un om de cuvant - sotul meu

un om de cuvant - sotul meu | Autor: mihaelas

Link direct la acest mesaj

.........

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Nu vad de ce promisiune. Si-a anticipat miscarea.

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Iar cand o sa ma inseli te vei minti singur chiar fara sa iti dai seama, gestul nu il vei putea intoarce si de te va durea inca va mai fi ceva de facut, iar de nu, inseamna ca am gresit eu candva si am sa ma ridic in picioare ca sa vad ce este dincolo de nori.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna mihaela...sincera nu stiu ce sa zic..pur si simplu vreau sa stii ca ma intristeaza mult acest ironic-amar al situatiei,nu stiu ce sa scriu..nu stiu cat te.ar ajuta sa.ti spun ca nu merita sa.ti faci inima rea,e pacat,asta e de acum si sunt sigura ca inima ta,chiar de s.ar intoarce cu flori ,deja ce a fost de rupt s-a cam rupt ...
incerc sa.mi imaginez cum te simti,mi.e greu,dar ma doare pe mine....poate asa sunt eu mai sensibiloasauite.asa,incet,incet fa haz de necaz si ..o sa fie bine,cu timpul poate o sa fie mai bine decat crezi si eu am o vorba in care cred si care s.a adeverit mereu..tot raul e inspre bine,si chiar cand crezi ca esti in cea mai adanca gaura atunci vei realiza ca asta a fost calea cea buna,chiar daca la inceput durea ca naiba.
Si linistea ta si a iuliei sunt prea importante pe lumea asta..
te pup si fii tare,o sa fie bine,cu timpul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Mihaela, o sa vezi tu ca dupa ploaie vine si soare pe strada ta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

N-ar fi fost mai corect : " cand n-o sa te mai iubesc , am sa-ti spun ! " sau , si mai bine , " cand n-o sa te mai iubesc , va ramane respectul meu pentru tine ! ". Parca era mai frumos asa !
O viata mai frumoasa de-acum incolo !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

PACAT ....cel putin a fost sincer..nu? nu mai am cuvinte....si tu ce o sa faci?...sau mai bine zis ce i-ai raspuns?Delia si bb-ul Sebstian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaB spune:

Draga mea,

imi pare rau-rau pentru tine. Eu (in tineretea mea) am renuntat la oameni din astea chiar daca dupa o relatie frumoasa durea. Cum te poti baza pe cineva ca el? Cum poti fi atat de crud incat sa spui asa ceva? Eu n-as indrazni nici macar sa gandesc, la fel si sotul meu. Dar oamenii sunt diferiti. Stiu ca te doare si ca te-a durut si atunci cand ai auzit "citatul celebru". Rezista...

Draga de tine...

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Hai sa iti spun si eu ceva apropo de "iubire", pentru ca am citit foarte multe mesaje in care oamenii spun: il(o) iubesc sau nu il(o) mai iubesc.
Chiar si fraza asta care ti-a spus-o tie mi se pare o absurditate:"cand nu o sa te mai iubesc o sa te insel"
Eu consider ca daca iubesti pe cineva inseamna ca aceasta iubire nu are cum sa moara. Poate sa nu-ti mai placa viata care o imparti cu persoana respectiva, sau comportamentul partenerului sau chiar fizicul lui, dar iubirea nu poate sa moara. Daca a fost o iubire adevarata, nu poata sa moara. Cel putin pentru mine si sotul meu asa este. Eu cred ca de aceea unele casnicii ajung sa se destrame, pentru ca unul dintre parteneri nu a iubit cu adevarat.

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Draga mea,
nu trebuie sa gandesti altceva decat ca.......orice sfarsit lasa loc unui nou inceput!!!
Trebuie sa ai inceredere in tine , in puterea ta de FEMEIE si sa te gandesti ca te asteapta ceva mult mai bun decat ai avut pana acum.

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danac spune:

Te admir pentru ca ti-ai pastrat umorul!!!!!Si in cazul asta!Inseamna ca nimic nu e distrus definitiv!!!

Mergi la inceput