Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am uitat sa zic la multi ani sarbatoritilor de azi ILINCA,EDUARD SI DANIEL!
Am notat si -istele
Vad ca bebeii iar o iau pe aratura toti deodata

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata si de la noi.
Ieri am lipsit motivat din motive de oboseala si lipsa de chef
La multi ani tuturor pt ziua de ieri si ziua de azi
Noi suntem bine, am fost ieri la control si e binishor, mai trebuie sa ii dau 2 zile de Humex si gata...mucisori mai are dar putini de tot.
Am pus niste pozici noi cu caciula ruseasca

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Dana am o rugaminte cu privire la pagina noasta. Din cauza ca numele nostru e Ioan Daniel cu pauza intre nume nu vrea sa ia adresa direct. Ma gandesc ca daca ai pune un punct dupa Ioan poate ar lua-o direct.
Ca sa iti dau un ex uite aici:
http://www.copilasi2006.3x.ro/Eduard.htm asta merge direct cand apesi pe ea, pt ca are numai un nume si nu pauza dupa el...

http://www.copilasi2006.3x.ro/Ioan Daniel.htm asta nu merge direct cand apesi pe ea..Ma gandesc ca fiind spatiu intre nume...poate deaceea nu o ia direct.
Multumesc si scuze daca te pun sa muncesti mai mult..
Asa vad ca ar lua-o dar nu o gaseste pt ca nu exista...
http://www.copilasi2006.3x.ro/Ioan.Daniel.htm

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

M-a sunat Bee. Se pare ca Anuta a facut o boala a copilariei, inca nu stia nici ea ce exact. Oricum ii aparusera deja bube. Acum astept sa vad ce face fii-miu. Febra mare nu a avut azi, s-a jucat, deja e la a 2 repriza de somn. Om trai si om vedea.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Bianca ce ,mortal e Daniel cum doarme in hinta Ma mai uit eu pe furis si la celelalte

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

ma bucur ca bbei bolanviori si-au mai revenit si multa sanatate anutei de bee

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata si de la noi!
La multi ani gemenasi dragalasi de mamica Tatiana si in mod cu totul si cu totul special un pup mare de la Razvan pentru draga lui Ilincuta iar de la mama soacra o . Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi si papaciosi!
Mai si eu sunbt suparici, ca azi dimineata aveam 63,5 kg si nu stiu de ce. E drept ca ieri m-am mai scapat la gustat mancarea lui bb si a baut si un pahar de suc iar
la cartofi am pus si putin ulei dar chiar asa........
Mie nu-mi merge messul iar telefonul meu s-a dilit. AnaS am vazut ca m-ai sunat, dar la un minut dupa..si doar era langa mine telefonul dar nu suna mai! Adica am vorbit cu mama, cu Cristi, am auzit telefonul iar cand ai sunat tut nu a sunat. Asa am patit si aseara cu nasii lui Razvan, sunau in disperare si mie nu-mi suna telefonul. Noroc ca are atentionare luminoasa si fiind intuneric in camera l-am vazut

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Bafta la interviu Moni

Albumul nostru

Mergi la inceput

LISTA DE -ISTE Partea a doua

NUME ... H .... KG ... OBIECTIV KG Z1...Z2...Z3...Z4...Z5...

SILVI ... 1,65 ... 65 ... (62)... 64,5 ...63 ...62,5
IOANA ... 1,70 ... 65,8 ... (61)... 64,3 ...63,3...63,5
IRINEL ... 1,68 ... 67,7 ... (55)... 66,5 ...65,5...65,5
ANASOL ... 1,60 ... 63,5 ... (57)... 62,8 ...62...61
JANINA ... ? ... ? ... ? ... (? )... ? ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Cuscra Ioana, vaz ca ai pile la Moni.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput