Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (112)
Raspunsuri - Pagina 29
szaboali spune:
Uitati aici www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1601153" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
mama pe ea de scumpica
...sper sa va placa.![]()
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
DEEA mersi de incurajari,nu am de gand sa cedez ![]()
Eu am serviciu plus conta la 2 firme acasa asa ca sorry
El trebuie sa faca pe menajera si pe baby sitterul,ca si eu am chef sa citesc sau sa ma dau pe net 
Nu ma pot plange la categoria menajera,ca face treaba adica maturat,aspirat,spalat pe jos,dus gunoiul,spalat vase,pus la loc,pus haine la uscat si strans,cumparaturi etc. Plus ca e ordonat.
La capitolul Diana,ii face si ii da papica (adica le incalzeste sau prepara piureul de fructe),o schimba,se trezeste noaptea si dumineatza (imi pune si mie pachet),merge la plimbare cu ea si chiar se si joaca din cand in cand.La capitolul asta cu joaca sta mai prost insa
Ca el ar vrea ca ea sa stea cuminte in tzarc ,sa isi poata el vedea filmele.
Ceea ce nu se mai poate
Si nu ii place sa o plimbe de manutze sau sa o vada imprastiind tot primprejur (e ordonaaat si eu dar...asta e),cred ca ii e ciuda ca deja vrea sa umble si singura,ca atunci vede el ce urmeaza
Asta e!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
ALI pune pe pubilc ca nu se vede
MIRI SA VA FACETI BINE 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
szaboali spune:
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1601153" target="_blank">ACUM SE VEDE?
ali
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
nuuuuuuuuuuuuuuu 
MONI
de
szaboali spune:
No sa-mi bag piciorul ca e pe public

il pun mai tarziu ca s-a trezit bebelina.
ali
IARINA la 8 luni
dana_ene spune:
'Neatza, fetelor !
Ali, astept si eu pe baricade sa vedem INGERASA.
Azi in jurul pranzului merg cu Roxanica la pediatra cica sa-i faca test pentru revaccinare BCG
. Spune ca e cicatricea micutza si e posibil ca luni sa o vaccineze din nou.
E vorba despre vaccinul care s-a facut la iesirea din maternitate (acela in manutza).
Of, si mi-e asa de mila de ea, draga mamii
.
In rest suntem mai bine. Mucii Roxanei vad ca sunt putintei, acum cred ca o sa-i fac o doza de antibiotic si Oanei fiindca si ea trage de muci cam de multa vreme si nu vreau sa ne trezim ca vine vara si noi tot nu scapam.
Pupam
toate fetele si bebeii !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
toanca spune:
neata fetele.
Ce faceti?
Ce fac gravidutele nostre?
Mateias a luat saptamana asta in greutate 220 gr...
.
Mai noua acum ii spun "papacila"; mi-e asa de drag cand il vad cum mananca...
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
szaboali spune:
Cred ca acum merge www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">ASTA daca nu merge nici acum ma dau cu capul de pereti![]()
ali
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
ALI 
merge acum
MONI
de