tort "barby"

tort "barby" | Autor: ange

Link direct la acest mesaj

mi-am zis ca trebuie sa impartasesc cu voi bucuria fetitei mele.
In seara asta i-am facut un tort "barby" cu ocazia zilei de nastere (ieri a implinit 8 ani). Cu toate ca abia sambata viitoare facem petrecerea si evident tortul atunci va fi ,mi-am spus ca trebuie sa-l incerc inainte sa vedem ce iese.
Mentionez ca este primul meu tort(bary) fara nici o gluma.
Asa ca mamici de printese spor la treaba si va astept cu rezultate

[URL=http://img207.imageshack.us/my.php?image=barbytorton6.jpg][/URL]

[URL=http://img182.imageshack.us/my.php?image=barbytort2qg2.jpg][/URL]

[URL=http://img223.imageshack.us/my.php?image=barbytort3ka6.jpg][/URL]

si al 2-lea tort :

http://cf.pg.photos.yahoo.com/ph/ange_maiarobi/detail?.dir=1617re2&.dnm=a9dare2.jpg&.src=ph

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

scuze pt. linkurile kilometrice dar chiar nu am stiut unde sa pun pozele ca sa vi le pot arata

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ange, e superba! Papusa asta o atasezi pe un tort sau cum faci?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

ange este absolut superb ,si eu am in plan sa ii fac tort Barbie lui Alice in decembrie cand va face 4 ani.Nu ai facut poze in timp ce il montai ,as vrea mai multe detalii daca ai .Din cate am inteles acest tort a fost de proba,si sambata viitoare va fi petrecerea,daca ai putea sa faci mai multe poze in timp ce il montezi,si la pasta de zahar cum ai facut-o,si cum o asezi pls.
Multumesc mult.
LA MULTI ANI !Printesei tale si sa fie fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,esti beton!
cum facem sa-mi trimiti si mie un tort Barbie?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela-Adina spune:

Foarte frumos tort.Felicitari.Te rog sa ne spui si noua cum ai facut pasta de zahar si mai ales cum ( cu ce) ai colorat-o?Eu am niste coloranti lichizi careadaugati la marzipan dau o culoare stearsa si se inmoaie tare si nu mai pot sa intind foaia pentu rochie.
Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ange, super tort! Incredibil ce bine arata, mai ales pentru o prima experienta, bravo de o suta de ori!
Pasta de zahar ai facut-o tu sau e cumparata? Daca e facuta, ne dai si reteta, te rog? Mi-a placut ca e f. uniforma.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

ma bucur ca va place .si mie mi-a placut mai ales ca a fost primul meu tort de genul asta.
Sa incerc sa va raspund.

-blatul e din pandispan obisnuit(l-am facut din 6 oua)

-tava in care se toarna pandispanul este o forma speciala conica exact ca rochitza barby.Trebuie sa fie si in Ro.
Daca nu faceti 3 blaturi mici rotunde pe care le taiati de la cel mai mic la cel mai mare(cerc) si le suprapuneti(intre ele crema).Si gata rochitza.

-barby(papusa) este o barby din cutia cu jucarii a Maiei.Exista si barby special pt. asa ceva care in loc de picioare au un bat.
Aici va trebui s afaceti atentie daca puneti barby nomala.Picioarele sunt mai lungi decat fusta Cred ca ati remarcat ca am pus-o pe o cutie.E! tocmai deasta pt. ca picioarele erau iesite din fusta prin cutie pt. ca nu am masurat-o la inceput.Aveti 2 variante:ori taiati picioarele,ori faceti un postament dintr-un alt blat dreptunghiular sau rotund in care sa-i infigeti picioarele.

-pasta: este pasta fondanta(fondantul care se pune pe bomboanele fondante).L-am cumparat de la "wilton" .Este mult mai bun (pasta asta) decat matipanul.Este moale,flexibila,te joci cum vrei cu ea;exact ca plastilina.In ea am pus colorant alimentar rosu si am framantat-o pana s-a uniformizat(culoarea).
Am intins-o cu sucitorul (o foaie rotunda dar nu perfecta) si am pus-o peste blatul rotund.

-accesorii: forme de floricele(metalice sau din plastic).Unele le aveam eu altele le-am luat din trusa de plastilina a Maiei(fluturele de exemplu)

cam asta-i.
daca aveti si alte intrebari le astept si va raspund cu placere.
abia astept sa faceti si voi

foto

Mergi la inceput

Balbina,pasta este cumparata.uite aici asta e:

http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E30CF4A-475A-BAC0-5F79E9BD5798B946&fid=3E32F5D4-475A-BAC0-5ACDEF3C679B08EE
Sper sa nu fi comis o eroare dandu-va situl asta
Gasiti si in Ro.pasta fondanta. Este de 1000 de ori mai buna decat martipanul.Cand pui colorant in ea(lichid) pasta-si pastreaza elasticitatea.
Pasta asta de zahar o fac fetele pe culinar.Caut linkul si vi-l pun.Ele au incercat sa o faca acasa(este simpla tare) si le-a reusit.Deci ori cumparata,ori facuta in casa este acelasi lucru.

Da! mi-a iesit bine pt. un prim tort.Acum parca vad ca sambata pt. petrecere nu-mi va iesi atat de frumos

sunt prin zona daca aveti si alte intrebari.

Ma bucur enormmmmmmm ca va place.
Si zau ca va astept si pe voi cu un tort "barby"

foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubu05

Ange, e superba! Papusa asta o atasezi pe un tort sau cum faci?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

papusa o infigi in mijlocul tortului.Intai faci o gaura cu o coada de lingura ca sa nu distrugi blatul.Sunt tavi speciale pt. tortul asta care au pe mijloc o tzeava.Deci il coci cu gaura

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ange, sincer, mi-am dat seama imediat ca e cumparata, dupa cit de perfect arata. Acasa niciodata nu-ti iese asa, te asigur. Am incercat mai multe retete, inclusiv aia vestita de pe culinar. Pasta facuta in casa isi schimba consistenta, daca ii pui colorant lichid.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput