PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

haideti ca iar nu am citit ce ati scris ieri dar recuperez mai tarziu
vreoiam sa va intreb daca voi ati congelat ceva legume pentru diversificare
stiu ca iarna se gasesc morcovi, dovlecei; telina...etc dar la supermarket
voi ati congelat deja de la taran sau tot de la supermarket luati????
va pup si vreau sa va spun ca am tras aseara o sperietura de zile mari
a pus soacra mea mainile reci pe picioarele biancai si s-a speriat de a plans in reprize de 30 minute pana se invinetea si si s-au umflat ochii in cap de am ajuns la spital cu ea....era doar speriata
asa ca aveti grija la zgomote si alte chestie ce ii poate speria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

crissa71, mai mult ca sigur de la oboseala esti asa! Ai sa-ti revii in timp, ai sa vezi. Vroiam sa te intreb ceva. Eu de cand am trecut pe Topfer 2 am impresia ca nu se mai satura cu el asa bine, dupa 2 ore maxim iar ii e foame desi bea 180-200 ml. Parca nici nu e asa gras ca primul. Sau mi se pare??
Eu nu ii dau inca decat cereale seara la culcare. Mai astept cu fructele/legumele pana la 5 luni. Si am sa incep cu legumele. La Eduard am inceput cu fructele care sunt dulci si apoi foarte greu a primit supa si piureul. Nici acum nu agreeaza prea mult legumele.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

BUNA DIMINEATA MAMICI DE PIERSICUTE,doamne ce mult ati mai scris abia am reusit sa citesc tot
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!!

ei ca trebuie sa plec, va pup

SAVERADU SILUCIAN

http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Crissa, m-am regasit in descrierea facuta de tine, si eu sunt obosita si aeriana, mai ales cu diversificarea, mi se pare f complicat, dar abia astept sa incepem si noi. Eu nu vad ce rau i-ar face daca i-as da o lingurita de zeama de mar?? Chiar daca alaptez, ca doar nu ii inlocuiesc o masa! N-as putea sa-i dau din cand in cand cate o lingurita de suculet?

Simona, trimite-mi te rog pe PM metoda aia sa incerc si asa....suzeta o accepta foarte putin.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by SimonaU

Sarilla, scuza-ma daca ma bag si eu ca musca in lapte dar daca chiar vrei sa alaptezi copilul pana la 1 an sa zicem, nu introdu supliment cand vezi ca nu se satura ci pune-l mai des la san. Asta e regula cu sanul. Bebelusii au cate un puseu de crestere gen la 3 zile, 3 saptamani, 3 luni!, etc cand ai senzatia ca nu le mai ajunge laptele dar solutia nu este sa sa le dai supliment din sticluta ci sanul mai des. Supturile viguroase si dese (la 1 jumate, 1 ora) stimuleaza sanul si el va produce cat cere copilul. E absolut normal sa se intample asa. Mai dai o sansa sanului , te rog io

Simona cu Rares (07.12.2001) si Mara (24.07.2006)

Simona, mersi pt sfat, nici eu nu vreau deloc sa renunt la alaptat, pentru ca e f bine asa din toate ptele de vedere. Doar ca de cateva zile am sanii goi, nu mai sunt cum erau pana acum, si Razvan plange de foame si e nervos, plus ca tot de vreo 3 zile se trezeste la 2 ore si plange, il doare burtica, asta dupa ce doar ce ma obisnuisem sa se trezeasca o data pe noapte...habar n-am care ar putea fi cauza...

Pup si mersi pt grija.

SARILLA si RAZVAN, bebe perfect

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Luca Alexandru, Tudor, Arianna Raisa
crissa,dariana, chiar ma gandeam in timp ce va citeam ce complicat e cu diversificarea si cum o sa dau din colt in colt cand ne-o veni vremea; va superati fetelor care treceti acum prin asta sa mai spuneti o data? ca oricat m-as stradui sa retin acum, voi uita cu siguranta;incerc s-o invat sa adoarma singura si nu reusesc;

anasia + Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

piticutilor nascuti zi, sanatate si multa voie buna!

Piticul meu face nani dupa ce mi-a miorlait un pic ca era frant de oboseala dar nu vroia sa faca nani.

Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Cornelia-laura:da..cu laptele parca si eu am observat chestia asta..dar totusi nu pot sa generalizez..pt.ca sunt unele mese care ii ajung..altele nu!!Eu am pus-o pe seama faptului ca ar trebui sa-ncep diversificarea!Asa-mi spune mie ceva..Nu stiu daca asa o fi??!!Nu cred ca astia ar fi facut un lapte care sa nu fie consistent!!!Sunt totusi nemti!!!!
Acum am citit de chestia cu legumele mai intai(scuze..n-am retinut ce mamica a scris..!) si domnule ma regasesc in tot ceea ce scrieti voi..dar problema e..ca unele mamici zic una, altele alta..chestii care se bat cap in cap..si mie totusi mie se pare logic..si corect si de bun simt ceea ce scrie fiecare!!!Va dati seama??!!Pai asa unde o sa ajung.
Acum o saptamana eram hotarata sa-ncep cu legumele...!!!Ieri pt.ca avenit doctorita si mi-a zis de suc de mar..am inceput sa-i dau!!!
Sunt cretina!!!!Tampita..idioata!!Ce-o fi cu mine!!???

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Oona vreau si eu cantecelele si cutiutzele tale muzicale. Mi le poti da?
Emilia eu sunt de parere sa nu renunti la san. Incerca sa-ti stimulezi lactatia band ceaiuri speciale si punandu-l pe pitic sa suga mai des.
Adela unde ai gasit bibeloul ala pretios?
celor trei sarbatoriti de azi! Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!
Multi pupici la toate piersicutzele!!!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Multumim de urari Oncicu, Crissa71, Save!
Toate piersicutzele sunt superbe! Pupici multi la toate mamicile si toti bebeiii!
Adelapop da ce poze artistice aveti nebunaticelor!
Oanaalex welcome to the club. Nici eu nu am avut lapte mult pt fata. M-am chinuit si scoteam cam 120 de ml maxim intr-o zi chiar 180 in zilele bune dar nu a tinut mai mult de 3 saptamani, oricum ea a papat mixt de la inceput.
SimonaU daca vrei iti dau eu reteta pt copii care dorm toata noaptea si adorm singurei. Ptiu,ptiu sa nu o deochi dar noi de la o luna nu am avut pb cu ea. A adormit intr-un timp pe la 11 apoi deja pe la 10 ii era somn de numa, numa si acum pe la 9 jumate ea deja este in pat. Aseara de ex a adormit la 9 jumate si a dormit pana la 7 jumate azi dim, la 8 a papat si a mai tras un pui de somn pana la 10.
Dariana si fata mea molfaie tot ce prinde, babetzica, muslim, manutza, pumn, degetzele. Numai suzeta nu mai e buna. Si saliveaza intr-un stil, tre sa schimbam hainele de 2 ori pe zi si babetzele nici nu mai stiu numarul.
Anasia si fata mea se sperie asa doarme si incepe deodata sa urle si abia abia o calmam. Nu stiu de la ce face asa.
Ancutex Arianna cateodata atata pedaleaza de zici ca acu o ia din loc, atata da din maini si din picioare de tre sa fii atent sa nu te pocneasca.
Mamanati si noi ne tinem de manutze si ne ridicam in funduletz, nu o tin mult dar vad ca vrea singurica sa se ridice.

Va pup pe toate fug ca pitica e cam scmiorcaici ca e ora de papa si apoi vrem sa iesim la aer, ca e rece dar e soare si nu bate vantul!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput