Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (112)
Raspunsuri - Pagina 27
monica70 spune:
BIANCA nu e cazul ca noi nu stam certati - rezolvam pe loc

MIRELA cum stati cu
Ceva progrese?
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
mirela10 spune:
MONI,deocamdata suntem in perioada d epace,care e asa de dulce dupa razboi...
hai da-i un pup lui ghita
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
Mi-am amintit ca ati vorbit de miopie - eu bat recordul pe aici am -15,daca nu cumva o fi crescut
,ca luni m-am programat la control la oftalmologie.Si port lentile de contact din 94,iar pe acasa mai mult ochelarii.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
-15 Moni?? Mama mia...
Si ai nascut normal? Am inteles ca nu e indicat in miopie..![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
anasebe spune:
Moni -15??????????????????? Breeeeeee esti tare!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
monica70 spune:
BIANCA pai da,dar ce sa fac daca pe 1 ianuarie
la ora 9 s-a rupt apa,la 9,30 chemam salvarea (ca nu raspundea la mobil inlocuitoarea medicului meu ginecolog plecat din tzara),
la 9,45 intram pe poarta spitalului
si la 10,15 gata
???
Am ajuns cu dilatatie maxima si am nascut natural cu o doctoritza (baba
) de garda .Eram eu programata la cezariana pe 11 ian,ca aveam dpn 8 ian.
MONI
de
monica70 spune:
Bianca am uitat,evident ca am intrat si pe DC sa anuntz evenimentul cu ruperea apei,cred ca pe la 9,15 ![]()
Diana s-a cam plictisit,asa ca mergemmla baie cu ratzustele si ep urma la nani.
Revin ![]()
MONI
de
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am dormit ca un urs pana la 17, cand s-a trezit Diana si normal ca si eu. I-am dat de papa si am lasat-o cu mama ca sa pot pleca la Real sa fac cumparaturi. Acum, pe la 20, dupa baitza a adormit, ca era rupta de atata zbenguit (in bratze la mama
), asa ca am intrat si eu pe net.
Sa va relatez o zi din viata Dianei: sculat la 7, papat lapte, jucat singura pana mama isi bea cafeaua, la ora 9,30, papa fructe si nani. La ora 11,30 scularea, plimbare afara (daca e vreme buna), venit in casa la 13,30. Urmeaza iar papa de pranz, lapte si somnic, pana la 17 sau 16,30. Apoi iar papa pe la 17 sau 18, jucat, baitza pe la 19,30, lapte si nani pana la 12, cand primeste iar o portie de lapte si adoarme la loc pana dimineatza. Asa si-a facut ea programul si vreau sa spun ca si daca se trezeste la ora 8 dimineatza, la ora 9, cel tarziu 10 e rupta de somn.
Moni, saracul Ghitza, eu zic ca ii trebuie un program Dianei, nu poti sa o obisnuiesti cu ora cat de cat fixa de somn? Eu deja stiu programul si pot sa am liber cand vreau, un maare avantaj.
Nasol cu dioptrii atat de mari, ai riscat mult cu nasterea naturala, acum imi amintesc ca trebuia sa faci cezariana, dar s-a grabit Dienutza..
Ursulina, eu zic sa te linistesti cu DC-ul si cu orice iti forteaza ochii, macar cat ai picaturile in ochi.
Eu n-am invatat la lumanare, nu-mi placea lumina, in schimb, citeam de zor sub plapuma cu lanterna...ca ai mei nu vroiau sa-mi fortez ochii si stingeau lumina pe la 22. Citeam toata ziua si la masa si in pat si in baie, unde apucam, deci erau ingrijorati. Si nu m-am ales decat cu un 0,5 la ochiul stang, unde imi purtam bretonul...deci nu era de la citit. ![]()
Janina, iti cumperi masina? Foarte buna alegere, si mie imi place Skoda, o marca foarte buna. Cat te costa? Felicitari! 
Mirela, n-ai zis nimik de tine....
!
Deea, am vazut faza, o papusha cuminte foc si un elastic ce se intindea...si se intindea..
, Doamne, ca a mea n-ar fi mancat asa linistita.
Ma duc sa fac o baitza calda si sa mai adaug cateva dioptrii
.
Ingrid S si
Diana
asteryaro spune:
Daniela, wellcome in skoda club! sa stii ca ati facut o alegere buna, veti vedea.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
anasebe spune:
Am pus in drop un filmulet cu Tibi, cum se joaca el cu baloanele. Nu-i nimic deosebit, dar asa de frumos se juca...si era cuminteeee.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica