Medicament mai eficient decat Calgel -ul?
Pe bebelul meu de 5 luni il mananca ingrozitor gingiile. Isi indeasa in gurita tot ce gaseste (scutec, paturica, jucarie, manute); ii curg balutele; se zbate toata noaptea in patut.
Pana acum am terminat un tub de Calgel, dar nu are efect decat pe moment. Stie cineva un medicament cu efect pe o perioada mai mare?
Simona & Tudorel
Raspunsuri
ponicid spune:
Nurofen sirop. Daca nu-i trece cu acest sirop nici nu-i mai trece cu ceva.
Incearca!
Daniela, mamica de Ana-Maria
jade spune:
se mai poate prepara la farmacie un amestec de anestezina cu glicerina. stie farmacista proportiile.
Mada
mumulina spune:
quote:
Originally posted by ponicid
Nurofen sirop. Daca nu-i trece cu acest sirop nici nu-i mai trece cu ceva.
Incearca!
Daniela, mamica de Ana-Maria
numai ca Nurofen nu-i poti da pe o perioada lunga de timp.
Lia spune:
Siropelele gen Nurofen(contine ibuprofen),Calpol(contine acetaminophen) si altele de acelasi gen sunt in mod cert mai eficiente.Dar e bine ca administrarea acestora sa fie limitata doar la momentele cand nu se mai poate altfel,pentru ca acetaminofenul e toxic hepatic si renal,iar ibuprofenul irita mucoasa gastrica.Ziua da-i mereu sa rontaie ceva,iar in noptile in care nu se mai poate altfel,ii poti da unul din aceste preparate,dupa ce citesti cu atentie prospectul.
In rest,rabdare,ca va trece si asta.Numai bine!
Lia&Andrew
Danza spune:
Noi am probat 2 geluri pt gingii Calgel si respectiv Dentinox si am observat ca dupa ce-l dadeam cu al 2-lea, era mai linistit si nu parea sa-l mai doara atat de mult. Am pus si pe buza mea un pic din gelul asta si amorteste, semn ca are un anestezic in el.
Dana si Danut care azi face 1 an si 8 luni
tinatache spune:
Sa nu ma bati daca nu se gaseste, iti spun si eu ce stiu: supozitoare Viburcol, sunt pe baza de musetel si mai calmeaza cat de cat. Nu fac minuni, dar poate intre ce-i mai dai tu, daca nu ii poti da decat rar...
Cristina, mamica cu burtica
mirela.mustaciosu spune:
Noi am folosit un amestec preparat de farmacie cu glicerina, vitamina A etc. care continea si anestezina. Ne-a fost recomandat pentru afte (am avut mari probleme cu aftele, desi lapticul era de la mine), dar a fost util si pentru calmarea durerilor provocate de eruptia dentara. Si eferalgan seara inainte de culcare, doar ca nu e bine sa-i administrezi paracetamol prea mult. O sa treaca si asta. Sanatate multa!
Delia spune:
quote:
Originally posted by tinatache
Sa nu ma bati daca nu se gaseste, iti spun si eu ce stiu: supozitoare Viburcol, sunt pe baza de musetel si mai calmeaza cat de cat. Nu fac minuni, dar poate intre ce-i mai dai tu, daca nu ii poti da decat rar...
Cristina, mamica cu burtica
Ce am mai cautat eu supozitorase din astea... dar nu am gasit.
In schimb in farmaciile Helpnet sa gasesc granule homeopate cu musetel, Chamomilla 9 (sunt niste tubulete turcoaz), eu am fost multumita de ele.
Este eficient musetelul intr-adevar.
Multa sanatate!
Delia si Codrin