Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (111)
Raspunsuri - Pagina 29
J G spune:
Hai fetelor ca a fost amuzanta faza.
bianca nu au spart masina ca nu era nevoie, mama are o dacie de prin '78 deci doar au tras un pic de usa ca sa se deschida!
dana frumoase fete ai!
sunt fericita: Carla a dormit fara leganat! Trebuie musai sa fac un efort sa o dezvat pana nu vine bona!
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
Biancas spune:
Poza Noua
Daca tot e ziua pozelor...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
monica70 spune:
Hello,tare frumos Filipelul
,dar parca tin eu minte ca erau ceva apropouri cu Selin de gagica - nu-s sigura,dar poate precizeaza cuscrele (daca or fi
) Am vazut si surioarele frumoase,ce figura e Roxana cu gluga aia
L-am vazut si pe Mateas - Toanca de-acu vezi tu
circ
) Numai de Daria lamaioasa n-am dat inca,dar mai lucrez ![]()
Am venit de la birou,Diana s-a culcat,eu am bagat in mine niste ciorba de porc si dupa aia taitzei (cu branza dulce,ou,zahar vaniliat) la cuptor
- mami a executat comanda speciala 
Acu fug sa ma trantesc in pat,pana doarme Diana ,ca-s Ko 
JANINA sper doar ca nu ti-au furat cumva si praline ![]()

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
dana_ene spune:
Bianca, dulce foc Dani. Cum se joaca el cu papusica 
Monica, e scumpel tare Filip asa e.
Pai daca e cuplat cu Selin sa ne anunte fetele, ca sa ii trecem si-n lista.
Si-apoi... daca-i asa, noi ne retragem elegant
.
Fetele mele sunt amandoua FAN-GLUGA. Daca geaca are gluga, apoi e musai sa o aiba pe cap. Nu stiu de ce le place asa, dar ma conformez.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
silvi_2005 spune:
Eu de o jumatate de ora incerc sa-l culc pe Alain, s-a kk-cit intre timp iar acum sta cumintel si se invarte prin patut mort de somn. Mai fetelor de cand a plecat Jean, Alain e disperat dupa mine, daca merg in baie sau in bucatarie imediat il aud ma-ma, ma-ma.
Ingrid, hamul meu e de la chicco, se prinde cu ursuletul in fata, in regiunea sternului, se trec manutele prin ambele bretele si se prinde cu clema la spate( de cateva ori mi-am prins si degetul
) tu ce fel de ham ai, fa-i o poza sa vedem daca nu ne prindem cum se pune.
Janina, nasoala faza, nici eu nu am nimic cu etnia respectiva
dar ne-au spart de doau ori masina in Cluj, o data la mare iar mie mi-au furat un telefon la acre tinem tareee mult.Tocmai apruse modelul de nokia 8110 parca, cel banana, acum vreo 6-7 ani si eu priminesem unul(de la iubitul meu de atunci
0 ei...fix dupa o saptamana mi l-au sparlit niste tiganci inbulzindu-ma intr-un magazin, asa, pe fata.De atunci din partea mea ar putea sa se mute si pe alta planeta ca nu le-as simtii lipsa.
Moni n-am apucat sa fac filmuletul cu hamul, voi incerca mai tarziu sa vad daca pot singura....Bravo Dianei ca a papat asa de bine.
Dana superbe pozele si fetele tale, doua printese, pupici de la noi.
Astazi la pranz mi-a papat Alain vreo 10 lingurite de umplutura din ardei umpluti( adusi de soacra mea) o jumatate de branza tipita cu painita si 250 ml de lapte in care am pus o jumatate de banana. Cat despre suculet, Toanca si Alain are zile in care nu il vrea si il las in pace.Azi a baut 100 ml de suc de kiwi+portocala ( se cam kk-ceste dupa el dar are nevoie de vit C ce sa-i fac....)
Bianca,Deea, Ali si restul, pupici.
silvi_2005 spune:
Mai fetelor Anasol nu s-a intors de la Sovata???/
poate vine si ea
daca mai sta mult pe acolo.![]()
Am uitat sa va spun, eu am acum 61,5 kg pe cantarul meu, adevarul e ca nu prea am chef sa mananc, mai pap ce ramane de la Alain si in rest fructe, aseara am bagat o punga de pufuleti, ca Alain tot nu-i mananca....
Janina, am uitat as te intreb cum merge dieta ? Spor la slabit si multe hainute noi si mici
tot la astea ma gandesc si eu.
monica70 spune:
BIANCA hai ca n-am plecat pana nu l-am vazut si pe Dani cu
si cu papusa ?!? 
Revin dupa un pui de somn,sper
SILVI,DANA 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
dana_ene spune:
Silvi si Janina
.
Dau fuga sa curat si eu niste cartofi si sa-i prajesc ca n-am avut chef sa gatesc azi altceva.
Poate maine...
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
canda_h spune:
Fetele multumim de aprecieri.
Dana tare frumoasa Roxana si ne pare tare rau sa o refuzam, dar Filip are deja gagica pe Selin (Moni ai o memorie de elefant) Multi pupici pentru Sansana si ii dorim sa isi gaseasca un printzisor frumusel. Selin Filip iti transmite un pupic dulce ca sa nu il uiti.
Moni
... si eu vreau taietzei cu branza dulce!
Mai fetelor eu sunt tare pofticioasa in ultima vreme (si nu sunt gravi dupa stiintza mea) ... si m-am si ingrasat ... iar am ajuns la 57. Ia mai ziceti odata cum era cura aia cu rosii si lapte batut ca tot citeam pe aici ca va chinuie rau ... ca m-as chinui si eu un pic.
gata ca ma si mai am cate ceva de facut pana vin musafirii. 
Angi
de motanel
(5.02.2006)
poze Filip
J G spune:
Silvi merge, a inceput sa se simta ca slabesc. Ieri am reusit sa ma cantaresc: 58kg seara, imbracata. Sper sa ajung la 50 pana in ianuarie.
Si la mine asta e singura abatere: pufuletii, nu pot sa ma abtin.
Bianca vazut frumuselul tau, ce ochi are! Clar e preferatul meu!
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)