Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Daniela..am vazut pe frumoasa Ioana cu coditze... si pe minunatul cal
Giova, te asteptam acasa si am vazut pozele cu Marco ..distractie placuta spor la cumparaturi
Ioana...faina gluma cu limbricii...am ras de numa
Moni...eu mi-am luat hinta cu 320.000 defapt nu eu ca nasha lui Dani...ce naiba la voi sunt mai ieftine? Si centrul ala de jucarie e fain si nu a fost scump deloc. Eu nush daca la noi se gasesc asha lucruri ieftine, eu i-am luat lui Dani o jucarie cu cifre care mai canta daca apesi pe fiecare cifra si a fost 170.000, deci m-as mira ca o jucarie asha mare ca a lui Diana sa fie numai 250.000
Janina, de leganat nu stiu ce sa iti spun, sau ce sfat sa iti dau...si acum sa ma laud putin...eu il pun pe Dani in pat, ii bag biberonul in gura si tuleo frate afara...cu cat ies mai repede cu atata e mai bine. In caz ca maraie ma intorc si iar ii bag biberonul in gura.(cand era bebe mic mergeam si de 20 ori la el si nu am cedat sa il iau langa mine)- asha ca s-a invatzat in patutz si are o albinutza preferata cu care doarme, e singura jucarie din patutz pe care cand o ia in brate stie ca e "treaba" de nani
Am pus niste filme la album, defapt am pus 3 si nu stiu ce am facut cu 1 ca nu mai e. Sa vedeti ce fain se agita cand auge reclama la Orange...(am sa il pun si ala) dar incarca greu ca sunt mari filmele ca le-am facut cu aparatul foto si iasa f mari..
Mai fetelor eu in seara asta i-am facut baie lui Dani si acuma iar ii e infundat nasul...ce naiba sa ma mai fac? Marti i-am facut baie si noaptea la 5 eu il aspiram ca avea muci...Dati-mi o solutie...ca deja m-am saturat de atatia muci... Sa nu ii mai fac baie ???
Va pun filmuletzele ce m-am chinuit sa le atasez, cel cu reclama Orange mai incolo...(acum mi-am dat seama ca am inchis prea repede deaia nu s-a atasat)
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

E si cel cu Orange acolo....si inainte nu era...
Cred ca a facut cineva o

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

BIANCA,eu am intrebat-o pe pediatra daca sa-i mai fac baitza daca e racit si s-a uitat la mine cu o expresie de totala uimire si a zis ca normal ca tre sa-i fac baie si oricum il relaxeaza .asa ca execut,mai ales ca are cupchilul muci si-n varful capului

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mirela- imi pare rau de dani- uite ce a mers la emma pe linga picaturi- ser fiziologic sau din alea de mare- o crema mentolata de uns pe piept de max 3 ori pe zi, si un aparat mic de bagat in priz anoaptea cu pastiel mentolate, ca cele d etantzari sunt- firm ae benylin- treb sa fie in farmacii si acolo, le-am luat fara sa zica medicul.
Sanatate multa!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA pai nu sunt scumpe,ca nu ma pun sa iau de firma ,ca sa aibe Diana ce dezmembra in trei zile
Sunt chinezisme ,probabil.Are trei baterii de 1,5 in ea si buna e....colorata,galagioasa,miscatoare,numai buna de facut bucatzi Am dosit-o in dulap pana de Mos Nicolae,sper sa nu mai cedez.
Am vazut niste dracii d-astea in Selgros la peste 500 000 lei Eu la jucarii,merg pe principiul mai multe si cat de ieftine.
Acum am uit la filme,pe urma ma cam culc ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

DENISA,si eu ii bag spray cu apa de mare la greu,doar doar o dilua mucii aia.am luat si eu de la farm o crema -vaporub-dar nu e indicata copiilor sub 3 ani.aia cu care ii dadeai emmei era pt bebelusi?pupici

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Acum m-am uitat iar la pozele cu fiu-meu si ma gandesc ca iar trebuie sa il frezez...ar fi a 3 oara cand il tund cu masina si -am tuns eu de 3 ori cand era bebe ca avea un par sculat in fatza zici ca era.."pisat in priza"
Are parul f tare( seamana cu taicas-o) si nu are nevoie de gel ca sa ii stea parul punk Mamici de baiatei de cate ori ati tuns copii?
Mirela...pai normal ca trebuie sa ii fac baie dar e ciudat ca de cate ori face baie i se infunda nasul. Bine ca si azi l-am mai aspirat de dimineata ca avea mucisori. Mai nou nu ii pun nimic in nas ca vad ca daca ii pun ser fiziologic mai tare ii curg mucii. Ii pun ser cand il aspir si gata...
Moni, nici eu nu ii cumpar jucarii f scumpe ca nu`s batuta in cap...(numai la fica-mea i-am cumparat acum 2 ani Alba ca Zapada cu printul si cei 7 pitici cu 2.500.000 si stau acolo sa se prafuiasca , acum trebuie sa cumpar colectia Witch...-sunt 5 la numar ) dar hinta mea e exact ca a ta si a costat cu 120.000 mai mult. Am gasit si in alt loc dupa ce a cumparat-o si dincolo era 280.000..Si eu sunt de principiul multe, Dani are o gramada de la Sandra. Plus ca am facut curat intr-o zi la ea in camera si sotul meu s-a enervat si a aruncat 2 plase jumate dinalea mari de Selgros ca cica ocupa locul in casa Uf ce m-am enervat.... Si daca ma gandesc au costat o gramada de bani

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mirela- era pt 2 ani si i-a dat dimi si seara cu ea si apoi am sunat medicul si a zis OK>

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Bianca mai ce par fain are frumuselul dani si sta pe burta in apa,uauuuuuu! Diana cu cred ca ar sta!
L-am vazut si cu reclama,ce fain o imita el pe surioara lui !

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Mirela, a papat binisor zilele astea. Ba chiar si supa de pui cu morcov si cu multe alte legume (patrunjel radacina si telina).
Eu nu-i mai fac baie chiar in fiecare zi. Ii fac o zi da, una nu. Ca si asa e slabuta, nu curg slanele pe ea ca sa transpire.
Pupicei si noapte buna la mamici, la bebici si celor doua burtici. Somn usor!

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput