Caut MEDIC DE FAMILIE - zona MOSILOR-OBOR+problema

Caut MEDIC DE FAMILIE - zona MOSILOR-OBOR+problema | Autor: dianette

Link direct la acest mesaj

Buna seara! (ii rog pe administratori sa-mi gazduiasca si mie cateva zile subiectul aici, la "Generale" si sa nu mi-l mute la Clinica virtuala, pentru ca pe-acolo nu sunt asa de multi cititori ca aici. Asta daca e ok. Va multumesc)

Apelez la voi pentru a face ceva ce nu-mi place. Nu stiu cati ani sunt de cand n-am mai fost la un cabinet medical (adica la doctor de familie) : cand am avut nevoie (criza maxima) am fost la urgenta sau la "particular".
Dar de vreo 2-3 luni mi-a aparut pe glezna (sub glezna, mai bine zis) o umflatura... Am crezut ca m-o fi ciupit ceva in concediu si cum NU MA DUREA DELOC, am zis ca trece de la sine ... Dar n-a trecut . Si a inceput sa ma "intepe" tot piciorul ...... chiar incep sa intru in panica. Ma gandeam ca s=ar putea sa fie vreun furuncul .., (am avut mari probleme cu ele cu cativa ani in urma). Dar nu pare sa fie ... locul e la fel, pielea e normala, numai umflatura arata ca e o problema. Daca s-a confruntat cineva cu asa ceva, sau are vreo banuiala, astept orice raspuns.

Si acum motivul principal pentru care am deschis acest subiect: Caut un medic de familie in zona amintita: Mosilor - Obor - Colentina. As vrea sa fie doctorita, ca sa ma simt in largul meu si pe viitor. Va multumesc mult si va raman recunoscatoare. Sunt destul de panicata acum ... imi dau seama ca am neglijat nepermis de mult si ma gandesc sa nu fie ceva grav .

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

este o policlinica pe mosilor, aproape de intersectia eminescu. pe partea dinspre piata romana cum ar veni. nu stiu exact cum se numeste straduta, cum vii dinspre obor spre eminescu este pe dreapta, aproape de eminescu. drita stefanescu eugenia.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

pe ardeleni este si da...o recomand si eu pe dna dr stefanescu eugenia. o gasesti la etajul 1 - policlinica ardeleni

Sa facem ceva pentru Barbye!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aprilie11 spune:

Am fost si eu pacienta d-nei dr.Eugenia Stefanescu si o recomand din toata inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Multumesc foarte mult . O s-o caut si eu pe aceasta doamna doctorita, daca mi-o recomandati atat de calduros. Stie cineva ce program are? Si daca e asa buna, e din aceea la care stai cu orele la usa ei? Ca parca as vrea sa nu ...

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

cred ca ai rezolvat intre timp..dar zic din cate imi amintesc programul
luni si miercuri - dimineata
marti si joi - dupa amiaza
vineri - prin rotatie
cat despre stat la usa..consultatiile se fac numai cu programare..numai urgentele fara...
de principiu..nu stai prea mult la usa mai mult de 20 min n-am stat
in speranta k ti-am fost de ajutor..

Sa facem ceva pentru Barbye!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput