sa fac si ultima declaratie,in timp ce ma uit la meci,dar tin aproape ![]()
Hop si DANIELA ! 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
silvi_2005 spune:
ca abia acum mi-am terminat treburile.Bebele e imbaiat si hranit, doarme deja, ca un ingeras.
Ingrid ma bucur ca este mai bine Diana, daca vezi ca nu merge, linistita poti sa ii dai cate 1/2 din furazolidonul de bebelasi, vreo 2 zile,poti sa o intrebi si pe doctorita, sa fi linistita.Pupici de la noi si nu uita ca orezul fiert bine si mixat si dat e tare bun, mult mai eficient decat multe alte produse. Snatate multa.
Ioana de Bistrita
chiar ma intrebam ce faceti...pupici de la noi. Bine ca nu te-a lovit masina, eu am muscat-o intr-o iarna, umbland sa fac cumparaturi pt pisica.M-a lovit un taxi, am zburat pe capota lui si de acolo jos, tot in picioare si i-am zis ca n-am nimic.Am intrat in magazin sa cumpar nisip pt pisica ci vanzatoarea avea palpitatii, mi-a zis ca tocmai a vazut cum a calcat o masina o fata.I-am zis sa stea linistita ca eu sunt fata si e ok, s-a lasat pe un scaun si i s-a facut rau.
Dupa aceea, eu care eram tot cu un taxi, am mai umblat prin vreo 3 magazine si am mers cu cumparaturile acasa.Am intrat in casa si m-am pus pe plans spunandu-i lui Jean ca "M-a calcat o masina" de se uita saracul ca tampit la mine.
Am mers la spital si ce sa iti spun aveam o coasta rupta si una fisurata si o intindere la gamba dreapta, din cauza socului pana seara n-am simtit nimic. A fost tare ciudat, de atunci am ramas cu o fobie de traversat strada...asa ca grija mare sa nu patesti la fel...
Moni, eram cu beble si de aceea stateam in barlog
Eu sunt toat ziua in priza, am timp de mine doar cand doarme Alain, dupa ce mai adun de pe aici si ii fac lui ceva papita.pt mine n-am mai gatit de cand a plecat Jean...
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Daniela, vezi ca e si pe Dc un topic la acre se aduna lucrusoare pt copiii, eu vreau sa fac un pachet ed Craciun dar sa vad cum imi voi face timp a ajung la posta!!!
Mirela scumpi dar tara unde stai tu ma scoate din sarite, pai acolo tot programeaza omul pana nu mai are nevoie Doamne Iarta-ma...ca m-am enervat.Pai daca ai o urgenta si ei te tot reprogrameaza da-i coltu pana ajunge sa te opereze cineva...Dani cum mai e, pupici de la noi si iti tin pumnii sa rezisti pana te scapa aia odata de pacostea de infectie....
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
asteryaro spune:
Deci azi a fost intrarea in biserica a Maicii Domnului, cu cruce rosie. Da' cine n-a stiut, nu se pune, si-apoi, avem copii mici, trebuie sa spalam pt. ei.
Mireluto, LA MULTI ANI frumosului Daniel!!! Sa va bucure sufletele si sa fie sanatos!
Imi pare rau pt. cazatura, of, este vorba aia "numai mama sa nu fii"...
Ca sa nu mai spun despre problema ta... Pai fata, aci la Romanika, te rezolvai de 1.00.000 de ori pana acum, fir-a-r sa fie!!! Io nu pricep si pace, cum adica, tu supurezi, ai dureri de lesini, si te programeaza la pastele cailor???
Acum trebe sa vina Denisa cu batzu' si sa zica alea-alea, cum ca medicii sunt busy etc. si bla-bla-bla.
Bre, ma lasi?
Mirela, nu-ti pot spune decat: MULTA SANATATE si bafta sa gasesti si tu un medic cu suflet!
Iar m-am 'nerfat...
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
Biancas spune:
Buna seara...vad ca nici mie nu imi duce nimeni dorul
La multi ani Daniel de Mirela, sa cresti mare, sanatos si frumos 
Eu am musafiri care se uita la meci....meciul mare cu Steaua..
Azi am fost in Metro si am vazut calutz ca al Emmei lui Denisa. Nu stiu daca canta la fel ca nu avea nici unul baterii, dar se apasa la ureche si cred ca canta. E micutz calutzul si dragutz. Pt cine vrea sa cumpere e 1 milion si un pic. Nu mi se pare chiar atata de scump, avand in vedere ca azi am dat 475.000 pe o jucarie pe care v-o pun si voua sa o vedeti.
Mi-e mi-a placut foarte mult si am luat-o nu m-a interesat pretul...
A...m-am dus in Metro sa cumpar pampers la Dani si am ajuns la casa cu cumparaturi de 6 milioane

Am facut cumparaturi pt cadourile de craciun pt familie, prieteni (noi obisnuim sa ne dam cadouri intre noi
) si cam asha....
Mai trebuie sa ii cumpar la Sandra un bebe cu accesorii ca am pus-o sa scrie scrisoare la Mos Craciun si dinala isi doreste...si cam toata lumea are cadouri in afara de mine si de sotz![]()
Va pun jucaria sa o vedeti, era si un cocos care canta dar asta parca mi-a placut mai mult:
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=video-0010.flv
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
Ingrid S spune:
LA MULTI ANI DANI, SA CRESTI MARE, SANATOS SI FRUMOS SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!! 

Am citit ca Mark merge, felicitari, se inmultesc numarul celor care fac primii pasi in secta! 

Am mai citit de jucarii, de subiectul: lasati copiii singuri acasa si cam atat. Eu n-o las, mi-e cam frica si apoi n-am de ce, ca ori e mama aici, ori soacra.
Moni, Denisa, Anas
, din partea noastra (chiar daca ea doarme acum).![]()
Mirela, iti doresc sa se termine odata cu boala si sa te opereze cat mai repede, sa scapi. Saracul Dani, eu de cand a zburat Diana din pat sunt numai ochi si urechi la ea. Dar cred ca e de-abia inceputul, cand merg tot vor cadea.
Astery
, stiam ca Hidrasecul e mai tare, bine..luat in doza dubla si de 3 ori pe zi. Asa i-a zis farmacista sotzului. Deocamdata vad ca bea si ceaiul de menta (n-are incotro), bea si lapte cu decoct de orez, probabil ii este foame, ce sa se hraneasca din morcovi si orez fiert???
Anas, azi a fost Intrarea Maicii Domnului in biserica.
Maraki, n-ai mai scris la sobectul a carei autoare esti
. 
Ma pun la vizionat de poze.
Ingrid S si
Diana