Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.5
Raspunsuri - Pagina 24
Relya spune:
Tumpi
multumesc.
Va doresc un weekend linistit...si cu nitica zapada !![]()
toate fetele fara deosebire
tumpi spune:

Ce e treaba asta pe aici?Haideti , desteptarea.Daca eu apar mai tarziu inseamna ca voi nu mai apareti delc?
Iaca ca va dau trezirea

u va dati lovite ca nu e frumos.
O
ceva?o
,desi e cam de dimineata, sau ce va doreste inimioara?.
Va astept la o sueta![]()
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Sorina7 spune:
helau helau, nu am rezistat chemarii...Tumpilina
..ce faceti voi, chiar asa nimeni nimic...
la noi e zapada, sambata m-am simtit ca intr-o poveste, am mers printr-o padure, totul era alb, stanga dreapta copaci, numai noi pe drum si pe dreapta la 5 m de sosea, 2 caprioare frumoase foc...parca si acum vad peisajul feeric !!!
va pupic si mai iesiti din barlog, ca imi e dor de voi !
Sorina7 spune:
Mirelusha, asta-i tot ? da ce faci draga mea, te-ai bulgarit cu frumuselu tau de baiat ?
Relya spune:
Sorinush
,
La noi n-a nins deloc. E chiar caldut afara. Mai devreme , cand mi-am luat plodu de la scoala, erau vreo 8 grade. Asa ca pana la bataia cu bulgari ...mai e !
tumpi spune:
Hai fetele, mai cu curaj.
Sorina, Relya, bravo, ati spart gheata
.
La noi nu mai ninge,deja incepe sa se topeasca zapada.Asta e, bine ca am avut si putina zapada pe anul asta.
Restul fetelor, ce faceti?Unde ati disparut`?
Va astept....
Sorina7 spune:
mai dragutzelor, apropo de barlog: nu mai stiu nimic de mult timp de TMihaela, stiti ceva de ea, e ok ?
si de Laurici cred ca de vreun an nu mai stiu nimic, of-of...ce iti e si cu fetele astea, ma fac sa le indragesc si apoi dispar o perioada luuuungaaaaaa...si Ardit, a venit de ne-a sorcovit de Anul Nou si apoi gata....
tumpi spune:
Vale, vazusi ca ai scris, dar pe cuvant de pionier daca iti vad mesajul
.
Sorina, le-am trimis si Mihaelei, Afroditei, Laurei cate un mesaj.Acum sa vedem daca apar.Laurei i-am trimis si ei pe e-mail,dar mi s-a intors mesajul.Daca sti tu o alta adresa decat cea cu care e inscris aici.Afroditei i-am trimis PM, ca nu avea adresa de e-amil activata,dar am sa o caut in agenda si am sa ii trimit si pe e-mail.
asi spune:
Salutare gagici!
Vale 
Eu sunt rupta ca de 3 zile il sarbatorim pe sotiorul meu (sambata chef mare, duminica cu familia si azi noi 3
) ca azi schimba prefixul.
La noi bate tare vantul si mai vine cate un fulgusor.Iarna asta se tot screme sa vina si nu reuseste deloc![]()
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.