Informatii utile Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor, mie Mos Nicolae nu mi-a adus nimic, testul pe care l-am facut azi dimineata la ora 1 a fost doar cu o liniuta S-au dus si sperantele mele, desi ciclul nu a venit inca, dar cred ca azi urmeaza.. Este a 5-a IA nereusita si ultima, pentru ca m-am hotarat, nu voi mai pierde timpul si voi trece in primavara la FIV. Si-asa am pierdut atata timp, nu mai am rabdare sa mai fac IA, macar la FIV sunt mai multe sanse.
Hai ca nu mai scriu, ca nu vreau sa va deprim in ziua asta de sarbatoare..

Va pup, fetelor si sper ca voua v-a adus Mosul cadouri frumoase!

Ioana


trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ioana: Pana nu vin rushii.....un test negativ nu inseamna intotdeauna ca nu esti gravidutza. In ce zi esti? Poate nu-i ceea ce crezi! Tin pumnii!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Maria iti multumesc pentru incurajare, dar nu prea mai am de ce sa sper ca am deja simptome de CM chiar de cateva zile. Azi as fi z29 iar ciclul il am la 28 zile, dar au fost luni cand a mai intarziat o zi-doua. Deci nu mai am ce sa mai sper acum

Ioana


trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl74 spune:

Buna !
Mariasi multumesc pentru incurajare,dar sunt in butoi rau de tot! Astept sa vedem ce spune si d-na dr. Lutescu in aceasta seara am programare pentru monitorizare folicul -prima de acest fel_eu ziua 10 din CM. Cred ca vom incerca ceva naturist o luna-doua, pentru inceput.
O zi buna va doresc tuturor si fie ca Mos Nicolae sa va aduca ce va doriti voi cel mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Fie ca inceputul sarbatorilor de Craciun sa va aduca in viata o raza de lumina si sa va ajute sa fiti buni mai ales acum in preajma sarbatorilor si sa va aduceti aminte cum era cand abia asteptati sa ninga si sa vina mosul sa va aduca ceva in ghetute:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

ioana_p76 , fetelor, nici mie nu mi-a adus mosu' nimic bun,adica aseara cand am fost la dascalu,iar mi-a zis ca am chist(dupa 2 luni de tratament dublu),si chiar de 25mm.Am hotarat sa-i las naibii pe astia din Cta si sa merg la Bucuresti...ca m-am saturat.
Dar,in alta ordine de idei,mosu mi-a adus prietene aseara si am uitat de nervii provocati de dascalu...si de comentariile ei,mi-a adus un sot care se bucura ca un copil de cadouri si ma cauta in geanta,si mi-a adus si cadouri de la mosu-adica sotul meu. Cam atat,dar e de-ajuns!
Haideti sa mai uitam luna asta de dezamagiri si sa avem niste sarbatori frumoase....va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Ioana , nu fi necajiata pentru ca testele de sarcina se pot insela si nu toate sunt sensibile la betahcg atat de repede. Eu ultima oara cand am ramas insarcinata am facut testul in z 31 si a iesit negativ si CM nu venea asa ca in z 36 am mai facut un test si a fost pozitiv.Mai asteapta putin, oricum doctorii nu iau in considerare decat daca ti-a intarziat CM 10 zile, de atunci incolo ei zic ca poate fi sarcina.

Blondiemonyk, femeia aia este cu capul, eu nu stiu cum de va mai duceti la ea.Are niste fixatii cu uter retrovers si fibroame. Ce mi-a zis ea mie acum 2 ani juamate de am iesit plang din cabinet, nu mi-a venit sa cred cand am fost la alti doctori si niciunul nu mi-a confirmat nimic din ce a spus ea.

La multi ani sarbatoritilor de azi!!

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor, va multumesc ca imi mai redati un pic speranta! O sa mai astept un pic.
Ce bine e ca va am alaturi!
Va pup pe toate!

Ioana


trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meko spune:

cornelianeli: multumesc, si va doresc voua aspirantelor sa deveniti repede - repede mamici
mamacita: este foarte bine si frumos ca mamica, copilul meu este frumos,nu foarte mancacios si nu foarte somnoros, este o minune, ca ma uit la el si nu ma mai satur sa vad cum isi schimba tot timpul expresia fetei:cand rade, cand se intinde, cand se stramba, cand plange, si mi s-a intamplat si mie sa plang odata cu el.
ti-am vazut baietelul, este un mic smekeras, sa va traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ioana_p76:si eu cred k atat timp cat nu au venit uratii , inca mai poti spera...
blondiemonyk:in afara de renumita specialista dascalu, care sunt "astia din c-ta" de care esti nemultumita....? Parerea mea este k daca mergi la un dr serios si te tii de investigatii si tratamente si ai rabdare si aici poti obtine rezultate....Intr-adevar in c-ta nu se face laparo, histero sau fiv, dar pt niste monitorizari sau stimulari hormonale , nu cred k tb sa bati drumul bucurestiului...Eu l-am batut si nu e usor, dar sa stii k mai mult decat imi zicea d-na lutescu nici ei nu mi-au zis.Singura diferenta a fost k Tutu mi-a pus diagnosticul corect in urma laparoscopiei si apoi m-am operat histeroscopic. Dar am precizat, pt k nu puteam face asta in c-ta..nu de alta...Caci tot in "renumitul" Bucuresti am fost si la "renumitul"prof dr Ancar Virgil...care nici nu stia macar diferenta dintre uter bicorn si cel septat....si nici nu stia k se poate rezolva histeroscopic.El imi propusese varianta clasica...adica o ditamai taietura pe burta...
Nu vreau acum sa te conving k in c-ta e cel mai bine, dar depinde si de diagnosticul pe care il ai...
Din cate vad eu si pe forum la alte subiecte, toata lumea face aceleasi investigatii, aceleasi tratamente... nu e nicio descoperire de ultima generatie care sa faca minuni.Minunile le face numai D-zeu...
Hai nu mai fi asa suparata si dezamagita , caci se vor rezolva toate problemele cu rabdare, credinta si perseverenta

Acum in pragul sarbatorilor, fetelor,incercati sa gasiti bucurii in fiecare lucru marunt, in fiecare zambet al persoanei dragi, in fiecare lucru intalnit in cale...Nu disperati, nu plangeti, nu deznadajduiti caci o sa vina pentru fiecare un craciun fericit pe deplin.....
Va pup pe toate..si ne mai auzim...

Madalina 38+,

poze,

Mergi la inceput