Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (112)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Pisoi, ce bine imi pare ca v-ati aranjat ! Pupici .. si spor la treburi in continuare.

Moni .. lasa supararea, ca noi te iubim ... hihihii !!!

Eu acum m-am intors de la partida de mers cu rolele. Nu mai pot. M-am dat jos de pe ele .. si mi-am dat seama ca am uitat sa merg. Si .. cu toate ca am fost in tricou cu maneca scurta ... nu mai pot de caaaaaaaaald !!!! Ii place matzei cu viteza.. si am o pista de role....mama-mama ... Eh ... cine a suportat toata vara zi de zi ... escavatoare in fata geamului ... acu are parcari si strotoare ca-n palma ... numai bune de dat cu rolele

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Anda, ma bucur mult pentru tine. Cand si tati isi va gasi o ocupatie va va fi mult mai bine.

Deea, m-am uitat pe site-ul tau. Stii ca eu sunt fan declarat de-al tau. Stii ce mult mi-au placut modelele tale ? Sunt cateva exact pe gustul meu.
Abia astept sa vad toate sectiunile site-ului. O sa-l urmaresc frecvent.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

MONI, hai iarta-l pe Ghita, ca e baiat bun si sufletist!
DEEA, ce misto ca va dati cu rolele, parca vad ca si io am uitat sa mai merg, lasa ca e bine, face bine la sanatate, si eu vreau sa imi cumpar role de aici. Poate imi rup gatul cand ma urc pe ele!

Mergi la inceput

Pisoi ... chiar ca e fain.... Nu imi rup gatul ca ma tin bine de carucior

Cel mai mult imi place de Daria ... ca striga la toti oamenii din drum baaaaaaa....bbaaaa! Io!!!! Si se dau oamenii in laturi speriati... ca la prima vedere...vad un carut ... nu isi dau seama ca merg cu viteza Abia dupa ce trec pe langa ei .. realizeaza de ce au scapat

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

DAna, multumesc .. dar situl l-am cam lasat de paragina saracul O sa te anunt cand mai pun ceva Deocamdata mai e muuuuult de lucrat la el.. si eu nu am vreme ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am fost si noi la plimbarica o ora si jumate, acum am mancat si se joaca in premergator dar trebuie sa fug la el ca mi-a devastat casa. Am intrat sa va spun sa va verificati cardul pentru CIC, eu m-am gandit sa-l bag sa vad daca nu mi-a intrat ceva si surpriza...banii erau acolo.In sfarsit cand face bebele 10 luni au ajuns sa imi bage astia banii pe card.
Anda, ma bucur f atre ca v-ati aranjat, parca si vad in ce zona draguta stati.Asteptam poze, pupici de la noi
Moni, dar ce facut Ghita? Nu te mai necajii ca uite vine wi si a mai trecut o saptamana de munca,
Deea, esti tare daca poti sa mergi cu rolele si cu caruciorul, eu abia merg pe jos cu el ca trebuie sa tot urc si sa cobor de pe trotuar din cauza masinilor parcate aiurea....
Noi vom merge pe la 19,30 la cumparaturi la Cora sa vedeti ce bucrie pe bebe ca se plimba cu caruciorul de cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna fetelor...
In legatura cu lumina de la lumanare, si eu am avut parte de o viatza de "huzur", cu lumina de la baterie ca Silvi si Moni
Deea interesanta mamaliga....si ca mi-ai facut pofta, am sa fac si eu de cina dar o sa o mancam si cu smantana ca mie asha imi place
Deea si eu am stiut sa merg pe rotile, am fost campioana pe judetz in clasa a 4...dar cred ca nu m-am mai urcat pe role de vreo 10 ani, si pe patine de vreo 4
Maraki multumesc pt preturi ...sunt mult mai mici ca la noi...si voi ce salarii aveti
Tocmai i-am facut baie lui Dani si sper ca de data asta sa nu i se mai infunde nasul. DE acum am sa ii fac baie ori la amiaza, ori seara dar nu inainte de culcare cui ii faceam inainte.
Am auzit ca parintii care fac baie la copii pe la ore tarzii( ma refer la ora 21-22-23, vor avea probleme cu somnul mai incolo, adica copii astia cica nu vor dormii ca altii la ora 21 ci mai tarziu...) asha am auzit si nu dati cu

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca, diferenta este ca platesc chiria aproape 1000 pe luna la apt. cu 2 camere
Anda ma bucur pt. voi ca ati gasit o zona frumoasa unde sa locuiti

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki1

http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am uitat sa zic...l-am invatzat pe Dani sa imi dea jucaria sau orice din mana lui...
Si nu e egoist ca imi da tot ce ii cer
La ora 22 pe Pro Cinema e filmul Alien 3 ..cui ii place (mie da)

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Bianca Alien 3 e preferatul meu din serie, merci de info, o sa vizionez.
DEea m-ai spart cu mamaliga aia, o sa am ce visa la noapte, doamne ce bine arata!
Moni de ce te-ai suparat pe saracul Ghita care spala pacatele tuturor sotilor neimplicat? A... vroiam sa te intreb de ce ai lasat-o pe Dia sa doarma asa de mult? Eu daca o vad pe Carla ca adoarme la ore nepotrivite o scol ca sa nu am distractie noaptea!
Doina felicitari lui Teodor, vad ca n-ai facut anuntul!
Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic! Revin!

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput