Oligospermie(26)- putini da'(ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 16
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by titelu
Tratamentul l-am urmat la sfatul unui terapeut si a unui endocrinolog.Acesta din urma a zis ca daca organismul reactioneaza la ginseng atunci acesta poate face minuni.Dupa operatie am urmat un tratament de refacere a organismului care nu are legatura cu fertilitatea.Daca se opereaza de ce repeta spermograma?,prea multe spermograme afecteaza spermatogeneza.Unde v-a face operatia?Va dorim succes!
http://community.webshots.com/user/titelu100
In sfarsit am reusit sa ajung la un internet cafe.
Mersi multTitelu.
Operatia o sa i-o faca unchiul lui la Iasi prin martie-aprilie, ca acum trebuie sa vina inapoi aici. Si probabil nu o sa mai repete spermograma.
Flavia Ramona, pana acum eu sunt OK. Problema era la el.
Lui i s-a spus ca dupa operatie e nevoie de 5 zile de recuperare.poate nu neaparat in spital, dar acasa.
Probabil pe luni o sa avem reinstalat internetul si o sa -ti trimit un PM.
Noi 2 singurei
Liana30 spune:
irlandeza e gravidaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
iazminn spune:
Felicitari IRLANDEZA! Ne-ai demonstrat ca se poate.Deci, dragi oligospermisti, trebuie doar sa credem, ca minuni exista la tot pasul.
barbye spune:

pe 2007.
Sa va binecuvinteze Dumnezeu cu cate un 

si pe mine cu multa forta.Poye cu mine, sau ma rog cu ce a mai ramas le gasiti in albumul lui Natasa.
Liana
stai in pat cat mai sus....
nusy spune:
Mirela: am vazut pozele, esti o frumoasa. Si iti doresc si eu sa-ti dea D-zeu forta si tarie, in continuare, pentru a trece peste toate astea.Cum te mai simti, cum este recuperarea? Fii optimista si ai incredere in DD ca vei reusi sa pasesti din nou.MERITI!
Nusy
Liana30 spune:
sa va mai dau o veste?sherezada e si ea gravidoasa
Mirela io stau bine
..tu da'i tare acolo trebe sa reusesti..
nusy
greule salutare..![]()
luli am vazut ca ai aparut...taree dor mi'a fost de tine..
Natashicooo tu chiar nu vrei sa ma crezi ca mii dor de tini?
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Tia spune:
Rezultat spermograma
Autor Subiect
Patryh
nou venit
Romania
6 Posts
Trimis la - 23/01/2007 : 10:04:56
--------------------------------------------------------------------------------
Va rog sa ma ajutati cu acest rezultat. Daca cineva stie sa-mi explice mai detaliat cam care ar fi problema. Din cate am citit eu se cam incadreaza in parametri normali dar nu stiu daca lipsa leucocitelor chiar este o problema? (sau normozoospermie sau insuficienta enzimatica cum scrie la diagnostic este ciar lipsa leucocitelor?)
Aspect: alburiu, omogen, opac, viscozitate crescuta
Cantitate: 3 ml
ph: 7,5
filont...nupot descifra ce vrea sa fie aprox 10cm
nr total spermatozoizi: 64,2 milioane/ml
mobilitate: aprox 75%
normokinetici: aprox 55%
malformatii: 9%
precursori: foarte mari
bacterioscopie directa: fara placa microbiana, absenta leucocite
Diagnostic: normozoospermie, insuficienta enzimatica, infertilitate
Raporteaza la Moderator
chislauriana
nou venit
Are album!
Romania
oradea
20 Mesaje
Trimise - 24/01/2007 : 11:52:03
--------------------------------------------------------------------------------
E foarte buna...care-i problema.Din cate stiu si lipsa leucocitelor e tot de bine, arata ca omul tau n-are nici o infectie in corp.Deci...la treaba.
chis
danyalo spune:
OLTEANCOOOOOOOOOOOO

Vreau sa te felicit aici..unde te-am cunoscut... si unde ne-am facut veacul ceva vreme!
Sarcina usoara, bebe/ bebei??? cumintel/i si frumusel/i!O meriti pe deplin! Lasa usa deschisa...sa venim si noi! Sa nu mai ramana nimeni pe aici!
Te imbratisez cu drag!
dany
INCA O DATA: MII DE FELICITARI!!!
greuceanu spune:
Liana: ori eu nu inteleg bine ori, ce ti-am prezis s-a adeverit. Astept confirmarea si apoi sa dai de baut.
Mai bine ma faceam prezicator. Ca am gura aurita.E a treia oara.
Raze taticule raze.
danyalo spune:
greuceanu
baga un ochi aici
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=91645&whichpage=19
si aici
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=93283&whichpage=1![]()
dany
P. S. Am uitat sa le felicit si eu din toata inima pe
irlandeza si pe sheherezada-- sarcini usoare fetelor si bebici sanatosi si mancaciosi!