**Mamici de Mai - Iunie 2007**(11)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Andradap, nu e chiar asa. Placenta trebuie sa aiba un anumit grad de maturizare, corespunzatoare varstei sarcinii. Daca imbatraneste prea repede, nu e bine pt ca nu-si va mai face "treaba" cum trebuie, deci nici vorba ca in cazul Ameliei e "mai bine dezvoltata". Amely, pistoneaza-l pe doctor cu intrebari, sa-ti explice cum e normal sa fie etc. ca sa fii tu linistita.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Vai Andra, acum am vazut videoclipul de la nunta voastra. M-a impresionat la lacrimi. Sunteti extraordinari de frumosi si de indragostiti! Sa dea Dumnezeu sa va iubiti la fel toata viata!
Si noi am sarbatorit 2 momente deosebite la CCA: nunta noastra (deh, acum 5 ani!) si botezul lui Matei. Locatia este tare frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna mamicilor,

eu am intrat mai putin ca mie tare greata , ma simt groaznic.

Diana insanatosire grabnica.eu cand am fost racita am bau doar ceaiuri cu lamaie si miere.
Ibelciug bafta la eco.sa vi numai cu vesti bune.

va pup fetele

10+

Mergi la inceput

Merci, Pauly. Mai am 1,5 ore pana atunci si ma doare asa de tare capul... ma perpelesc la servici si nu-mi revin de cateva ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ibelciug, mersi pt. urari, dar trebuie sa-ti zic ca STIU foarte bine ce inseamna GRADUL de MATURARE al placentei. Am terminat medicina anul asta!

Eu altceva am vrut sa SUBLINIEZ!!! Ca trebuie sa fim mai optimisti si sa nu stam toata ziua buna ziua sa cautam nod in papura... sau sa ne luam de fiecare aspect mai "ciudat". Daca Dr. nu i-a zis nimik inseamna ca e legat de dezvoltarea fireasca... a placentei ei... Si cand zic fireasca ma refer la ce este FIRESC pt. AMELY...iar doctorul ei stie cel mai bine ca fiecare suntem unici... si o cunoaste mai bine pe AMELY decat noi!!! Asadar...daca era ceva in neregula ii zicea. Atata timp cat el nu i-a zis nimik... nu are sens sa-si faca griji degeaba... Hmmm, de fapt nu degeaba, cu riscuri destul de mari. Asa cum am amintit mai sus... e mai dramatic ce poate face STRESUL!

Ca sa mai fac legatura si cu "stresul" meu... iti zic... ca desi dr. la eco, mi-a zis ca ar putea fi hidrocefalie... EU in continuare SUNT convinsa ca peste o saptamana la control totul va fi OK!!! In nici-un caz nu stau sa ma intreb cum o fi, ce-o fi, daca o fi... Iti dai seama... ca daca chiar o sa fie... as putea sa-mi pun intrebarea... E de la stresul meu sau chiar a fost de la inceput o hidrocefalie???

Asa ca, AMELY MULT CURAJ, OPTIMISM... si sa ne intalnim cu bine amandoua cu copiii in parc toamna viitoare!!!

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">Videoclipul nuntii noastre

Mergi la inceput

OK, Andradap, e foarte bine daca stii sigur. Desigur parerea ta e mult mai avizata din moment ce ai terminat medicina, dar sa stii ca nu era cazul sa "tzipi" cu majuscule. Este intr-adevar indicat sa ne pastram optimismul in sarcina si tocmai de aceea i-am spus Ameliei sa-si intrebe doctorul, pentru linistea ei. Fiecare din noi are nevoie de clarificari atunci cand suntem in dubii si printr-o buna informare ne putem redobandi optimismul.
Succes la urmatorul control, sa dea Dumnezeu sa fie asa cum zici tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

lbelciug, am intrat doar sa iti urez bafta multa la echo! Te asteptam maine cu vesti bune si poze.

Valentina 16+
Poze

Mergi la inceput

Merci mult, Vali! Sa fie! Am deja emotii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Fetelor, fetelor, nu va certati! Tre' sa fiti calme si linistite!Mai ales ca aveti fiecare in parte dreptate.
Diana, daca ai depozite purulente in gat poate ca nu ar fi rau sa faci un exsudat faringian (se recolteaza dimineata din gat cu un tampon steril de vata, cu conditia sa nu te fi spalat pe dinti sau sa fi mancat). E important sa excluzi prezenta unui streptocooc betahemolitic, care, de altfel, se poate trata cu antibiotice permise in sarcina.Eu as face exsudatul daca as fi in locul tau.
Ibelciug, bafta la echo!Sa vii numai cu vesti bune!
Vali, si eu am o senzatie de discomfort in pelvis, mai ales daca stau mult in picioare sau daca merg repede. Pana la urma trebuie sa intelegem ca e o adevarata revolutie acolo: uterul creste si impinge, tractioneaza...isi face loc si el saracul.
Cred ca l-am mai simtit o data pe bebitza! Sunt tare incantata!
Va las ca imi este o foame...de gravida!
Va pup,
Florina 16+

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Stiu, lbelciug, si eu am emotii mereu inainte de control, desi stiu ca totul va fi bine. Lasa, ca dupa echo o sa fii cea mai fericita!

Valentina 16+
Poze

Mergi la inceput