Dilema majora...Please HELP!!!
Sper sa nu plictisesc cu acest subiect...Simt nevoia sa vorbesc cu cineva despre asta...acum ceva timp am cunoscut o fata de care m-am indragostit fffffff tare...o iubesc atat de tare incat am nopti in care nu pot sa dorm, ma gandesc la ea...o vad in fiecare frunza care cade toamna din copac...o vad in fiecare persoana care trece pe strada...o "vad" in fiecare adiere a vantului...simt sa nu pot respira fara ea...simt ca nu pot sa traiesc fara ea...datorita handicapului meu(pentru cei care nu stiu sunt paralizat de la piept in jos de 10 ani) nu am avut curajul si nici nu cred ca voi avea curaj sa-i spun vreodata despre sentimentele mele pentru ea...am avut momente in care am fost foarte aproape de a-i spune...insa am stat si m-am gandit...ce-i pot eu oferi ei...iubire? asta ti-o poate oferi si un animal...iubirea nu tine de foame...o relatie se bazeaza pe multe alte lucruri in afara de iubire...am vorbit si cu cativa prieteni si ei mi-au spus ca ea ar avea dreptul sa afle...insa eu nu prea sunt de acord cu ei...CE CREDETI CA AR TREBUI SA FAC???????????
Raspunsuri
Flaflo spune:
Dane, eu zic sa ii spui ceea ce simti pentru ea! Oricum e mai bine decit a trai cu sperante desarte. Poate iti va intoarce si ea dragostea si veti putea vorbi despre posibilitatea unui viitor impreuna! Daca nu e asa, macar sti o treaba. Mult succes, iti tin pumnii!!
Minunea mea!
Flavia si Bianca
tzitziri spune:
Si eu sunt de acord cu parerea de mai sus...ea trebuie sa stie.Si in functie de reactia ei iti poti da poate seama si daca e o persoana care merita sau nu cu adevarat..adica daca tine cont de aparente sau nu.Mult succes si ...spune-i!
didi-anda spune:
buna..esti DAN, nu-i asa? cel care in iulie merge in CHINA pt operatie?
am vazut la UMANITAR problema ta.chiar astazi am citit toate cele 16 pagini, dar n-am avut curajul sa scriu...nu stiu de ce...sa nu fi suparat
acum am citit ce-ai scris si mi-am dat seama ca esti tu.. asa ca,am zis ca n-am citit a 2 a oara intamplator despre tine si m-am decis sa-ti scriu.
sper din tot sufletul sa reusesti sa ajungi in CHINA si sa te faci bine..
cu ajutorul LUI DUMNEZEU, totul va fi bine..
de obicei, prietenii imi spun ca ma pricep sa dau sfaturi...ei bine, in cazul tau nu stiu cat de multe pot sa-ti zic.., dar vreau sa iei exemplul celor de la emisiunea DANSEZ PENTRU TINE de la PRO TV , unde CARMEN lupta ca iubitul ei DANI sa ajunga in CHINA la operatie,<este in scaun cu rotile de 7 ani>. ei sunt impreuna de 6 ani, asa am inteles, ceea ce m-a facut sa inteleg ca el era in situatia asta de la inceputul relatiei lor.
sincer , nu stiu ce ar trebui sa faci...doar ce-ti dicteaza inima... indiferent de sfaturile ce le primesti, doar tu poti decide ce vei face in continuare..
depinde si in ce relatii esti cu ea...daca simti ca ea ar avea ceva sentimente fata de tine.. tu stii mai bine..
imi pare rau ca nu ti-am scris nimic concret din ceea ce te-ai fi asteptat<adica sa-ti dau un sfat concret>, dar, m-ar interesa sa stiu pana la urma,atunci cand va fi momentul, ce-ai decis sa faci si cum mai decurg lucrurile.
te pup
Balauru spune:
I-as spune intr-o clipita insa ce viitor ar avea relatia noastra? M-am gandit sa astept pana dupa operatie (in iulie anul viitor am programare in China). Sper ca lucrurile sa evolueze in bine...Abia atunci...si chiar atunci ma voi gandi mult si bine daca ii voi spune...eu avand problemele pe care le am...nu stiu daca iubirea pe care o simt pentru ea este de ajuns pentru a o tine langa mine.Stiti voi cum sta treaba...nu sunt nici cel mai aratos nici cel mai urat barbat din lume...insa stiu cu siguranta ca sunt fffff multi barbati cu un mare atu in fata mea ...
Balauru spune:
Da sunt Dan de la umanitare...am vazut acel caz de la Dansez pentru tine...dupa cum ai subliniat si tu...ar trebui sa aflu mai intai daca si ea simte pentru mine ceea ce simt eu pentru ea...deocamdata sunt convins ca ma vede doar ca pe un prieten bun si atat...cu ajutorul lui Dumnezeu si a tratamentului din China starea mea de sanattate se va ameliora...si le arat eu lor atunci
belle_vue spune:
Parerea mea e sa nu-i spui deocamdata. Exista riscul s-o indepartezi si atunci pierzi si speranta, visul pe care acum le nutresti. Da, e asa cum spui, o relatie inseamna mult mai mult decat iubire, eu chiar am avut un motto pentru o vreme care era "love is not enough" -- nu e de ajuns nici atunci cand oamenii sunt la acelasi nivel de potential si capacitati; e intotdeauna nevoie de efort si multa munca de constructie... Atunci cand diferentele sunt prea mari, lucrurile devin insa mult mai dificile. Tu esti pentru moment intr-o situatie care nu e numai nefericita, dar e si incerta -- ma refer la programata operatie din iulie. Sigur ca ar fi bine sa ai pe cineva drag alaturi care sa te sustina, dar ar fi si mai rau sa fi deprimat fiindca iubesti si ti se raspunde cu raceala...
Stiu ca suna destul de brutal ce scriu, e insa un punct de vedere realist.
Dumnezeu sa-ti ajute sa reuseasca operatia si sa fi iarasi zdravan si sanatos!
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
Balauru spune:
belle_vue, sunt intru totul de acord cu tine...exista o vorba...decat sa pierzi pe cineva mai bine preferi sa o(il)ai ca prieten/a.ai dreptate ...love is not enough...mai e o vorba...cu o floare nu se face primavara ...aici e dilema...sa speraqm ca totul va fi bine si la un momentdat ea imi va impartasi sentimentele
magghyc spune:
Parerea mea e ca ea deja intuieste ca tu simti pentru ea mai mult decat prietenie...
Asta , evident, daca nu e vorba de o iubire de la distanta (adica daca nu cumva tu o vezi o data la 4 luni...)
Pastreaz-o alaturi de tine (ca prietena foarte buna), si dupa China, cand te simti si o simti pregatita, spune-i...
Sa nu uiti nici o clipa ca , in caz de esec (Doamne fereste!)s-ar putea ca totusi handicapul tau sa nu aiba nici o legatura. Pur si simplu, exista (din pacate ) si iubire neimpartasita...
De ce iti spun asta : cand eram muult mai tanara , mi-a venit extrem de greu sa explic cuiva ca nu putem fi impreuna NU din cauza problemelor lui (avea o tija la un picior, in fine,se putea deplasa singur dar cu mare greutate) ci pur si simplu nu simteam pentru el decat prietenie si atat.
Nu a inteles. A ramas convins ca e din cauza defectului lui. Nu era, si mi-a parut rau ca nu am stiut sa ii explic lucrul asta.
Ceva ani mai tarziu, si-a gasit insa 'fata visurilor". M-am bucurat pentru el, mai ales ca de abia atunci a inteles cu adevarat ce vroiam sa ii spun.
Deci...Mie mi se pare important sa nu uiti, ca indiferent de deznodamant, iubirea are legile ei; faptul ca tu ai la nivel fizic o problema nu inseamna absolut nimic la nivel sufletesc.
Iti doresc mult noroc - si sa fie vorba de o iubire impartasita!
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic