Oligospermie(26)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ella: diferenta este urmatoarea: maca de la Innovatics contine doar aceasta planta,pe cand Multi Maca de la FLP contine mult mai multe,toate cu rol in stimularea spermatogenezei. Citeste prospectul aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80516

Irlandeza: se poate ramane ,cum ai spus tu, si cu 5%, dar trebuie sa recunosti ca e o minune...iar minunile sunt, din pacate, rare...Felicitari si sarcina usoara !

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

nusy, multumesc mult pentru raspuns. Intr-adevar, banuiam si eu ca mobilitatea mica e o problema. Maca se poate comanda pe internet? Cu siguranta o sa mergem la specialist, insa aici dureaza incredibil de mult pina primesti o programare si pe mine nesiguranta ma ucide. Imi fac tot felul de scenarii, care devin din ce in ce mai negre cu trecerea timpului.
Si nu inteleg de unde problema asta, sotul meu nu bea, nu fumeaza, nu bea nici macar cafea, face sport, duce o viata sanatoasa, nu se streseaza (in afara de momentele cind sint eu prin preajma ). E posibil ca oreionul facut in copilarie sa fie o cauza?

irlandeza, felicitari si o sarcina usoara iti doresc. Din pacate sotul meu refuza sa ia orice medicament daca nu e prescris de doctor, nu am sanse sa il conving sa ia o gramada de pastile. Sper sa reusesc sa il conving sa ia macar maca, dar stiu ca va fi o lupta grea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Nusy, ai dreptate, inseamna ca la mine a fost minune de 3 ori, pt. ca sotul are varicocel de f. mult timp si nici nu stiam pana n-am fost la dr.

Turturica, sotul meu isi doreste f. mult un copil, si i-am tot citit de pe forum cum sotii altor fete iau tratament care duc la rezultate pozitive, si nici nu a mai stat pe ganduri , a luat tot ce i-am dat, si crede-ma ca au fost f. multe. Dar sunt naturale si rau n-au ce sa-i faca.Chiar mi-a spus ca se simte mai bine dupa ele, si stomacul si intestinele lucreaza mai usor. E special sotul meu. O sa vezi ca si al tau o sa se decida in final.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va astept la un nou capitol aici..
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99317

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...




"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput