Glycon

Glycon | Autor: mama lia

Link direct la acest mesaj

ati auzit de aceasta crema???? a folosit-o cineva???

am gasit cite ceva despre ea, are chiar si un site, si pare destul de interesanta.

va redau doar citeva rinduri, poate va spune ceva:

"crema GLYCON (care conține acid glicolic).
Crema GLYCON acționează prin derivații glicolici pe care îi conține. Modul de acțiune constă în eliminarea mai rapidă a celulelor superficiale îmbătrânite ale pielii și în tonifierea elementelor fibrilare cutanate. Efectele sunt vizibile din a treia săptămână de utilizare și consta în atenuarea ridurilor și cicatricilor, în creșterea elasticității și tonusului cutanat, în îmbunătățirea aspectului pielii - în special a celei cu porii mari.
Mai mult, cremele GLYCON estompează pistruii, previn apariția petelor de bătrânețe, atenuează acneea și conferă pielii netezime, catifelare și strălucire."

o zi buna !!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

pentru mai multe detalii cititi aici:

www.glycon.ro

la mine au aparut multe pete pe fata si am devenit dependenta de fond de ten din aceasta cauza, ca sa le ascund....se pare ca aceasta crema ar ajuta.....

nu stie nimeni nimic de aceasta crema????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by mama lia

pentru mai multe detalii cititi aici:

www.glycon.ro

la mine au aparut multe pete pe fata si am devenit dependenta de fond de ten din aceasta cauza, ca sa le ascund....se pare ca aceasta crema ar ajuta.....

nu stie nimeni nimic de aceasta crema????

mama domnisoarei Cristina (28.09.1993)

Cautand in arhiva am descoperit subiectul asta.Eu folosesc Glyconul de un an de zile, deja am trecut la Glycon Forte.
Pot spune ca am fost foarte multumita de ea, eu am o acnee aparuta tarziu, am umblat pe la diferit dermatologi pana am descoperit crema asta.La mine crema a facut sa zic asa minuni.Fata mea arata groaznic, acneea mea e pusticulara, adica apar cosurile sub piele, sunt rosii si dureroase.Dupa o luna rezultatele s-au vazut.
Acum as vrea totusi sa fac o pauza, piele mea e mai indaratnica, dupa o perioada se obisnuieste cu un produs si obs ca incep iarasi sa apara monstrii, dar din fericire nu asa ca inainte.E posibil si mediul sa imi afecteze piele si ceea ce mananc, de aceea as vrea sa imi schimb putin modul de viata.
Oricum una peste alta eu am fost foarte multumita de crema.

Au trecut vreo doi ani de la mesajul initial, dar am zis sa-l readuc la luminea zilei
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu nu am cosuri ci puncte negre pe nas si pe barbie.Nu am inteles daca e buna folosirea si pentru aceasta problema.Deasemenea nu am inteles daca se foloseste si in cazul tenuluin uscat,nu duce la o uscare accentuata?Se da si in jurul ochilor pentru atenuarea ridurilor?
Pretul e foarte rezonabil si efectul pare evident.Din poze rezulta ca ar avea inclusiv efect de lifting ,mai ales la doamna in virsta ridurile erau foarte atenuate.Ar fi prea frumos sa fie adevarat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Eu am inceput sa folosesc Glycon de o saptamana, deocamdata numai seara, o zi da si una nu.
Deci pana acum am folosit crema numai de 3 ori... si se vede o imbunatatire in aspectul pielii, este mult mai fina si mai luminoasa.
Nu am probleme speciale, doar ca ma apropii de 40 ani iar tenul a inceput si piarda supletea si fermitatea.
Dupa rezultatele din prima saptamana sunt foarte optimista.

As vrea sa stiu daca cineva a folosit deja Glycon si care sunt efectele pe termen lung, daca si dupa cat timp a trecut la Glycon forte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmabebi spune:

si eu am folosit glycon cam vreo 3 luni pentru atenuarea unor semne mai vechi de la acnee. Aspectul pielii s`a imbunatatit, vizibil mai luminoasa si fina si s`au estompat unele semne mai mici, in schimb pielea mi se inrosea foarte puternic, nici cu fond de ten nu puteam sa acopar sa nu se mai vada, probabil de la tenul meu care e mai sensibil, insa se decojea si intr`o saptamana isi revenea.
Din pacate dupa ce am facut o pauza de vreo saptamana au reinceput cosurile, desi inainte nu mai avea parte de ele asa mult :)

Mergi la inceput

Eu am folosit Glycon normal timp de 9 luni apoi am trecut la Glycon Forte pe care tocmai l-am terminat.Ce pot spune e ca fata si-a mai revenit,dar uneori tot imi mai apar cosulete.Acum fac o pauza,fiinca tenul meu e unul rebel,daca se obisnuieste cu un produs nu prea mai reactioneaza.Oricum una peste alta peste un timp am sa revin la Glycon Forte,fiinca varta ,usor usor o cere.
Bafta celor cure folosesc Glyconul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lu_mi spune:

Si eu folosesc crema cam de 6 luni si sunt foarte multumita de ea. Intradevar, tenul a devenit mai luminos de la primele folosiri, si in timp mi-a rezolvat si problemele de acnee. Nu complet, mai apare citeodata cite un monstrulet, dar oricum nu se compara cu ce era inainte, cind aveam tot timpul semne pe fata, si nu numai. Apropo, eu am folosit si crema de corp.
M-am dat si in jurul ochilor, dar acolo nu am observat imbunatatiri substantiale la ridurile, deocamdata finute, pe care le am.
Glycon Forte de la ce varsta e recomandat?

Lumi si www.flickr.com/photos/mihai2003/sets/" target="_blank">Mihai (21.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna.Eu n-am folosit crema de mai sus dar vreau sa reaminesc ca daca folositi creme cu acizi(glicolici,lactici s.a.) trebuie sa folositi si o crema cu factor de protectie .Neaplicarea cremelor cu factor de protectie duce la pete,hiperpigmentare in locurile unde ati aplicat crema.

Sa fiti frumoase!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Davina

Buna.Eu n-am folosit crema de mai sus dar vreau sa reaminesc ca daca folositi creme cu acizi(glicolici,lactici s.a.) trebuie sa folositi si o crema cu factor de protectie .Neaplicarea cremelor cu factor de protectie duce la pete,hiperpigmentare in locurile unde ati aplicat crema.

Sa fiti frumoase!

poze

Davina, Glyconul are factor de protectie, nu este indicata expunerea la solar, dar la razele directe ale soarelui da.Eu asta vara am folosit Glyconul pe post de factor UV si nu m-am patat deloc.
Lu_mi,nu cred ca Glycon Forte este recomandat dupa o anumita varsta,dar poti sa ii pui o intrebare prof Murgea.
E adev ca eu aveam deja peste 30 de ani cand am inceput trat cu Glycon Forte.
Am folosit si eu laptele de corp, bun si acesta.

Mergi la inceput