Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (112)
Raspunsuri - Pagina 31
T_Ioana spune:
Buna dimineata de la Bistrita!
Profit de faptul ca Razvan sta linistit pe olita ca sa scriu cateva randuri.
Avem de ieri al treilea dintisor, de data asta sus, papam foarte bine dar, din pacate iar avem muci garla si mai si tuseste. Si sambata ma terminat antibioticul
Razvan a primit de la nasica lui un centru de activitate dar din pacate nu-l incanta deloc (e de la 0-36 luni). Eu tot sper sa-i vina mintea la cap si sa se joace cu el ca eu m-am saturat de cat il butonez toata ziua
. Ne-a cumparat tati con din ala cu cercuri si era sa-l strang de gat cand am auzit ca a dat 400.000 pe el (probabil pt ca e de la Fisher Price e asa scump!)Nici ala nu ne incanta foarte tare dar perseveram.
Eu am o problema vis-a-vis de ....lins. Razvanelul linge tot ce prinde:Peretii, manerele de la fotolii, soba, (in care nu se fac efoc niciodata
), usile, parchetul..Sa nu va spun ce mult l-a incantat cutia de la centrul ala de activitate. Erau niste copii desenati pe ea si i-a lins pe aia o dimineata intreaga. Mai are cineva problema asta?? Am inteles ca baga in gurita tot ce prinde, majoritate copiilor fac asa, dar sa lingi in disperare tot ce-ti iese in cale...
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
toanca spune:
Iar e liniste pe aici...
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
irinel2005 spune:
Ilinca baga in gura tot ce apuca. Abia astept sa depasim faza acestei modalitati de cunoastere.
De lins ne linge pe noi pe fata, ca un vitelus.
multi si dulci lui ginerica. Sa se faca bine. Noi ne-am dres caile respiratorii (inclusiv cele nazale) cu Eurespal.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica
LunaNoua spune:
Neata fetele
Ali, foarte fumos...
Dana ...
-limbat
Ioana ...
haios si Razvanel cu limbuta lui ... Daria nu linge decat servetele umede cand o sterg pe fata
Ea baga la masele ![]()
Ma duc sa dau si eu kilele jos ... ca Daria recupereaza ce a pierdut aseara, cand s-a culcat la minunata ora din toiul noptii...ora 2 
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
Biancas spune:
Deea..ati fost la discoteca pana la ora aia?
Copii cuminti dormneau demult........
( stii tu la ce ma refer
)
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Biancas spune:
Fetelor sa va zic ce am patit...
Dani de vreo luna si ceva dadea pusi cand ii dadeai obrazul. Deschidea gura si numa bale lasa pe obraz dar e bine ca stia ce e aia pusi.
Facea si tai-tai. Si m-a mancat undeva sa il invatz sa faca pusi si cu degetzelul dupa ce face tai...
Acuma nu mai stie care e pusi dat pe obraz si care e pusi din manutza...
V-am scris si voua ce am patit eu ca sa avetzi grija la comenzi, sa fie 2 cuvinte diferite ca altfel...le incurca...
Bianca

Albumul nostru
Biancas spune:
Ce liniste e pe aici..........
Bianca

Albumul nostru

de 
!