Nasici de 2007!
GRUPUL NASICILOR DE 2007!
APRILIE
21.04. abibrinza
28.04. Alinus25 - Oradea
xx.04. ralucris
MAI
05.05. Ramonella - Cluj Napoca
19.05. Miramar - Bucuresti
20.05. nature - Bucuresti, Bis. Icoanei
IUNIE
02.06. Dory232002- jud. Teleorman
02.06. Crixia - Rest.Ibis, Catedrala, Constanta
IULIE
07.07. Alinus25 - Oradea
07.07. kriss79 - Iasi, Bis. Sf. Nicolae Domnesc, Rest. "Plopii fara sot"
07.07. Carmena - cununia religioasa, Bucuresti
07.07. elfy - Sibiu (miresica 30.06.2007)
07.07. Bee
14.07. Crinia
14.07. printesa_roz
15.07. Pisik06
21.07. anca2506- Bucuresti
21.07. Carmen Marieta - Bucuresti
xx.07. nushulica - Iasi
AUGUST
18.08. greierash 78
SEPTEMBRIE
01.09. Crixia - Rest.Modern, Mamaia
08.09. Crisu -Casa Doina, Bucuresti
08.09. Giova -Alba Iulia
OCTOMBRIE
13.10. nastasie- Constanta
NOIEMBRIE
03.11. ilenutza
Raspunsuri
nushulica spune:
salut cristina! sa fie intr-un ceas bun si sa va traiasca finii!!! si noi vom cununa iar la anul dar nu stiu exact cand cred ca in iulie
cu biserica eu stiu ca platesc nasii dar nu se inneaca nici finii daca dau avansul ca oricum e mic(eu la nunta mea am dat avansul si restul au platit nasii)
INGRID
kriss79 spune:
salut, nusha!
La noi e hotarata data-7/07/2007:)
Si la noi la fel a fost, noi am facut rezervarea, iar corul si onorariul de nasi.
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina
Alinus25 spune:
Salutare!
La fel si noi am platit taxa de cununie iar nasii onorariul. Taxa se plateste cand se face rezervarea, nu? Acum nu o sa merg cu ei si pentru a face rezervarea la biserica. Mi-a ajuns anul asta cat m-a purtat fina mea, peste tot. Si pe deasupra mi-era si greu fiind cu burtica destul de mare. Oricum nu am fost apreciata pentru chestia asta. Asa ca...am cununat pentru prima oara dar am ramas cu un gust amar...
Anul acesta vom mai cununa de doua ori, pe 28.04.2007 si 07.07.2007. Sper sa nu fie ca la prima pereche.
Bafta!
Alina25+
Nunta noastra
kriss79 spune:
Alinus25> imi pare rau pentru prima voastra experienta ca si nasi.
Noi am fost tare multumiti de primii fini, sunt foarte atenti si foarte recunoscatori ca am acceptat sa ii cununam. cred ca depinde si de cei 7 ani de acasa..in ce priveste comportamentul acestora fata de nasi..
Felicitari pentru viitorii vostri fini!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina
lgireada spune:
Ce fain de voi! Vreau si eu din nou nasha mare! E asa de super sa fii nasha ... chiar mai fain ca mireasa, ca nasha poti fi de mai multe ori, mireasa doar o data.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
CRIXIA spune:
Ramanem aici?
Intrebare: Nasii se cer?
Cum s-a ajuns aici, v-au cerut, le-ati promis mirilor si a ramas promisiune?
kriss79 spune:
Cum doriti..in legatura cu subiectul! fara nici o suparare!
Pe noi ne-au rugat daca dorim si putem sa le fim nasi, atat prima pereche cat si viitorii. Initial viitorii nostri fini au dorit sa fie cununati de parintii mei, mama mirelui fiind prietena cea mai buna a mamei mele. Insa, ai mei intre timp au div. si nu s-a mai putut, drept pentru care au venit la noi, ei neavand alte cunostinte/rude/prieteni pt. a le fi nasi.
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
RAMONELLA spune:
Slutare fetelor!!!Si aici ne intalnim???
Si eu voi fii nasica pe 5 mai 2007.A doua oara!Prima data a fost pe 23 iulie 2005.
De abia astept,mai ales ca finuta m-a chemat cu ea sa-si cumpere rochita de mireasa!!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
kriss79 spune:
Ramonella> Felicitari! sa iti traiasca finii!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
lgireada spune:
Io chiar daca momentan nu am cereri, voi fi omniprezenta pe subiect :) asa ca nu pot decat sa va urez multa sanatate nashici!
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos