Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 145
Raspunsuri - Pagina 2
Avalon spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Deci ,sper ca este ultimul capitol ptr multe dintre noi.
Nu?
anca
poze nunta
Ei, hai fii putin mai ingaduitoare acum...
ancadragoman spune:
Stiu dar trebuie sa ne incurajam cumva...
Daca nu noi at cine?(citat din clasici in viata)
anca
poze nunta
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by rox_dox
oana...de yahoo te intrebam? ca eu n-am msn...
da si mie ID-ul tau de yahoo..
sau da Add la al meu..roxy_doxy03@yahoo.com.
pupici!
Off topic: in lista de yahoo sau hotmail pot fi ACUM adaugate si contacte din hotmail si invers.
Acum au baza de date comuna!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!

amameda spune:
Anca, Avalon are dreptate. M-a strans inspate chestia cu ultimul capitol...Am avut senzatia iminenta ca o mierlesc!
Va pup pe amandoua .
Avaloane, da'cu temometrul ce-ai avut? Ai outzat sau nu ? Te-am tot asteptat ieri pe aici dar se pare ca ai sarbatorit.
Fetili, ajutati-ma sa actualizez listuta, dupa chiquitita parca s-au mai anuntat gravidute la endometru ,nu?
MEDA
Avalon spune:
Ce sa sarbatoresc, Medisor draga, anovulatia? Nu cred ca am ovulat. Asta e, cred ca Noela a avut dreptate, ovarele mele s-au chinuit sa scoata ceva, au tot cotcodacit, dar de ouat nexam
. Acum astept o luna mai buna... sa fiu si eu pe creasta valului. Chestia draguta e ca sotul care a fost 'martorul' ovulatiilor mele fulminante din trecut (monitorizari la care aveam mai multi foliculi babani fara stimulare) nu ma crede! 
Gabitzu37 spune:
Fetelor, io ziua 12 si ma mir ca simt niste chestii, framantari pe la ovare, te pomeni ca oi ovula mai devreme.
De obicei se intampla in jur de ziua 19, o zi doua mai devreme sau mai tarziu, dar nu inainte de ziua 16... Acu, cine stie, dupa toate tratamentele pentru chlamydia
s-o fi schimbat ceva...
Gabi
carry spune:
Fetelor, luna asta e o luna fara stimulare la mine insa dureri de ovare ca acum cred ca nu am avut niciodata, nu stiu ce inseamna asta.Incepand cu Z11, azi Z14 durerile nu m-au lasat nici macar cu algocalmin, deci 4 zile au lucrat saracutele, s-au chinuit sau ce pot insemna aceste dureri ? TB este total irelevanta
Z11-36.8
Z12-36.8
Z13-36.9
Z14-37.0
La monitorizarile de la echo in lunile trecute ovulam destul de frumos
dar asemenea dureri nu aveam. E de rau, ce-o fi ?
floarea de colt spune:
salutari , salutari si multa bafta la inceput de capitol!!
mai fetili , m-ati amuzat in cap.precedent cu , incurajarile voastre in privinta controalelor de la finate , mi-a placut cel mai mult dj mama ,cu ghipsul ei...buna idee....sa le dau in cap pana vad doar roz bombon cu picatele...nu de alta ,da poate asa m-or lasa in pace urmatorii 10 ani...

deocamdata ,scobesc prin dosare,ca vor situatii facute mura-n gura , adicalea , tot de inseamna contributii , mod de constituire si cat s-a platit cand , cu ce ordin de plata ,etc....o munca complet idioata si nu vreau sa va plictisesc cu amanunte.
remarc , duamna meda ,ca , sunteti destul de des prezenta ,cum de????
si nu dati nici un raportel nik???sa stim si noi in ce ape va scaldati.![]()

avalon , scumpa mea, nu mai fi asa suparata pe bietele ovare, numai ele stiu ce fac acolo...poate au simtit si ele nevoia de o mica pauza..luna viitoare incearca o monitorizare sa iti mai linistesti sufletu..

dj mama ce mai pui tu la cale???observ ca esti cam tacuta...stim noi ca cine tace ,face,!!!deci ...ce faci?????
![]()
![]()
geany ceva noutati???![]()
io cred ca am ovulat zilele astea..da nustiu cand , stiu doar ca de vreo 3 4 zile am un mucus ambundent..de care insa nu m-am prea bucurat , din lipsa de sot...toata sapt fertila..e plecat la soacra-mia..
nu o mai suport pe femeia asta!!
ei..dar asta e alta poveste!
va pupic si va mai urmaresc io...