Prichindei martie - aprilie 2005 (115)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Intre doua schite de-ale lui tati, am reusit sa incarc un album de poze ( noiembrie 2006), in care am introdus si cateva fotografii de la botez....
O sa revin dupa ce se culca Rares...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Multumim tuturor pentru urari si pentru gandurile bune..insa eu m-am reintors cu un "gust usor-amar"...poate caci m-am izbit de niste conceptii ale unor oameni nestiutori, cu conceptii vechi in cresterea copiilor.

Nu ma declar si nu o voi face niciodata, o mamica atotstiutoare, dar am ajuns sa vad cu ochii mei..."minunile " secolului XXI....

Nu cred ca v-am spus povestea finutei noastre..insa parintii( oameni cu posibilitati materiale si intelectuale reduse), au un pacat a lor, pacat cu care m-am confruntat eu cu religia ortodoxa.

Dar, ma rog, trec peste acest aspect( nu ma priveste in mod direct, eu doar am crestinat un copil)si chiar daca nu imi gasesc cuvintele , pentru ca nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa eu zilele acestea m-am tot gandit..."uite noi pe forum ne certam pe nimicuri", iar alti parinti( clar inconstienti) se joaca cu viata propriilor copii.
Si ca sa intelegeti, mai exact, mie mi s-a parut caci fetita, Mihaela, nu e in regula si am cerut sa mergem la urgente, mai ales ca are doar 3 saptamani. In Bicaz, la pediatrie, nici un medic de garda si atunci am mers la Piatra Neamt, unde am cerut eu un examen complet...va spun mama copilului ( poate si de emotii) nu mai stia nici numele copilului.
Copilul a primit tratament si s-au confirmat suspiciunile mele din pacate.
Nu as fi vrut sa va povestesc acest episod( si mai sunt si altele), dar va spun cu mana pe inima caci m-am reintors "socata" de atitudinea parintilor..si acum incerc sa imi explic de ce societatea romaneasca e bolnava.

As fi vrut sa incep cu alte detalii , ca de exemplu cu partea frumoasa si anume cu mersul la biserica unde Rares a "daramat" lacasul ...a facut cu preotul duet la cantat, s-a urcat pe toate scaunele, a impins cateva obiecte de biserica pe jos, s-a alergat , si-a insusit un bidon gol in loc de cadelnita, etc....
Pe parcursul evenimentelor, am observat ca Rares nu ar accepta un membru nou in familie, pentru ca sub controlul maniei ascunse, o tot pisca de picior pe Mihaela atunci cand noi nu eram atenti.
Revin ,am musafiri si nu vreau sa pierd postarea.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

I-auzi blondutul,ce "terorist",n-as fi zis din poze,unde e la fel de dulce ca intotdeauna!Si ce seamana mamica si matusa la trasaturi!La botez se vede ca esti deja mamica expertaFinuta sa-ti traiasca si norocul ei ca i-a dat DD o nasica sa-i pese.Ce avea?am vazut si ceva eritem fesier destul de mare...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Multumesc, mamacita...da, eritem fesier, rinofaringita acuta, iar doamna doctor i-a pus cu semnul intrebarii si o pneumonie intersitiala( cred ca nu gresesc, la citit diagnosticul)...si sa stii ca a inceput sa imi pese...nu i-am cunoscut destul de bine inainte( mama copilului face curat in casa de vacanta a soacrei si de aici s-a nascut aceasta poveste)...si ca sa nu uit esentialul, blondul afiseaza mai intotdeauna fetisoara de inocent..dar e "terorist pe bune"

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Incerc sa mai raspund, printre picaturi, daca abandonez, sigur am plecat la somn...
Laura, felcitari pentru tumbele lui George.

Nino, imi amintesc ca sotul meu era incantat de popas, dar de un an de zile si-a schimbat locatia in deplasari...deci noutati nu prea stiu.

Niccelmic, pe mine varsta ma avantajeaza, dar eu sunt rezervata pentru o perioada la a face un al doilea copil, cu toate caci sotul se lupta cu mine la principii...eu zic sa va apucati de treaba, totusi...

Coco, in albumul din noiembrie se vede un calut pe care Rares l-a primit cadou de la tati( ca si recompensa), din plastic la 1 milion...reactia...pe moment incantat...acum fugitiv...poate daca i-as da suportul jos si l-ar putea tarai prin casa ar fi ok( are si rotile)...dar nu ma risc cu el..se cocoata pe calut si cum nu poate sa isi pastreze echilbrul, uite ca ma regasesc in povestea drobului de sare...

Rp, pupici pentru bebe 1, dar si pentru bebe 2, care sunt convinsa ca nu se supara pe mami ca nu ii acorda atentie mai multa.

Ligia, am vazut un Raducu dulce si activ nevoie...inclinatii sportive?

Mamacita, Doamne , dar ce pleonasm fac eu acum...dragalas tare plangaciosul cel micut.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Crisa, fiecare om e deosebit, iar daca va fi sa fie , Andrei trebuie privit ca un copil egal...problema e a noastra , a societatii....dar atitudinea unui cadru sanitar, cat se poate de neacceptat , personal nu ma mai uimeste( si eu m-am confruntat cu ceva asemanator).

Cenia, David isi merita din plin apelativul...americanul.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Hihihi,raresionut,daca vrei sa vezi terorist pe bune,hai sa ne asisti de-acum incolo la adormiri:o ora am stat acum[dupa amiaza in 2,5 ore nu am reusit sa-l convingem sa doarma].Acum a trebuit sa stau pur si simplu de planton sa nu iasa din patutAm inceput ritualul obisnuit,rugaciune,poveste,a cerut supliment,am mai povestit...era aproape adormit.I-am spus "somn usor",pana aici totul obisnuit,ca in fiecare seara,doar ca...dupa ce-am iesit ,a inceput neobisnuitul.ne-am trezit cu el la usa camerei,desi este atat de frant incat nu se poate tine pe picioare,"matolica";s-a dus sotul meu sa il culce,mai rau l-a animat,caci la impunere fortata reactioneaza total revolutionarDupa care am intrat eu in actiune:m-am lungit pe coltarul bine cunoscut din pozele noastre,langa care i-am pus patutul[un punct bonus pentru noi este ca am prevazut evenimentul si nu a cazut cupilu'in cap din patut],si am inceput explicatii elaborate de ce trebuie si este bine sa doarma acum.Nu a mers.Am servit de baraj la escaladari,m-am facut ca dorm,iar ii mai bagam texte de adormire cunoscute,am cantat,l-am mangaiat...nimic din arsenal nu mergea.Omul chitit pe o idee:cum sa sa se elibereze de patut si de mine!Am incercat apoi hipnoza:"ti-e somn,ti-e foarte somn,culca-te ca ti-e somn,ai murit de somn,nu te mai tii pe picioare"Ei bine,asa am reusit sa il fac sa stea culcat,asta era problema,restul a venit de la sine in 5-10 minute.Acum il intorc cu patura si nu simte!Ma pasc nopti grele in continuare,am avut si eu 4 luni linistiteMa gandesc cu groaza ce se poate intampla daca se da jos si noi nu-l auzim!Doar daca as avea casa goala si toate usile incuiate,inclusiv cea de la balcon,as putea sta linistita,altfel nici o masura nu mi se pare ca ar evita complet accidentele...Doamne ajuta-ne!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Intru f scurt sa -i spun Alinei(raresionut)ca m-a induiosat tare cu micuta crestina;se pare ca nu esti numai nasica ei,ci si ingerul ei pazitor!

SI multumim tuturor fetelor care au vizionat clipurile si mi-au complimentat puiutii.Multumim frumos!

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

reresionut, am citit si m-am ingrozit un pic! Am totusi o nelamurire, ai botezat o fetitza de 3 saptamani? Atat de mica?
Si la spital dupa examenul acela complet, si dupa un asha diagnostic`v-au dat drumul acasa, nu v-au opritin spital?

Uite ca era sa uit sa-ti zic ca am vazut pozele. "Tero" e tare simpatic si se vede ce mult o place pe matushica lui.Intr-adevar are o figura tare pashinica, nu pare ca ar fi in stare sa povesteasca tot ce ai spus!

crisa,suntem aici, descarca-te, noi te ascultam. Din pacate ne e greu sa itzi dam sfaturi, desi uneori le astepti probabil. Personal chiar raman muta de admiratie dar si de compatimire.

rp, bine ai revenit! Deci pana la urma laptopul acela tzi l-au reparat cu altul in schimb?!
Am vazut pozele cu Marutza !Mi-era dor de ea.!

mamacita, si Radu toata saptamana ne-a chnuit cu adormitul! Dupa 1 saptamana de trezit noaptea si din 15 in 15 min e, a fost saptamana trecuta cu adomit la 11 sau chiar 12!
In seara asta a dormit la 9 ca picat din picioare. Motivul?! PAi a lergat pe la tzara la aer de munte o groaza, a sta cred juma de zi afara , plus dormit doar 2 ore de prinz (la soacra doarme uneori chiar si 4 ore, si cum a fost frumos afara , au tot iesit afara, ora de nani s-a decalat , si uite asha se trezea la 6 seara , dupa 4 ore de somn si seara ne lua pe noi de odihniti). Azi m-am razbunat eu si l-am obosit!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Zuzu, multumesc.

Da, Ligia, fetita avea 3 saptamani si a trebuit sa facem botezul , deoarece tatal fetitei are o problema de sanatate si merge la Targu Mures pentru o luna de zile( asa am inteles, caci are programare )...iar daca dupa aceea vine frigul si zapada....asa ca am optat pentru aceasta varianta.
Fetita a trebuit internata, dar mama a semnat pe propria raspundere, iar azi , inainte de a veni acasa am mers cu copilul la control, incepuse sa reactioneze la tratament( antibiotic injectabil).
Si sa stii ca la noi aparentele inseala...de fapt la Rares.

Mamacita, imi pare rau ca iarasi aveti probleme cu somnul, dar si noi ne luptam atunci cand schimbam aerul de "home sweet home".

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput