**Mamici de Mai - Iunie 2007**(11)
Raspunsuri - Pagina 24
poohy spune:
Lauraa, tu la cate saptamani ai facut masurarea pliului nucal?
merci mult!
Anca
13+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
piticasigogosica spune:
Buna burtici
Cristinamaria,deci cu 3 luni inainte la POP??
Diana la clinica Diagnosis din Floreasca e Pop?Cu cat timp inainte tre sa te programezi?E 4D?
Poohy ,ti-am zis eu ca suntem de o seama?
si eu am fost ieri la eco si aveam 13 saptamni si 2 zile.Nici mie nu mi-a zis sex-ul,dar cica nu se vedea mai nimiccrescut intre picioare.
Fetele care au baietei si le-a zis,la cate saptamani s-a vazut?
Simsonel,Business,Gabi,Michelle bine ati venit!
Amely habar nu am despre ce analize vorbesti,dar totul va fi bine!![]()
Mica am cont pe webshots,dar se pare ca am o prblema cu PC fiindca unele poze ale fetelor nu le vad.Felicitari pentru bucatarie,tare frumoasa.
Theo,bine ai revenit,ma tot intrebam ce mai faci?Bebe e bine?
Jollyes,scuze
,m-a luat valul,ulterior am vazut ca nu era ziua ta.
Ar trebui sa ma programez la eco morfologica,dar la cine????

poze
Iri +13 si Iris
pauly spune:
buna fetele mele dragi,
vad ca a-ti vorbit de masurarea pliului nucal..si eu am emotii..mai am putin, dar ma rog la Dumnezeu sa fie bine.
yannia de ce trebuie sa repeti analizele?
gabiarama bine ai venit la odisee.
oanabb singura solutie este sa repeti analiza, aca se dubleaza inseamna ca bebe ii ok.
pupici
10+
Vali5 spune:
Am vazut ca i-ati urat bun venit lui business, si eu nu vazusem nici un mesaj de la ea... Am luat tot capitolul sa vad unde e si de abia la pagina 8 am gasit-o (ufff, eu care nu ratez nici un mesaj de la voi)
Asa ca, bine ai venit in odisee, business! Ce mamica tanara esti! Ai deja 2 copii maricei si al treilea pe drum, sa iti traiasca!
Valentina
16+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
ralucami spune:
Fetelor intru sa va mai salut si eu din cand in cand !
Va citesc mai mereu, dar chiar nu stiu cu ce pot sa particip la conversatie pt ca e prima mea sarcina, deci experieta nu am ca sa pot da sfaturi, si nici despre analize nu stiu ce sa spun pt ca aici toate interpretarile analizelor le face medicul si nu ti se spune decat atunci cand e ceva in neregula. Multumesc lui D-zeu pana acum vad ca dr meu nu mi-a zis nimic si sper sa nu o faca.
Eu merg pana la urma la o clinica particulara si am reusit sa dau peste un dr cu care pot sa discut si sa imi explice cat de cat pe intelesul meu cam tot ce ma intereseaza. Vad ca inca negociem la partea cu epidurala sau nastere naturala fara absolut nimic, dar sper sa il conving si la final sa fie de acord cu ce vreau eu.
Pauly ziceai ca ai greturi: sa stii ca in perioada aia mi-a fost si mie raaaaau de ma tineam de pereti si nu imi venea sa ma scol din pat. Mi s-a parut cea mai naspa perioada din sarcina, de-aia am si slabit atat de mult atunci. Dar o sa treaca , o sa vezi. ![]()
Eu mai vomit acum doar atunci cand trebuie sa ma spal pe dinti. Dimineatza e crima si pedeapsa. Cum simt pasta de dinti, cum incep sa dau la rate. Asa ca in ultima vreme am trecut pe apa de gura si pasta praf. Dupa ce vomit sunt super super obosita, nu mai imi vine sa ma imbrac si sa plec la munci.
Apropo de munci: eu sunt una dintre persoanele care au luat-o pe cocoasa din cauza ca am "indraznit" sa raman insarcinata.
Cand i-am spus sefei mele vestea, mai ca nu i-a cazut fatza de suparare. Si m-a "rasplatit" cu luarea a 1/2 din norma mea si implicit taierea a 1/2 din salar. Daca s-ar fi putut si nu ar fi avut de suportat nici o consecinta cred ca m-ar fi dat afara fara sa clipeasca. Si ca motiv in urma deciziei mi-au bagat un mail de genul: " eu si cei din conducere dorim sa te protejam , incercam sa iti cream cat mai putine probleme si sa prevenim eventualele accidente care ar putea surveni in urma programului actual bal bla bla".
Am zis ca fac scandal si ii dau in judecata, am vrut sa demisionez de tot macar sa stiu o treaba , dar pana la urma m-am calmat si am lasat lucrurile asa cum sunt si vad ca azi m-a sunat duamna sefa si mi-a zis ca in ultima luna de lucru voi primi un bonus aproape echivalent cu un salar si ca ea imi da referinte pt urmatorul job oricand bla bla bla. Eh, eu , sotul meu si bebe sa fim sanatosi ca altceva nu ma intereseaza!
Fetelor o intrebare: am 12 saptamani si mie nu mi se cunoaste burtica deloc. Nu va spun ca nici la ora actuala nu am reusit sa recuperez kg pe care le-am pierdut in perioada cand imi era rau. ( am plecat in sarcina de la 56 kg si acum am cam 55) . Asistenta japoneza cu care lucrez ma intreba azi in cate saptamani sunt si cand i-am zis 12 nu-i venea sa creada ca nu mi se cunoaste burta deloc ( venind din partea unei japoneze - ele sunt super micute si slabe si cand sunt insarcinate nu se ingrasa mai deloc, doar burta li se cunoaste- m-a cam pus pe ganduri) Vad ca si voi vorbiti in unele mesaje de haine de gravidute , de burtici care se vad. Sunt fete la 12 saptamani carora nu li se cunoaste inca burtica ?? Va rog sa-mi raspundeti ca ma framanta deja chestia asta!![]()
Yannia eu nu stiu sa raspund la intrebarea ta despre analize. Unele prescurtari folosite pe aici, de voi, chiar nu stiu ce inseamana.
Asa cum am zis: aici iti ia urina si sange si iti fac ei toate analizele, medicul le interpreteaza si in caz ca e ceva in neregula te suna si te cheama la o noua consultatie. Eu sper ca totul sa fie bine pt tine si bb!
Liviana tu intrebai ce mai gatim . Eu ieri intr-un acces de pofta nebun mi-am facut o budinca de macaroane cu branza de vaci si stafide. Si mi-a iesit buuuna rau, asa cum o facea mamaia mea cand eram copil. Si in ultima vreme as manca doar ciorbe, borsuri ca la mine in Iasi: acrisoare, cu perisoare, de vacuta, de purcel, nu ma dau in laturi nici de la o supa de rosii.
Numai ca nu prea are cine sa mi le faca
Mancare japoneza nici nu mai suport sa vad in fata ochilor , mi se face rau numai cand simt aromele lor specifice. De orez nici nu mai vorbesc - eu care eram fan acum cred ca am si uitat gustul orezului.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by poohy
Lauraa, tu la cate saptamani ai facut masurarea pliului nucal?
merci mult!
Anca13+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
La 12+2 parca...
Surpriza

mica0307 spune:
Ralucami eu fac peste 2 zile 15 saptamani si am o burtica mica. Nu se vede decat daca am un tricou foarte mulat pe mine. Asa ca stai linistita. Vine si perioada cu burtica. Si eu o astept ca nerabdare.
Mica
14+
http://community.webshots.com/user/mica0307
Vali5 spune:
Ralucami, eu am 16 saptamani + 2 zile si burtica nu e vizibila. Doar ca simt eu ca nu mai pot incheia blugii la ultimii doi nasturi. Eee, eu oricum aveam o mica burtica inainte de sarcina, dar nu s-a schimbat mare lucru. Mai ai rabdare. Am auzit de mamici la care s-a cunoscut burtica de pe la 4-5 luni, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Burticute, eu plec acasa. Cred ca v-am innebunit azi cu mesajele mele
, dar m-am simtit tare bine azi si cu un chef de taclale... Va pup si ne vedem maine. O seara placuta la toate!
Valentina
16+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
lbelciug spune:
Ralucami, dar chiar au voie sa-ti taie din norma fara ca tu sa fii de acord, doar pe motiv ca esti insarcinata? Ai conditii grele de munca la servici care sa necesite aceasta masura? Mie mi se pare revoltator.
Multumesc pt raspunsul cu papa bun. Sa stii ca si eu tot o budinca din spaghete+branza+stafide am facut aseara. Azi au fost Ovideniile, iar eu am impartit din budinca si pt mamaia mea moarta chiar cu o luna inaintea nasterii lui Matei. Cat priveste pasta de dinti, e bine ca ai gasit o varianta care sa nu-ti faca rau. Scriam si eu acum cateva zile ca mie imi face rau Colgate mentolat. Nu-ti face griji in privinta burticii, ai tot timpul s-o vezi crescand. Comparatia cu japonezele cred ca e de prisos, ele sunt croite pe alt "calapod". ![]()
Vali5, pa pa, o seara buna. Eu mai am de stat la munca pana la ora 7 si tare as vrea sa o sterg acasa mai repede, insa nu pot. 
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Madi spune:
Buna burtici si bun venit burticilor noi!
Chiquititaintrebai de starea de rau: eu in saptamana a 11 am avut cateva zile cand m-am simtit excelent, fara stare de greata, fara vomitat dimineata si ziceam ca a dat norocul peste mine. In schimb, insa, toata saptamana a 12-a am vomitat in fiecare dimineata, cum nu mi se mai intamplase pana atunci. Acum sunt in saptamana 15+ si tot mi-e greata in fiecare dimineata si uneori vomit. Chiar ma gandeam ca probabil o sa o tin asa toata sarcina. Cred ca e ceva cu spalatul pe dinti ca si mie tot atunci imi vine sa vomit, dar nu cred ca are neaparat legatura cu ce pasta folosesc deoarece am schimbat-o si reactia e aceeasi. Bine, seara nu am nici un problema cu asta. Doar dimineata 

Ralucamicum spuneam mai sus, eu am aproape 16 saptamani si mi se vede foarte discret burta. Eu o vad, pentru ca inainte aveam abdomenul plat, insa ceilalti spun ca nu se vede deloc. Nu cred ca trebuie sa iti faci probleme din cauza asta. La prima sarcina, burticai incepe sa se vada mai bine pe la 4 luni, din cate stiu eu. Bineinteles ca depinde si de conformatia fiecareia.
Fetelor, eu am facut mancare de cartofi cu putina costita si mancam cu muraturi sau salata verde cu ceapa verde, marar si multa lamaie. In ultima vreme mi-e foarte pofta de salata verde cu lamaie. Azi vreau sa fac si o salata de telina cu morcov, hrean si maioneza (de cumparat). Eventual pun in ea si niste castravete acru.
Madi
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”