Durere in partea dreapta=splina?

Durere in partea dreapta=splina? | Autor: cafelutzaro

Link direct la acest mesaj

De vreo 2 zile am o durere in partea stanga (chiar unde pui mana in sold, ca sa fiu mai precisa). Nu stiu de la ce ar putea fi...oare splina? Voi ce spuneti? Sa ma duc oare la medic?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

In stanga e intr-adevar splina si poate durea uneori de la un efort fizic. Mie asa mi se intampla cand alerg sau merg f repede. Dar n-am inteles daca e stanga sau dreapta (in titlul mesajului e scris dreapta). In dreapta e ficatul. Daca durerea nu cedeaza dupa odihna si e persistenta eu zic sa mergi la medic. Orice se descopera la timp poate fi tratat. Stiu de la sora mea ca pietrele la rinichi mai dau dureri in zona asta, undeva intre spate si fata (nu stiu cum sa ma explic), radiaza durerea dinsore splina spre mijloc. Sper sa nu fie asa ceva.
sanatate!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafelutzaro spune:

Offf....in stanga e..din greseala am scris in titlu dreapta . Imi cer scuze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Mergi la un medic.

Poate sa ti se declanseze ceva mai grav, o durere insuportabila.
Pietricelele la rinichi...cand se misca pe tractul urinar..si te doare mijlocul cu toata partea respectiva (st sau dr)..la fel de bine poate fi o infectie urinara, o cistita.

Ketonal supozitoare fac sa treaca durerea, dar in functie de diagnostic tratezi cauza.

Sanatate multa!
Iulica

Mergi la inceput