Constantin Dragan medic terapeut.... cunoasteti?

Constantin Dragan medic terapeut.... cunoasteti? | Autor: miha

Link direct la acest mesaj

Am vazut in week care a trecut, la televizor o emisiune cu medicul terapeut Constantin Dragan. A fost foarte interesant, a aratat o sedinta de masaj cu aranjarea vertebrelor coloanei ptr cei cu probleme vizibile ale coloanei.
Pe net nu am gasit nimic, este evident ca are un cabinet, dar nici nu stiu daca o fi in Bucuresti sau alt oras.
Voi stiti ceva despre el? Oricum este un profesionist( din ce am vazut la televizor) si ....... eu care am reale probleme cu coloana m-as lasa pe mainile lui cu incredere.

Poate ati auzit careva ceva despre el, sa il localizam!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kasemada spune:

Vin si eu cam tarziu cu un raspuns. M-ar interesa si pe mine subiectul, pt ca si mama are probleme serioase cu coloana. Te rog din suflet daca mai afli (sau daca intre timp ai mai aflat ceva), tine-ma la curent.
Multumesc mult si multa multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha spune:

Din pacate nu am reusit sa aflu nimic. Speram ca si alte fete sa fi urmarit emisiunea, si interesate fiind, sa fi dat cumva de acest medic.
Nu l-am gasit pe net dupa cautare nume, decat cateva informatii ca el ar fi pregatit multe generatii de maseori. Altceva nimic.
Ma interesa foarte tare, ptr ca desi stiu ca exista multi care practica acest timp de masaj cu asezarea vertebrelor, este foarte riscant sa te lasi pe mana oricui.
Poate avem noroc si il gasim pana la urma..... eu una te anunt cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasemada spune:

Multumesc mult!
Am sa mai caut si eu informatii weekend-ul asta, poate poate!
Multa sanatate!

Mergi la inceput