ajutoooor!!!! sotul meu nu ma mai iubeste...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Draga Meelinda, ma doare si pe mine durerea ta. O inteleg atat de bine desi nu am trecut prin asta, nu ca as fi foarte fericita in casnicie, dar sotul meu nu m-a inselat niciodata (asa cred). E o adevarata drama ceea ce traiti voi, sunteti prinsi in plasa iubirii pentru copil dar poate din iubire ar trebui sa nu continuati prea mult suferinta, Mirona va creste si va intelege. Daca veti reusi sa ramaneti impreuna in felul asta, fetita voastra s-ar putea simti vinovata mai tarziu cand va fi suficient de matura. E un pas inainte faptul ca sotul tau a renuntat la amanta, sper ca suferinta lui se va micsora cu trecerea timpului. Atunci va fi momentul sa incerci sa-l cuceresti din nou. Nu crezi ca ai putea sa-l faci sa se indragosteasca iar de tine? Iarta-ma daca vorbesc ca din filme sau romane siropoase, as vrea sa cred ca si in viata reala se pot intampla astfel de lucruri. Cat vezi ca inca sufera mult incearca sa-l lasi in pace, poate sa te faci ca nu observi, sa nu te bagi prea mult in sufletul lui. Lasa-l sa-si consume suferinta. Apoi cand ti se pare ca a mai uitat intra in actiune, pune-te in valoare, fi frumoasa, atenta, calda, dar si discreta, fa doar cateva tentative, sa nu reactioneze invers. Sau poti chiar sa-i propui o incercare de impacare, de dragul copilului sa faceti impreuna un efort. Eu cred ca meritati aceasta ultima incercare de salvare a casniciei voastre, daca nu va fi sa fie, asta e, macar stii ca ai facut tot ce se putea.

Poate e o idee buna, poate e o prostie, ramane la aprecierea ta. Sa ne mai tii la curent cu ce ai hotarat si cum au evoluat lucrurile. Eu iti doresc numai bine. Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ErikaM spune:

Meelinda, eu cred ca ar trebui sa mai incerci sa te impaci cu el pt. ca unii barbati mai au unele rataciri, dar pina la urma se intorc la copiii lor inapoi!Sa nu cumva sa iti para rau mai tirziu!
Tu trebuie sa ii cunosti punctele sensibile.Adu-i aminte de perioada frumoasa petrecuta impreuna, fa-i mincarea sau prajitura preferata, organizeaza-i o cina romantica (eventual intr-un neglije), incearca sa te schimbi , pe cit posibil, cam cum i-ar placea lui sa fii, du-te la coafor, cosmetica etc. si chimba-ti look-ul s.a.m.d.Fa tot posibilul sa ramineti uniti, organizeaza un weekend impreuna pentru copii sau o plimbare in parc.Tine minte: nimeni nu-ti va mai iubi copiii la fel de mult ca tatal lor!!
Eu nu am trecut prin ce treci tu, dar cred ca asa voi incerca.E foarte usor sa divortezi!Nu i-l oferi pe tava fufei aleia!Cred ca este vorba doar de o perioada mai proasta!Ai mai multa incredere in tine!!Daca spui ca nu duci lipsa de bani, poti face adevarate minuni cu infatisarea ta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meischa spune:

As fi ipocrita daca ti-as spune ca inteleg prin ceea ce treci, pt. ca nu stiu. Dar certuri sunt si la noi, ca la toata lumea. Si cea mai mica cearta mi se pare ca e sfarsitul lumii, desi ne iubim ca la inceput. Parearea mea e ca ar trebui sa mai o sansa relatiei. Acum ca s-a despartit de trebuie sa lupti mai mult ca oricand. Poate asteapta mai mult de la tine, poate are nevoie sa-i spui ca ceea ce va leaga e mai puternic decat o relatie extraconj., ca poti trece peste ceea ce a fost si ca inca il mai iubesti. Spune-i ca esti dispusa sa o luati de la capat, dar ca nu poti astepta la nesfarsit. Daca iti invoca motivul " fetita", inseamna ca nu-i indiferenta familia pe care ati facut-o impreuna. Mai incearca si fruntea sus. Si apoi, orice sut un fund e un pas inainte. Daca nu se rezolva nimic, atunci mai bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Imi pare tare rau pentru ca te afli in situatia aceasta si nu indraznesc sa-ti dau nici un sfat, pentru ca nu am trecut prin asa ceva.
Stiu insa ca o viata fara dragoste e pustie. Nu cred ca un om, chiar daca are copii se poate lipsi de asa ceva.Si nimeni nu ar trebui sa se sacrifice in numele unui copil, pentru ca fiecare din noi avem valoare si dragostea ne implineste si cred ca toti dorim cat mai multe bucurii de la viata asta (copii, un camin fericit, satisfactii profesionale - toate fac parte din nevoile noastre) si nu cred ca poti neglija ceva si sa te consideri implinit in ansamblu.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Eu nu am inca o familie dar am o relatie stabila si fericita de aproape cinci ani. Totusi indrazesc sa-mi spun si eu parerea.
E adevarat ca in prim plan trebuie sa fie copilul, pe care il iubiti amandoi, insa trebuie sa intelegi si tu, dar si el ca fetita voastra NU VA FI FERICITA daca va creste INTRE DOI PARINTI NEFERICITI.

Eu sunt sigura ca ea simte si acum asta dar e prea mica pentru a intelege. Citeste pe site la " pentru tati; despre fidelitate", si vei vedea ca armonia si dragostea familiala sunt ESENTIALE pentru un copil chiar inainte de a se naste.

Asadar, daca el refuza sa faca, alaturi de tine, un efort pentru a te cunoste si a te respecta, pentru a destepta dragostea intre voi, explica-i ca ii face un rau fetitei lui.
Iar in acest moment tu trebuie sa iei decizia cea mai inteleapta pentru copilul tau. Paraseste-l. Nu lasa anii sa treaca la fel ca pana acum, caci fetita ta va deveni un om neimplinit, anxios iar tu te privezi fara rost de fericire. Viata e scurta, Melinda.

Gandeste-te ca tu ai avantajul de a te putea descurca foarte bine fara el. Alte femei nu au acest avantaj, pentru ele e o tragedie sa vrea sa plece si sa nu o poata face pentru ca nu pot sa-si intretina singure copilasul.
Eu stiu ca, poate,iti e mila sa-l desparti de fetita lui, sa o vada doar o data pe saptamana, insa REPETA-TI ca EL e cel care A PARASIT CUIBUL, el a stricat fericirea ce trebuia sa o aveti si s-a purtat asa inca de la inceput. Voi doua sunteti doar victime. Orice judecator iti va da dreptate daca vei dovedi infidelitatea lui si vei sdustine ca esti nefericita cu el, chiar daca aventura s-a incheiat.

In alta oridine de idei, ai si tu partea ta de vina: l-ai vazut ca nu te respecta ( ce sa mai zic de iubire ) inca din primul an de casnicie ( daca ii poti zice asa ). Ai gresit adcand pe lume acest copil cand el trebuie sa incununeze iubirea dintre soti, nu sa-i unesca pe cei care au probleme. Copilul nu trebuie niciodata sa fie folosit ca mijloc de impacare. El trebuie sa vina cand CUIBUL e perfect si casnicia merge minunat. Acum, ce s-a facut e facut, nu mai poti intoarce timpul. Te-ai ales cu un ingeras care va lumineaza vietile la amndoi, insa trebuie sa va ganditi mai presus de orice la binele ei.

Ai grija, daca accepta sa se impace cu tine ca este foarte posibil sa nu reusseasca avand in vedere ca e obisnuit sa te minta si sa te insele, asa ca mari sperante sa nu-ti pui.

Eu zic sa-ti schimbi atitudinea. NU TU trebuie sa LUPTI mai mult. Nu tu ai gresit, mintit si inselat, CI EL.
Da, e important ca a renuntat la amanta dar daca isi vrea fetita langa el, TREBUIE SA FACA MAI MULT.
TREBUIE SA SE RASCUMPERE FATA DE EA SI MAMA EI, TREBUIE SA REGRETE RAUL CE VI L-A FACUT, SA DEPUNA EFORT SA SE REINTOARCA IN BRATELE TALE.
NU TU - trebuie sa-l rogi pe el. El, EL, EL trebuie sa-ti ceara tie clementa !!!!
Eu cred ca NU trebuie sa taci si sa-l lasi in pace. Va crede ca nici nu-ti pasa de reintoarcerea lui. E bine ca vorbesti cu el. Continua sa o faci. Insa fi hotarata. Pune tu conditii. Spune-i ca, daca isi vrea casnicia salvata, vrei sa incepi o relatie noua. Sa VORBEASCA CU TINE, orice, tot ce il doare..... ( COMUNICAREA E TOTUL )
SA FIE SINCER, SA TE INCLUDA IN PLAURILE LUI, SA AVETI PROGRAM COMUN, SA FITI CONFIDENT UNUL ALTUIA, SA RADETI IMPREUNA ( chiar daca ii e greu acum, luati o comedie si vizonati-o ), GATITI IMPREUNA, TRAITI CA SUFLETE PERECHE !!!!

Daca vezi insa ca nu ai nici o sansa: lasa-l. Ia-ti fetita si lasa-l.

ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Draga noasra Meelinda, dupa cum vezi, suntem alaturi de tine, te sprijim si te sfatuim atat cat ne permitem . Dar nu ne-ai mai spus nimic despre cum decurg lucrurile in familia ta. Ai citit mesajele pe care ti le-au trimis prietenele tale? Ai putut aplica ceva din tot ceea ce s-a scris?

Sanatate multa si bafta!

Meisha & BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana Claudia spune:

Draga Meelinda, nu stiu cum au mai evoluat lucrurile si care mai e situatia in familia ta. Nu o sa-ti dau un sfat ci am sa-mi exprim doar parerea. Eu sunt casatorita de unsprezece ani (e adevarat nu avem copii, dar asta e alta problema). Sotul meu nu m-a inselat niciodata (doar zilnic cu computerul asa ca nu mai are timp si de altele), dar sincer daca ar fi facut-o si as fi simtit nu as fi putut sa il mai las sa-mi stea alaturi. Cum sa vina la mine cand inima e la alta? Dar sigur eu sunt un berbec orgolios care nu stie sa mearga decat inainte! De fapt voiam sa-ti spun ca oricum fetita ta nu v-a fi fericita nici daca stati impreuna si va comportati asa nici daca va despartiti, dar tu mai ai o sansa sa fii...dar alaturi de altcineva. In curand fetita va creste, va intelege, apoi va pleca, iar voi veti ramane singuri fara nimic care sa va lege si poate atunci va fi prea tarziu. Gandeste-te bine, fii tare si ia o decizie. Nimeni nu zice ca e usor, e mult mai lesne sa dai sfaturi, dar la fel de adevarat este ca TU esti cea care sufera! Iti doresc sa fii puternica!

Dana C.

Mergi la inceput

Mai fetelor, ce s-o fi intamplat cu Meelinda?! N-a mai dat nici un semn de viata, nici ca-i alba, nici ca-i neagra. Sper sa nu fie ..
V-am pupat si aveti grija de voi si de familiile voastre.

Meisha & BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Raspuns din partea unui barbat:

Daca te-a inshelat la mai putin de un an de casnicie... o va face mereu ! Fraiera esti tu daca-l ierti de fiecare data. Trebuia sa pui piciorul in prag de la inceput. Cam tarziu sa te plangi.

Cu respect,
Florin Taloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu subscriu la ce a scris Elara, nu as fi putut sa scriu mai bine.... Cred ca un copil nu poate creste fericit intre doi oameni nefericiti. De obicei, sotiile n divorteaza ca nu au unde sa se duca si din ce sa traiascaq, dar am inteles ca aici nu e cazul.
El poate sa vina sa-si vada copilul cand vrea, si , poate, cand va fi singur va realiza ce a pierdut si va avea ocazia sa se reintoarca si cu inima acasa.
V.

Mergi la inceput