Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Maraki, super hitler woman .. si super si articolul despre copii Ce sa zic si eu acu .. ca am fata .. deh Dar si eu stiam ceva asemanator. EU aveam asa o teorie. In familiile agitate, in care se duc dispute (nu neaparat certuri si batai) acolo se nasc baieti, pentru ca privind din punct de vedere al teoriei elevarii ... baietii sunt mai bataiosi, se simt bine pe campul de lupta... iar fetitele se feresc de asemenea medii. Ele vor sa fie iubacite si alintate. Mai era o constatare statistica cum ca pe timp de pace se nasc mai multe fete, si pe timp de razboi mai multi baieti. Din acelasi motiv cred ...

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bianca, reteta data de tine iese foarte fain. Din pacatelea... mie nu imi iese nici un modelaj ... ofofofoffff....

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare mamici si burtici.
In primul rand raportez si eu 62 kg drept sa va spun cred ca a cosntat faptul ca nu am avut chef sa mananc aproape nimic....
Mirela, vad ca tot bolnavior e dragutul de Dany, imi pare asa de rau.Sper sa scapati cat mai curand sa te mai odihnesti si tu.
Ana de Spania, sper sascapati cat mai repede de intoleranta asta.Cum e lapticul Hipp, are ceva arome sau e mai spre natural?
Moni, sa se bucure Dia de hinta, multumesc ca ne-ai "contabilizat". Si eu posed un mic sconx, asa ca te inteleg perfect.
Cred ca Alain are ceva probleme cu dintisorii, asera mi-a facu 37,2 si ieri a avut 3 scaune.Sper sa fie asta si nu mi se imbolnaveasca si el ca eu . I-am dat ceva panadol aseara si azi, mi s-a trezit pe la 4 noaptea si la 7 dimineata, apoi a dormit pana la 8,30.Sunt cam obo ca n-am putut sa adorm pana la ora 3 iar apoi au urmat trezirile....Merg sa mai beau o cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Se vede ca e sambata......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Neata!!!
Ioana m-a surprins in dimineata asta fiind extrem de matinala!! de unde ea se trezez pe la 9.30 azi afacut-o la 7.30, nici nu stiam ce sa fac. I-am preparat un biberon cu lapte ca am crezut ca s-a trezit de foame ca n-oi mai avea eu nimic in "bidoane", a baut cam 100ml apoi joaca si de vreo ora doarme, acum astept sa se trezeasca sa-i dau fructele si apoi sa iesim afara ca este o zi placuta. Inca nu ne-au ajuns temperaturile scazute.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88041

fetelor, am deschis topic pentru carte. daca aveti chef sa va exprimati, faceti-o:))

deea? n-au iesit figurinele? eu sunt bolnava ca e inchis magazinul de fimo:(:))

march, si bruno s-a trezit la 7 juma si mi-a chitsait o ora pana m-am dus la el. l-am hranit, l-am schimbat, dar pana nu ne-a trezit de-a binelea, nu s-a lasat:) uite, acu doarme de le rupe:))) si eu stau cu ochi de broasca pe comp:)))

szaboali, drept ca si bruno e cam durduliu, dar e drept si ca parca incepe sa se mai duca din sunculite de cand sta in picioare:)))

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Salut!
Maraki, sunt de pe "continentul" Romania, dar se vede ca la ora aia neoronul meu singuratic nu mai stia daca e zi sau noapte, ramasese setat pe dimineata . Multa sanatate lui Angelos. M-am uitat aseara si prin pozele lui si am vazut ca-i un frumos si jumatate si ce inalt e si ce par mare are are!

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
ANA of iar va da peste cap aia cu intoleratza aia??? Si eu ma mai scot cu iaurturi si branza,ca lapte nu se prea strofoca sa bea

DEEA am citit teoria aia fantoma,pai la noi nu se prea aplica,noi suntem amandoi agresivi (dar ne trece in momentul urmator) si prin urmare trebuia sa sa iasa baiat,nu? A iesit fata,dar are talente de baiat ca ma-sa dealtfel
La teoria lui Maraki cu frumusetzea nu ma bag,sa nu fiu subiectiva la mami cred ca s-a aplicat,ea era foarte frumoasa,dar la mine - prima nascuta, s-a mai diluat frumusetzea cu pricina
DANIELA plimbare placuta!
SILVI am notat

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

hello,

scriu cu o mana, fetelor nu stiu ce sa spun la mine primul nascut a fost baiat, dar tinand cont ca am avut un chiuretaj inainte poate ca era fetita nu? Angelo a inceput sa tuseasca rau de tot, l-am trimis la farmacie pe Giorgos si sper sa-i dea un sirop fara sa fie nevoie de reteta.S-a trezit de cateva ori din cauza nasului infundat, astia au inchis caldura in timpul noptii si se simte
revin ca nu pot sa scriu cu angelo in brate,apasa pe taste si trage de monitor

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki1

http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Am pus-o pe Sabi sa miroase o crizantema. Si a avut o reactie de parca a muscat-o ceva de nas. Acu nici sa le atinga nu mai vrea, desi tare se mai chinuia sa ajunga la ele.
Acu merge in 4 labute prin casa si cotrobaie peste tot. Pe zi ce trece capata viteza tot mai mare.
Maraki, eu nu prea ma uit la emisiunea asta dansez pentru tine decit ca sa vad cu ce se mai imbraca Iulia pentru ca o cunosc oleak (tatal ei lucreaza la aceeasi firma la care lucrez si eu) si mi-e tare draga. Oricum emisiunea e draguta, dar nu rezist sa ma uit pina la sfirsit.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput