Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 18
pisoi3 spune:
Fac si eu o pauza, sa va citesc.
MONI
, are dreptate ANA
, George e abia la inceput cu Mark, abia astept sa il vad peste vreo luna
MARAKI
, Mark in Romania avea nr. 5 si il gaseam mereu ud dimineata, sau mai dadea kk pe afara. De cand folosesc pampers de asta de aici, tot nr. 5, nu a mai dat deloc pe afara. Plus ca e diferit la material si la desene![]()
Iar asta de aici nu miroase a chimicale ca ala din Romania.
SILVI
, cunosc pampersii de la Cora, mi-am luat o teapa colosala cu trei pachete la oferta
Sporuri cu franceza, daca ai intrebari, conteaza pe mine, ca in limba asta miorlai de cand ma stiu.
ANUKA
de BEE
, felicitari pentru primii pasi.
COSMI
, scrie si tu mai des de Stefanut
, tare rau imi pare ca nu am mai avut timp sa ne vedem inainte sa plec, dar a fost asa o nebunie si alergatura inainte de plecare!
GIO
, eu ii dau lui Mark lapte HIPP 3 si inca o chestie la sticla de ii zice aici lait de croissance, un fel de lapte de crestere. Ala ii place la nebunie. Bravo tizului ca i-a priit Italia, ii dam un pupic ca de la tiz la tiz
INGRID
, of, fii tare ca se face bine Dienuta
, nu te mai panica, ca ii transmiti si ei starea ta!
Gata, ma intorc la munca, pup fetele si gravidutele
irinadum spune:
Ingrid nu mai plange ca faci si mai rau . Fii puternica. Ai sa vezi ca va fi bine chiar dc va trebui sa stai la spital cateva zile. Capul sus...ca tu esi o mamica curajoasa.
Giova ia lapte junior ca asa nu va mai fi nici o diferenta intre ele si va fi si mai bine
. Eu azi termin Nan 2 deci incepem cu junior ca ala de magazin nu m-a convins deloc.
monica70 spune:
Hello am ajuns acasa la kk-cila urlatoare
.Ca era in leagan cand am ajuns si cand am dat-o jos (era cam somnoroasa) jaleee 
Am incaltzat-o cu sandalele ,ca alea sunt cele mai mici - in afara de adidasii care n-au talpa solida - si am zis ca o calmez daca o plimb prin casa.Ce sa zic,ca de nervi si suparare ca n-o mai las in leagan,nici sa se plimbe nu vroia ,se tot tragea de
in jos ... Asa ca i-am dat-o in primire lui taica-su sa o culce si cand sa inceapa operatiunea,a aparut socrumeu ![]()
INGRID tin pumnii sa isi revina Diana,lasa ca kg alea le recupereaza ea,important e sa ii treaca diareea.
GIOVA pai ii dau de aproape 2 saptamani lapte de vaca si e ok,Primele 2-3 zile am pus un pic de zahar si ceai de musetele in el (ca e mai gras) dupa aia n-am mai pus nimic.Si ii place mult,ca bea de atunci aproape dublu 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
irinadum spune:
Anda asa e ca sunt mai faine scutecele acolo. Si mancarea mai ieftina si jucarii cat cuprinde si l apreturi beton ca sa nu mai zic d e hainutze
.
Ana de France unde umbli ca am nevoie de tine
...
T_Ioana spune:
Nu am reusit sa citesc aproape nimik din cap asta.
Am vrut doar sa-i spun lui Ingrid sa mearga cu fetita la un pediatru bun, nu neaparat la spital. Noi cand am fost internati tot asa faceam kk, cat era ziua de lunga. Sanatate si pupici multi
.
Si mi-am amintit, zicea cuscra, Irinel, sa nu lasam bebeii singuri in casa. Unele va mai amintiti (poate) cand am plecat dupa paine si l-am lasat pe Razvan dormind (usa metalica inchisa de 2 ori, sotul in delegatie la Bucuresti pt o saptamana etc.) si era sa ma calce masina de paine. De atunci am mai iesit doar 1 data, dupa Nan ca efectibv nu mai aveam deloc (imi rasturnase Razvan cutia pe jos
) dar cand am iesit din casa l-am sunat pe sot si i-am spus ca ies dupa lapte praf si sa ma sune dupa 10 minute sa vada daca m-am intors (inutil sa va spun ca mobilul meu era pe modul Silent si a sunat bietul om pana i-a venit rau de era gata gata sa vine acasa de la serviciu (de la 25 km
). Ideea era, daca e musai sa iesiti, sa stie cineva: un vecin, o prietena, parintii, etc!
Fug sa hranesc copilul!
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
pisoi3 spune:
IRINA
, asa e, ai dreptate, uitasem de hainute, super misto si la super preturi. Io ma tot minunez de cand am venit de cate vad, iar de jucarii ce sa mai zic, beton de beton si la super preturi!
Noi suntem fani Clemmy de la Clementoni, am gasit aici la 15 euro cutii mari, in timp ce in Romania sunt muuuult mai mult.
LunaNoua spune:
Daria iar mi-a mancat lamaie goala
Mi-a sutit-o de pe masa ca am taiat pentru ceai.. si a ramas jumatate. A stors jumatatea aia de tot... nu au ramas decat nervurile
Pun film pe drop...
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
LunaNoua spune:
Pisoi ... eu nici macar nu stiu ce e ala .. dar imi pare bine ca sunt mai ieftine ![]()
Noi cu lapte ... Nan Junior. Nu prea o incanta ... dar nici nu il refuza. Ii dau intercalat cu Bebelac cu cereale ... sa nu se plictiseste de gust.
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
pisoi3 spune:
DEEA, intra aici ca sa afli mai multe: http://www.clementoni.com/catalogo/clemmy_e.htm
maraki spune:
Nici eu nu stiam ![]()
Ingrid mai bine te duci la spital cu Diana, in cazul in care bea doar apa, mi se pare cam mult timp tinuta acasa.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2