Bucurii de sept - oct 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 19
Monique_new spune:
Buna dimineata.
putzuruca bafta la vaccin azi.
Noi dormim bine in general noaptea cu citeva reprize de papa dupa ora 1 -2 depinde.Spre dimineata e mai siciita probabil ca ea isi face somnul. Ieri a dormit de la 6-11 dupa amiaza s-a trezit si a mai dormit si azi noapte
Binenteles ca eu nu pot dormi cind doarme ea dupa amiza dar macar mai trebaluiesc sau ma odihnesc.
Pupici
POZE CU PRINTESA
POZE BOTEZ
Monica si bebe Cosmina
RO ANA spune:
Hazul nick -ul meu l-am ales astfel: pe mine ma cheama Liliana si din copilarie toata lumea mi-a spus Lili, lucru pe care l-am detestat enorm deoarece nu mi-a placut numele.In schimb mi-a placut foarte mult Ana, dar cum pe forum erau multe "Ane".......
Ileana multa sanatate piticei si tie.
Mie inca nu mi-a venit menstruatia, dar imi curgeau cateva picaturi de sange periodic.Am fost la doctor si am descoperit ca la nivelul firelor imi aparuse niste glaucoame.Asa a reactionat organismul meu la fire.Asa ca mi le-a extirpat si sa speram ca nu mai apar.
Pupici
Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)
poze
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by Mi-Ka
Buna, mamicutelor
Vreau sa va intreb daca, in cazul in care am luat algocalmin mai am voie sa alaptez? Pe prospect scrie ca nu este voie sa alaptezi 48 de ore, dar stiu ca in maternitate se dadea algocalmin proaspetelor mamicute ce nasteau prin cezariana pentru a le calma durerea.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mika_2702/album?.dir=/4894re2
Poti sa iei fara probleme, eu am luat pt. durere de cap.
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
alessia80 spune:
'Neatza,
Tinem pumnii la vaccin; Deea sa fii cuminte!
ILEANA_ imi pare tare rau pt ce ti se intampla. Eu cred totusi ca ar trebui sa vorbesti cu dr tau. Cat despre LUK, el nu mananca la gradi?
MEXXA- sa-ti traiasca ingerasul, ca tare scump mai e!
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
Crisnemes spune:
Cucuoancea ai fost la dr. ?Astept sa vad ce ti-a spus tie si dupa aceea sa vad daca merg si eu.
Fetelor Victor are la nici 2 luni aproape 6.200 kg. E tare mult,Dragos la 1 an avea 7 kg
.
Ileana ce i-ai dat la Luk pt imunitate.Eu spun ca niste mucisori nu-i chiar asa o problema nici pt Ilinca. Dar tu stii cel mai bine.Sanatate!
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Mirabelac spune:
Mexxa frumoase pozele de la botez si tu arati f. bine. Seby e baiat mare acum.
de la noi.
David nu a vrut nicicum sa doarma azi-noapte, era super agitat, e adevarat ca ieri am baut un ness cu cola, de obicei beau cafea si doarme fara probleme... pe la 12 noaptea l-am facut pachetel si a adormit in 5 min. si s-a trezit la 4 dim.
Legat de ceai, nici David nu mai voia in ultimul timp, mai nou am inceput sa-i diluez in 25 ml ceai Debridatul si, fiind dulce si aromat il bea tot cu linguritza inainte de masa. Incercati, poate merge, eventual cu siropelul pt. colici.
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
adameasca spune:
Cristina, nu ma sperie niste muci la Ilinca. Dar o tuse, o febra, un roshu in gat... Nu-s de colea.
La numai doua luni jumate... Luk numa plimba virusii, pe el nu-l afecteaza asa rau ca pe sor-sa.
Cat e de dolofan Victor! numa 7 kile a avut Dragos la un an? Luk a avut 11 parca...
Alessia, am sunat acusica la dr. Is ascultatoare, vezi?
Mi-a zis sa ma calmez in primul rand.
Si sa iau calciu si diclofenac. Si sa astept sa treaca sa merg la control.
Mexxa, e un dulce flacaul tau!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
amarantina spune:
Eu nu-s multumita de cum a luat Irena in greutate si inaltime. Are abia acum 5kg, iar ca inaltime de unde ziceam ca o sa fie superinalta are abia 58cm (s-a nascut cu 3,250kg si 52cm).
Crisnemes spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Cristina, nu ma sperie niste muci la Ilinca. Dar o tuse, o febra, un roshu in gat... Nu-s de colea.La numai doua luni jumate... Luk numa plimba virusii, pe el nu-l afecteaza asa rau ca pe sor-sa.
Cat e de dolofan Victor! numa 7 kile a avut Dragos la un an? Luk a avut 11 parca...
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Da Ileana, doar 7 kg, abia acum la are aproape 12 kg.E slabut dar nu-mi fac grija ca mananca binisor, are energie cat pt 10 nazdravai. Imi fac griji pt Victor ca e prea grasut si o sa fiu nevoita sa nu-i dau fainoase cand incep diversificarea si o sa fie greu.
Stiu ca micutii sunt tare sensibili acum, dar Ilinca nu a fost bolnavioara pana acum ,nu?
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
adameasca spune:
Simona, tu stii foarte bine ca fiecare are ritmul lui de crestere. Nu inteleg de ce iti faci griji. Atat timp cat ia constant in greutate si creste eu zic ca e ok.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...