Cirese de Mai-Iunie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by CamiM

Iaca m-am gandit ca a mai veni vremea pentru un sondaj nou:
Intrebarea nr. 1:
Care este rutina de seara la voi..mai exact cum adormiti ciresicile nazdravane?
Noi papam pe la 7 si facem baita pe la 7:30 dupa care urmeaza putina joaca si un pic de snack de la mami si apoi nani.
Intrebarea 2:
Mai doarme cineva cu bebe sau ciresele voastre stau cuminti in patucul lor?

Cami & Sofia
poze Sofia

1.Noi facem baita la 21.00 dupa care papam titi cit incape la mami in pat si dupa ce adormim trecem la patut, ca ii e dor e noi.
2.Saptamina trecuta nu stiu ce a avut si o dormit 3notpi cu noi, dar de atunci nu sa mai intimplat.Deci in general doarme in patutu ei, dar daca e mofturoasa din motive pe care nu le stim ramine cu noi, in asa caz mami cu tati se inghesuie in jumate de pat si tati doarme mai mult dezvelit.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Wapi cum vi s-a pus diagnosticul de dermatita atopica? Intreb asta pt ca si Andrei mai are din cand in cand cate o pata rosiatica micutza, ba pe picioar, ba pe gat, nu mai mult de 1-2 odata, apar si dispar, nu il mananca......dar ma enerveaza pe mine!!! Tot ma intreb de la ce ies petele astea (rar e drept, dar tot ma enerveaza). Cu Fineas am avut probleme de la inceput cu intoleranta la lactoza, alergie la gluten, la ou....la tot ce se putea, desi l-am diversificat si pe el tarziu. Sa fie oare si piticul cu o sensibilitate in directia asta?
Referitor la banana : am tot citit tot felul de pareri pro si contra banana, eu la Fini i-am dat doar dupa 7 luni si din precautie cu Andrei voi face la fel.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Gata, am papat supica.
Uitasem de caciulita : noi in casa purtam caciulita doar o ora dupa baie.
Pentru noi e un progres faptul ca tot de cateva zile bem apa/ceai de bunavoie

Wapi
Stefanita (19 mai 2006) http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

quote:
Originally posted by puiudana2004

Fetelor pe mine ma doare rau de tot coloana!Am crezut ca imi trece cu ben-ghey,dar e frectie la picior de lemn!Si nu am cum sa ajung la spital,nu are cine sa stea cu Andrei,sotul e plecat din Buc,e vai de capul meu!De cate ori il ridic pe Andrei,se accentueaza durerea!Cu ce sa mai imi dau???Aveti idee?

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...

Danuto suna la salvare si spune-le ce ai, si spune-le si ca esti singura cu bebe mic, si nu poti sa ai grija de el de durere, poate vin si-ti fac o injectie, ceva. Eu am facut acum vreo 2 luni o colica biliara urata rau de tot de am crezut ca mor (deh! mancasem un ditamai pepene rece ) si au venit, mai greu dar au venit...

Ai grija de tine...

Vlad (25.03.2004) si Ana (15.06.2006)

August-Septembrie

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Camelia chair cand am fost la doctor aveam obrajorii putin iritati/rosii si ne-a zis ca are o piele sensibila - trixera e de fapt pentru o buna hidratare. Se mai irita la fel la o glezna. Am citit despre dermatita atopica si poate aparea oriunde pe corp, nu au voie cu obiecte din lana - dispare in general pe la varsta de un an, dar mai poate recidiva uneori. Este periculoasa doar daca iritatia este foarte puternica si se poate infecta cu diverse chestii. Si eu am o piele cam uscata si probabil ma mosteneste.

Wapi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Puiudana, sa am ierti ca nu mai tin minte: tu il alaptezi pe Andrei sau ii dai bibe? Ca, in functie de asta, iti spun ce ai putea sa iei pentru coloana.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Pentru fetele care au dureri de spate:fuguta la radiografie, pt ca in urma sarcinii se mai taseaza vertebrele si singura solutie ar fi procedurile. In timp se accentueaza durerile si se poate ajunge la a nu te mai putea misca dintr-o anumita pozitie.
Mergem si noi acuma la om plimbarica, ca tare mai e frumos afara. poate mai vorbim mai pe seara...
Doroti, multumim mult ca ne treci in listuta

fetitza lui mami http://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/album/576460762342193050

/

Mergi la inceput

Wapi, banana poate da alergii, dar am inteles ca extrem de rar (alergia la gluten este mult mai frecventa decat la banana). La copii cu predispozitie spre alergii, cum sunt cei cu dermatita atopica, este mai bine sa se introduca banana (ca si glutenul) abia dupa 8 luni. Ce as face eu: cred ca as scoate partea din mijloc (aia cu semintele) si i-as da bananuta lui bebe o zi-doua. Daca totul pare in regula, poti sa-i dai in continuare.
Oricum, banana nu este data bebelusilor mici nu atat din cauza posibilelor alergii, cat din cauza ca este bogata intr-un amidon greu (si doar partial) digerabil de catre bebei, care ii ingrasa-umfla nesanatos, pentru ca atrage si alte tulburari de digestie si metabolizare (prelucrare si depozitare) a alimentelor. Dupa 6 luni, banana se poate da la cei mai multi copii. Tu decizi daca ii dai de la 6 sau de la 8 luni!

Mergi la inceput

Camelia.t, despre petele acelea doar un dermartolog ar putea sa-ti spuna daca sunt de dermatita atopica. Dermatita atopica este o boala cu care se nasc oamenii si care arata o predispozitie spre alergii de tot soiul (eu, cand eram bebe, am avut dermartita atopica; sia cum am doar vreo 3 feluri de sapun cu care ma pot spala fara sa ma umplu de bube - asta pe langa alte alergii, in principal alimentare, facute de-a lungul timpului). Mie mi se pare foarte bine ca esti atat de atenta cu Andreiu' mic, dupa ce probleme ai avut cu Fineas, pentru ca ereditatea are un cuvat greu de spus in cazul alergiilor.

Mergi la inceput

oupsss era vorba de TriXera de la Avene !
Ella multumesc pentru explicatii, deocamdata nu vreau sa-i introduc banana, vroiam doar niste informatii ( eu ma informez/ma pregatesc cu mult inainte pentru orice, spre disperarea sotului meu ).
Avem o lista intreaga de prioritati : cereale, carne, branza, patrunjel(radacina - noi mancam cartof si dna doctor Marcu ne-a recomandat mai putin cartof deocamdata si trebuie sa introducem altceva), galbenus de ou, ulei de masline si abia apoi un alt fruct - adica o sa ne apropiem de 8 luni (noi stam 6-7 zile pana introducem ceva nou)si alte fructe iarna nu prea avem.

Astept sa se trezeasca piticul, sa pape laptele si sa fugim afara.

Wapi

Mergi la inceput