Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 21
maraki spune:
Eu am targul la o statie de bloc , cred ca daca este frumos afara o sa ma duc sambata cu carutul sa inspectez piata de jucarii
Nici nu stiam ca sant jucarii in targ, am fost acum vreo 4 ani o singura data si nu mi-a sarit nimic in ochi. Si la mine e balamuc pe jos ( jucariile lui Angelo ) mai nou - a inceput sa deschida usa cu ajutorul clantei 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
marchplayer spune:
La multi ani Daniel! Sa cresti mare, frumos si sanatos!
Diana este suuper tare si desteapta pe deasupra!
Ghita este zana buna si Moni zgripturoaica
.
Ingrid sper ca se simte mai bine Diana.
anasol am citit si eu povestea nasterii. Chiar ca te-ai chinuit dar a meritat nu?
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
monica70 spune:
Frate-meu iar e la meci,la Bucuresti
Cand l-am sunat acum o ora sa vad cum au ajuns,cica erau la cinema ![]()
Eu am fost harnica rau azi,de cand am venit am facut cartofi frantzuzesti,am pus doua ture de haine la spalat,am facut 3/4 din declaratiile la conta si am fost activa si pe aici
Acuma evident ca ouale le-a pus la fiert si decojit Ghitza,cartofii tot el i-a curatzat,eu m-am limitat in a taia felii respestivele inclusiv carnatii oltenesti si sa le trantesc in tava ![]()
A ! ... Ba am mai pus si sare,ulei si smantana
Sper ca ati inteles ca mi s-a facut dor de JANINA ![]()

SILVI mama pe unde esti,vrei o noua provocare sa iesi din barlog? ![]()
Se pare ca numai eu sunt p-aci,asa ca din pacate pentru mine ma intorc la conta 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
marchplayer spune:
In preajma sarbatorilor ma apuca mai mult ca oricand dorinta de a face un bine cuiva...acum m-am targhetat pe copii. Mi-ar place sa donez hainute si ceva jucarii si bomboane la vreun orfelinat ceva...
daca aveti ceva idei le primesc cu placere. Eu am fost odata acum cativa ani la un orfelinat prin Sinaia si tare impresionata am ramas, tot in scopuri umanitare am fost acolo.
Si jucarii am gramada si hainute!!! Cred ca am 2 sacosi numai de masinute si nu cred sa se joace Ioana cu toate mai ales ca noi cumparam ca nebunii.
poze
monica70 spune:
DANIELOOOO 

Tin sa te anunt ca zana buna se tavaleste acum cu inteligenta in pat,in timp ce zgripturoaica lucra acu' sa faca bani pentru inteligenta 
![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
anasebe spune:

ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2)
tiberica fara frica
monica70 spune:
Pai du-te in Constanta la vreun orfelinat,desi ma gandesc ca acolo primesc la greu in perioada asta jucarii de la diversi,eu as da unor copii mai amarati din zona,trebuie sa fie si prin Eforie din astia
De exemplu pediatra ta poate stie cateva familii mai amarate cu copii mici!
MONI
de
marchplayer spune:
Monico, cam peste 30 de ani s-ar putea sa-ti fie apreciate eforturile
, pana atunci astia care tin la tavaleala sunt la mare catare!!
poze
monica70 spune:
Mai ,dar si daca se ratzoieste la greu la ea,tot cu ochii dupa el e ca un periscop (periscoapa
) 
MONI
de
marchplayer spune:
Eu personal nu prea cunosc saraci in Eforie nici nu cred ca sunt
! Dar buna idee cu intrebatul doctorului.
poze