Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (111)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Denisa Cu Bee am vorbit ieri ultima oara. Sunt bine, si ea si Ana. Cu Nico...hai ca incerc s-o sun si iti spun.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana mea nu stiu ce a patzit azi ,dar pana la ora 11 cica bause 2 bibe de lapte de cate 130 ml,mancase tot piureul de fructe (plimbandu-se prin tzarc - mami umbla de-a roata dupa ea cu linguritza) si culmea a papat si piureul de legume portzie mare ,cum manca ea pe vremuri acum o scoate mami la plimbare,ca n-a iesit de-o saptamana din casa,ca tot vant sau ploaie a fost.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca deja m-a apelat cuscra IRINA si mi-a aratat ca cica ginerica MARIO e mai sexos ,deci am poze noi,va pun cateva http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20061114&ctime=023304
Am promisiunea ca face film sa il vedeti cum se plimba singurel prin toata casa . Astept

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Multumesc fetelor !!! Sa aveti si voi parte de cele mai bune !!!

Moni, vazut poze cu Mario .. vai .. e spargator de inimi baiatul asta

Mirela, intrebai ieri de Ralu. Munceste la serviciul 1 si serviciul 2 (Anastasia)..si e bine Anastasia e fetita mare, domnisoara care merge singura, dintr-un capat in altul al camerei, (dar numai atunci cand are rabdare sa fie atenta unde pune piciorusul ) Acum o luna cand am vazut-o eu, facea salut, arata limba, ochii, calu, animalele .. nu mai stiu ce .. facea multe Acum cred ca face si mancare la cat de desteapta e

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

E frumos ginerele tau Moni.. Si INALT>>>

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Mersi
DEEA mersi ca ne mai zici de Ralu si Anastasia cea desteapta foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Frumos mai e Mario. Si destept pe deasupra. Mai Irino, ma spune-ne si noua de el si de tine, ca n-o fi foc. Si neaparat sa-l filmezi cum merge el. Pupici la baiatul cel mai frumos.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

hello gagici,

DEEA La multi ani, sanatate si fericire!

Felicitari lui MAteias dar sincer Toanca nu cred ca te tine mult fericirea pt ca acum incep grijile, vanataile etc.
Carla a reusit ieri o vanataie pe obraz, s-a dat de marginea patutului.
Moni vazut poze cu ginerica al tau, ce ochi are!

Fetelor azi mi-a facut Carla o mare bucurie ca a dormit pana la 11! Mi-am adus aminte de vremurile bune cand tractorea pana la 12-1... dar evident asta s-a intamplat pentru ca azi-noapte a miorlait din ora in ora, desi am luat-o sa doarma langa mine, of-of am ajuns sa ma bucur cand vad ca face asa, doar-doar iese vreun dinte!

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

JG

Albumul nostru

Mergi la inceput

Dani al meu azi a mancat ciorba de rosii(bulion) cu legume, carne si galuste facuta pt noi. Azi maine e baiat mare si mananca mancarea noastra

Albumul nostru

Mergi la inceput