Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai am bagat un pachet intreg cu praline umplute cu lichior si asta se vede Pe langa faptul ca ma doare capul

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Daniela, in lumina noilor informatii, spune si tu: ESTE SUSPECT DE IEFTINA!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki, eu am avut mai multe motive bunica e bolnavioare, Alain avea febra, termometru nu-mi mergea cum trebuie, Jean nu ma sunase ieri....o galeata de motive.Jean e pleca pe o perioada mai mare, peste cateva luni vom merge si noi.
Moni, tu vad ca starnesti pagini de mesaje glumesc sa nu te superi

Mergi la inceput

Ghitza zice ca doar acolo e 50 000 lei,50 m mai incolo au cu 80 000 lei si se poate gasi si mai scump daca vreti neaparat Il pun pe Ghitza sa depisteze ....

SILVI recunoaste ca fara mine deceda subiectul asta de mult

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Succes total cu ostropelul de pui......si i-am facut pe 2 zile, doar ca maine il voi face cu blenderul ca azi am taiat carnita foarte fin cu cutitul si a mestecat la ea de zici ca era o vaca intreaga.
Fi-miu danseaza!!!! adevarul ca si mie imi place la nebunie melodia lui Paris Hilton "Stars are blind" dar asta se tine de fotoliu si da din fund si ii zambeste la donsoara Paris de numa'.
Silvi, eu nu prea il agreez pe dr Muresan, mi se pare materialist si interesat, are tarif fix, ca toti dr din Bistrita de altfel. Singurul OM mi s-a parut a fi dr Vasilut si de aia am si ales sa nasc cu el.Adevarul e ca a fost un dulce si nu m-a dezamagit nici o clipa. Voi cand urmeaza sa mergeti la Jean?

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Ola fetelor !
Multa sanatate bebeilor bolnaviori sa se faca repede bine.
De bolile copilariei ,din cate stiu eu, nu prea scapi fara sa le faci si cred ca e mai bine pe undeva sa le faca copii cand sunt inca mici ,eu am facut varicela ,sau cum ii zice la aia de faci bubitze, in clasa a 8-a si a fost groaznic ,ma manca pielea de-mi venea sa o jupoi .Si Noemy a facut toate bolile astea pana la 6 ani numai ca trebuie mare grija sa nu se iasa din casa in perioada de eruptie .
Am vazut ca vorbira-ti de mancarea preferata a bebeilor , a mea e disperata dupa ciorbe si supe ,am facut ciorba cu perisoare si a mancat fata mea de m-a speriat ,3 perisoare si juma' de castron de zeama cu zarzavaturi si paine inmuiata , efectiv tremura pana ii dadeam alta linguritza in gura
Si sa impartasesc cu voi marea mea bucurie ieri Jasmine a mea a mers singurica Am crezut ca-mi sta inima'n loc de fericire , ma jucam cu ea pe covor si i-am dat drumul de manutze si a luat-o copila mea la picior singurica de la canapea pana la tv nu e foarte mare distanta dar m-i s-a parut un progres remarcabil sa se deplaseze singura aproape 2 metri Daca ne antrenam bine eu sper ca pana de craciun sa mearga in jurul bradului

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

http://s121.photobucket.com/albums/o234/bombonicaaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bravo Jasmine, papusica dulce si precoce

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

BRAVOOOO JASMINE

Mergi la inceput

Pe Diana a incercat mami azi sa o provoace sa mearga singura ,dar ii e frica,nu se lasa de mobila sau de mana noastra,decat daca e in pat,sau tzarc - in locuri sigure.E prudenta rau

Mergi la inceput