Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (109)
Raspunsuri - Pagina 31
T_Ioana spune:
quote:
Originally posted by T_Ioana
Fetelor, am si eu o problema: cum tot sunt singura si noaptea se misca multmai bine netul as fi vrut sa recitesc vechi capitole de la Odisee, mai ales cele de dupa nasterea Razvanelului ca eu am lipsit de pe baricade vreo 5 saptamani si voiam sa vad care cum si de ce a nascut mai repede, mai tarziu, cum a fost etc; Si cand apas pe nr capitolului de la noi de pe prima pagina nu ma trimite direct la cap respectiv, ma trimite la pagina de start a forumului.....stiti cumva de ce?Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
![]()
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Stie cineva motivul?
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
LunaNoua spune:
Ioana

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
LunaNoua spune:
Ioana... motivul .. ca au facut revizie administratorii... Incearca sa pui forum.desprecopii.com/forum.. vezi daca merge asa
Si eu o sa ii dau lapte de alimentara Dariei, dar nu ca masa, ci asa, la prepararea de alte mancaruri.
Si sa stiti ca si eu am citit studii cum ca laptele de vaca este pentru vitei
Organismul copiilor secreta o enzima (care am uitat cum ii zice) neesara digerarii laptelui, dar care nu se mai secreta la adulti (sau se obtine cu consum foarte mare de alte vitamine si minerale). Aceasta enzima se afla si in laptele nefiert, dar se distruge in cel pasteurizat sau fiert. Prin urmare, laptele fiert este foarte greu digerabil de catre adulti. Organismul duce o adevarata batalie cu el pentru a-l transforma in substante asimilabile. De aceea se si obisnuieste a se bea un pahar de lapte daca nu ai somn, dar nu pentru ca ar avea efecte miraculoase de linistire, ci pentru ca ... fiind foarte greu de digerat, organismul consuma foarte multa energie pentru digerarea lui, si creaza senzatia de oboseala, somn, etc... Laptele pasteurizat e la fel si chiar mai rau. Zicea in tratatul acela ca dupa digerarea lasa in stomac o pasta alba nedigerabila...
Daca aveti chef de lectura, tratatul se chema ceva "tratat de medicina chineza" (nu tin minte denumirea exacta, caci l-am citit acum vre-o 10 ani). Este foarte gros si cuprinzator, cuprinde multe metode de terapii, si studii de nutritie. (acolo am gasit surprinzator si lauda pentru produsul romanesc Gerovital
)
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
LunaNoua spune:
Chiar, apropos de Gerovital, mi-am amintit ca acum as avea bani de o crema (nu ca atunci cand am citit cartea)
... am dat un serch pe net. Ia uitati ce revoltator cu UE asta 

Cine naiba a nascut pe "romanii" astia de la putere ... pui de catele si tigani ... care nu stiu altceva decat sa vanda tara 

N-o sa mai ramana nimic din tarisoara strabunilor nostrii pentru copilasii ce-i avem acum in brate 

Dupa cum se practica, tot ce e bun si romanesc ... contravine normelor UE:
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=44&art=10231&cHash=3a554928d9
Inchid nenorocitii si sarmanii astia fabrica care produce un medicament cu rezultate spectaculoase, pentru ca patentul sa poata fi preluat de vre-o firma straineza, ca sa ni-l vanda inapoi mai scump, ori sta in coasta vanzarilor Avon, Oriflame si alte "miracole"... va-vai-vai... deja m-am enervat ![]()
anasebe spune:
scutec nou
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica