Vine barza? 30
Raspunsuri - Pagina 24
blueeyes2003 spune:
Rox iti tin pumnii sa fie
Bafta! 
Gianina bine ai venit! 
Mirela

www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul!
www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!
Gabitzu37 spune:
Gianina, bine ai venit!
Sa pleci cat mai curand la
si sa tragi dupa tine cat mai multe fete! 
Rox, maine te asteptam cu doua liniutze! Obligatoriu! ![]()
Am venit si eu aici deoarece sunt ziua 8 dpo, care va sa zica am intrat in linie dreapta. Eu am faza luteala de 13 zile, adica, fix in a 14-a zi dupa ovulatie imi vine cm. Deci, intr-o saptamana voi sti exact cum stau, desi semne de bebe nu am si mai mult, cred ca prolactina a luat-o razna deoarece la 3 zile dupa ovulatie sanii s-au umflat si au devenit durerosi (prea devreme ca sa fie semn de sarcina). Dar cum speranta moare ultima, iata-ma aici... ![]()
Tuturor fetelor in asteptare: numai doua liniutze! ![]()

Gabi
mirella76 spune:
Salutare fetitele! Ce mai activitate aveti?

Va tot citesc din umbra si vroiam sa-i spun lui ROX ca anul trecut cand am ramas insarcinata( pe care am pierdut-o apoi) faptul ca mergeam la baie des a fost primul semn de sarcina, abia mai tarziu mi s-au intarit sanii si au inceput greturile. Prietena mea cand eu m-am plans ca "cred ca am racit ma duc foarte des" si stia ca imi intarziase un pic mi-a spus clar ca sunt
si asa a fost, chiar daca pentru scurt timp.
Asa ca asteptam testul de dimineata!

mirella
irlandeza spune:
Salutare fetele.
Z 28 .Sunt si eu in intarziere cu o zi. Trebuia sa-mi vina rusii ieri sau azi dimineata ( cel tarziu), inca n-au venit, poate totusi vin maine ca am mai avut cicluri de 28 zile.
Noi 2 singurei
nushulica spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Salutare fetele.
Z 28 .Sunt si eu in intarziere cu o zi. Trebuia sa-mi vina rusii ieri sau azi dimineata ( cel tarziu), inca n-au venit, poate totusi vin maine ca am mai avut cicluri de 28 zile.
Noi 2 singurei
sau poate e cu ochisori luna asta
...ne tii la curent
INGRID
X-ray spune:
irlandezo hai da-mi o veste minunata maine dimineata,ca ai un test de sarcina cu a doua liniuta prezenta...te rog...
valabil si pt tine rox.
fetelor mai stiti ceva de oanabb,s-a confirmat seu?tot la ea mi-a stat gandul....
alina
4+
blueeyes2003 spune:
Irlandeza sa dea DD sa nu mai vina deloc CM
si sa vina
in locul lor!
Mirela

www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul!
www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!
irlandeza spune:
Multumesc fetelor. Mai astept cu testul , acum merg la scoala si nu am drum pe langa farmacie si test in casa n-am.
Dar va anunt eu .
Noi 2 singurei
Ali-clau spune:
Buna din nou!
Fetelor am facut si eu o usoara depresie .Pe cand asteptam sa fac testul de sarcina am avut surpriza de a aparea ceea ce nu imi doream ,menstruatia.Din pacate si pentru mune Z37 a devenit Z1.Pe cand ma gandeam ca s-a infaptuit miracolul si pentru mine!!!!!!......Asa ca pot fi si eu adaugata la lista aspirantelor optimiste.
Fie ca CRACINUL sa aduca in fiecare casa o mare bucurie!!!!

Alina
nushulica spune:
nana esti o scumpa
am venit sa mai stau la povesti cu voi ca mi-e mai usor sa-mi descarc sufletul aici intre voi care ma intelegeti perfect....stii ce mult imi doresc sa vina ziua in care sa anunti ca esti
???
abia astept sa ne bucuram impreuna
ali-clau lasa ca nu-i bai luna asta ai tot timpul si apoi trebuie sa-ti trimita si tie mosul un cadou,nu?![]()

INGRID