aniversarea casatoriei

aniversarea casatoriei | Autor: lilach

Link direct la acest mesaj

Peste citeva zile sarbatorim 16 ani de casatorie.Propuneti-mi ce surpriza sa ii fac sotului. Va rog....

ella

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Daca sotul e roman,o cina buna la un restaurant romanesc!Oricum,scoate-l undeva.
La multi ani!
Fleur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Originally posted by Fleur

Daca sotul e roman,o cina buna la un restaurant romanesc!Oricum,scoate-l undeva.
La multi ani!
Fleur

Pai si sotzu' ce cadou o sa mai faca???

DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

o noapte nebuna cu luminari perfumate, masaj cu uleiuri aromate....tot tacamul.
by the way, La multi ani!!!!!!!

mnadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisia spune:

16 ani de casatorie-nunta de piele cica..asa se spune.
Deci poti sa-i faci cadou ceva din piele.:)(de care vrei tu)
Depinde foarte mult de gusturile lui!
O cina romantica oricum e potrivita si-i place oricui!!!!
La multi ani si sa ne spui ce-ai rezolvat!
Adina si bebe Rares-Costin

quote:
Initial creeata de lilach

Peste citeva zile sarbatorim 16 ani de casatorie.Propuneti-mi ce surpriza sa ii fac sotului. Va rog....

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

La Multi Ani!!!
O iesire de fo' 2 zile numai voi doi? Asta numai in cazul in care puteti sta fara bebei, daca nu atunci tot un restaurant cochet si o seara in doi cu lumanarele parfumate, capsunele, frisca si alea alea.
Oana_B

Btw, m-am uitat la paginuta ta, un pt fetita ca e o scumpica, dar vezi ca puisorii tai au peste 100 de ani, sa corectezi anii de nastere.

I'm smarter than the average bear - Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Sinteti niste dulcici. Sotul meu este roman dar nu prea ne place mincarea care se serveste aici la restaurantele romanesti intotdeauna spune ca eu gatesc mult mai bine.Ideea cu iesitul pentru vreo 2 zile mi se pare super,din pacate cade la mijlocul saptaminii.Alt restaurant? Poate dar trebuie sa ma interesez unde au paza ca de noi pe aici poate mergem sa ne distram dar se intimpla multe

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

quote:
Originally posted by lilach

Sinteti niste dulcici. Sotul meu este roman dar nu prea ne place mincarea care se serveste aici la restaurantele romanesti intotdeauna spune ca eu gatesc mult mai bine.Ideea cu iesitul pentru vreo 2 zile mi se pare super,din pacate cade la mijlocul saptaminii.Alt restaurant? Poate dar trebuie sa ma interesez unde au paza ca de noi pe aici poate mergem sa ne distram dar se intimpla multe

ella& laura,andrei,andra

Cum pot sa corectez anii copiilor?

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by lilach
[brCum pot sa corectez anii copiilor?

Mergi pe profil personal la "Editeaza pagina personala la dc";acolo poti modifica datele de nastere;incearca s-o faci pe calendar.

Irina & Veve cea cumintzica foc!
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

16 ani...phiii...frumos. ma gandeam si eu ca vom implini 12 la vara. Ce surpriza ...hmmm...sa te imbraci cu ceva dragut pt seara si sa iesiti la plimbare, sau daca sunteti amatori de munte intr-o statiune vreo 2 zile sau chiar si acasa daca va place acasa dar pregatiti-va o seara doar pt voi macar cateva ore eu zic ca pana dimineata sa fiti doar voi si ..ce sa zic...voi va cunoasteti mai bine. Eu stiu ce v-ar face placere?

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Eu as vedea totul undeva pe malul marii, un asfintit de soare, o cupa de sampanie, ......... Si apoi un dormitor acoperit de petale de trandafiri, o sampanie buna......si bine-nteles multa pasiune. Asta ptr ca , spuneam si altundeva ca eu cred cu tarie ca dragostea nu moare, are nevoie de ceva stimulente pentru a fi revitalizata din cand in cand.......
La multi ani!

Andra

Mergi la inceput